V2sik 1 Napisano Maj 8, 2011 (promenjeno) U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima, posebno starijim članovim kao i damama koje vole dva točka Iz Zrenjanina sam i zavisnik sam o motorima Ne vozim sada ništa, ali panično radim na tome Drago mi je da postoji ovakvo mesto okupljanja i razmene mišljenja, ili makar ubijanja vremena vezanih za ljubitelje bajkova. Drago mi je i što sam postao član ovakve zajednice Promenio Maj 8, 2011 član V2sik 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2634 Napisano Maj 8, 2011 Drug član, 1222 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Maj 8, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobro došao!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V2sik 1 Napisano Maj 8, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, bolje vas našao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1438 Napisano Maj 8, 2011 Drug član, 934 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V2sik 1 Napisano Maj 9, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Hvala Abi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 437 Napisano Maj 9, 2011 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao komšija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Maj 9, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V2sik 1 Napisano Maj 9, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao komšija! Hvala veliko komšija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V2sik 1 Napisano Maj 9, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Hvala, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...