Crven Ban 604 Napisano Maj 23, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Prosao sam prosle godine dosta toga, ali alpi me ponovo privlace, pa ako se sklope kockice.... pratim temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Maj 27, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan I oce li biti nesto od nas i DOLO- Akcije Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6739 Napisano Maj 27, 2011 Ne silazi, 6572 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice,sanse su vrlo mrsave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 28, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice,sanse su vrlo mrsave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Maj 28, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Jun 20, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan Ja krecem a vi kako hocete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Jul 10, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan Sta mogu kad niste hteli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Avgust 14, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan Nista od Vas BAJKERA moracu opet sam na put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagzi_obr 184 Napisano Avgust 15, 2011 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nista od Vas BAJKERA moracu opet sam na put. Ja cu iduce nedelje proci jednim manjim delom i Dolomitima. Mozda se sretnemo negde na putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 15, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nista od Vas BAJKERA moracu opet sam na put. Kad ides BAJKERU? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Avgust 16, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo pa se krece, strpi se BAJKERU Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Septembar 15, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan Zlatni Oktobar Tirol, jos malo pa se krece. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Septembar 16, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Srećan put, drugari! Uživajte i bacite koju sliku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Septembar 16, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan Ma Mile kvari pricu, kupio onu frezu pa sad nista od nekih jacih tura. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 16, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad nisam kupio ronilacko odijelo jbga. Cim okopni, ce gi se izorganiziramo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Septembar 17, 2011 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Upravo pre par sati stigao iz Alpa...Austria, Nemacka, Svica, Italija...nedelja za pamcenje...avgust u septembru...samo sunce na planini...boles! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Septembar 19, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce pasti neka slicica. POzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Septembar 19, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce pasti neka slicica. POzz jel moze ova ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Septembar 19, 2011 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Samo malo sa skupim fotke.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 4, 2011 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro naplatne rampe na Passo dello Stelvio ... http://www.moto.it/news/passo-stelvio-dal-2012-a-pagamento.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 9, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba kakav konkretniji savjet, ja sam u Dolomitima ko kod kuće... https://picasaweb.go...ossglockner2009 https://picasaweb.go...lomitiDrugiDio# https://picasaweb.go...oIDolomiti2010# odlicne fotke, impresivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...