Jump to content

Moto Zajednica

Prvi motocikl

Recommended Posts

• Strucnjak, 1631 postova
  • Motocikl: CRF300L

mada kad malo bolje razmislim, za 16god i prvi motor YBR jeste brz :) Ide lagano 80, dok se za preko 90 vec muci. To su brzine sa kojima moze lepo da se navoza.

Pocetnici su skloni "gadjanjem" ciframa kad je brzina u pitanju, a najcesce nisu svesni koliko je tih 80km/h na motoru bar prvih godinu dana voznje motora. Ne znam odakle potreba da se ode preko stotke a jos ni prvi motor nije kupljen. To se stalno moze cuti upravo od pocetnika. Svima nesto malo ta stotka?? 0stabre.gif Nemojte misliti da je sramota ne juriti. Jedina sramota je slupati se...

Ja kao zelen vozac sa svega 3 god "iskustva" i dalje sa 8x vise konjskih snaga ne prelazim stotku na obicnom putu. Nije da ne smem vec jednostavno vidim da je to prebrzo za mene da odreagujem ako dodje do problema. Nemoj da te zavara to sto vozis 100 i mislis da si ovladao brzinom. Probaj da naglo zakocis sa stotkom pa ce ti biti jasno ako ostanes citav :D

YBR nije za preticanja, sportsku voznju i slicno, a to se i ne preporucuje bez solidnog iskustva, bar ako mislis na svoju glavu. Za sta jeste? Za laganu voznju 60-80, za ture do 300km dnevno, a mogu se voziti i dvoje na njemu po ceo dan...

Preporuka: uzivaj u motoru koji si kupio, i to uzivaj sto duze. Bice vremena i za jaci i skuplji. Naoruzaj se sto vise iskustvom i kilometrima na aerox-u nekoliko godina pa predji na jace.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja