SlobodanR 23 Napisano Maj 8, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kofere. Ocuvani su imam kljuceve za sva tri i sve funkcionise normalno. Bili su na V-stromu 1000 i do sada na mojoj Africi. U njih mozete da stavite i sve potrebno i sve nepotrebno za put i opet da imate prostora za jos.U Surcinu se mogu videti i probati kako cuce na vasu masinu. Da napomenem da imaju i neke drzece, ali kad dodjete videcete vec i sami. Pivo se hladi. Cena bocnih kofera je 230e a zadnji ide gratis. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR 23 Napisano Maj 8, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Poklon kofer prodat kolegi sa foruma. Ostali samo bocni i cena ide dole 200e 0655362007 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR 23 Napisano Maj 9, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Sta? Ne putuje se nigde a? Ne trebaju koferi? Meni nije hitno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KOSOVSKI VITEZ 12 Napisano Maj 10, 2011 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto ih prodajes bre mali????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR 23 Napisano Maj 11, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem alu kofere, lepse ce da cucnu na afriku. Ovi su vise za neki vstrom ili varadero, mada i za bilo koji drugi motor. Eto, ako neko ima moze i zamena za alu kofere. Po principu tri moja za dva vasa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...