Jump to content

Moto Zajednica

"Izvini, nisam te video" !!!

Recommended Posts

• Drug član, 2143 postova

Danas pre podne, na Topciderksom brdo, ispred bivseg kafea "Most" dok sam se kretao brzinom od neverovatnih 10 km/h, krecuci se u rikverc  nabode me kreten Astrom Karavan, direktno zadnjim delom udario u mene i srusio me  ko kravu, ali na srecu state na motoru skoro da i nema, a ni kod mene.

Kad sam onako popizdeo, sam podigao motor, kreten izlazi iz kola i kaze mi, ni manje ni vise ""Izvini, nisam te video" !!!

Inace, ja imam oko 188 cm i oko 120 Kg, jako sam sitan i "nevidljiv"....da ne poverujem sta mi se desilo...

Dok sam dizao motor, ushinuo sam ledja i sad sam polupokretan, jebi ga, dobro da sam isao polako....

Ljudi cuvajte se, ova vrucina omamljuje, svi voze kao budale...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V

kreten izlazi iz kola i kaze mi, ni manje ni vise ""Izvini, nisam te video" !!!

Inace, ja imam oko 188 cm i oko 120 Kg, jako sam sitan i "nevidljiv"

Imam ja koji cm i kg više pa ni mene ''ne vide''!!! Pa ko nam kriv kad ne nosimo na kacigi bilbord od 2m x 2m ''TU SAM''

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Spojiti sirenu da radi cim se ubaci kljuc u bravu i da radi NON-STOP, svi motore da ofarbamo u fluorescentne boje, na kacige da stavimo rotaciona svetla, povadimo prigusivace iz auspuha... i opet ce se naci neko ko nas nece videti!

Bajkerska kletva:

Dabogda te sleper ne video!

Guest diRRty

Sto ga brate odro kao macku dok se ne usere , pa onda takvog kao profesionalni fotorgraf i slikas, i te slike objavis gde god mozes sa parolom IZVINI NISAM TE VIDEO

• Svrati ponekad, 139 postova

Juce je stvarno bilo otkaceno vreme, a ljudi nervozni ko muve bez glave.

istrcalo mi je jedno 5 pesaka , pretrcavaju na bus, nece da cekaju zeleno na suncu, itd.

Dobro si prosao, leci se pa sto pre na drum!

Pozdrav

Sto ga brate odro kao macku dok se ne usere , pa onda takvog kao profesionalni fotorgraf i slikas, i te slike objavis gde god mozes sa parolom IZVINI NISAM TE VIDEO

pravu si Dirrty, trebao sam da ga odvalim od samara....ali sam bio totalno shokiran da me budala srusi tek tako , da ne izadje iz kola, valjda je cekao da ja ustanem, a ako ne ustanem da pobegne sa mesta digadjaja....

Zajebao sam se sto sam u onom adrenalinskom  ludilu podigo motor ko kilo hleba - sta zna dete sta je 300 kg, uzme i nosi. Sad pijem brufene ko bombone, bole me ledja za sve pare.

Hvala bogu na bajku samo minorna ostecenja: iskrivljena poluga menjaca i poluga kvacila, sve je vec ispravljeno i u najboljem redu.

Hvala vam drugari,

;D ;D ;D

.

• Drug član, 1137 postova

hmm... ne znam kako vi ostali ali ja sam vec poceo da ih izvlacim iz kola kad me preseku a da me neko zakaci/obori taj ne bi stigao do kuce u jednom komadu...

• Stomatolog na motoru, 1522 postova
  • Motocikl: Transalp XL600V-X

Danas mi je izleteo akuto u rikverc na ulicu kao da sam muva, a i jedan pesak izlece od ispred autobusa sreca pa nisam iso brzo pa sam stao, ali se propisno usro kad je pogledao i vidi samo dugo svetlo.

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

Uff, moram da se "pohvalim" da sam imao neverovatnu situaciju... naslov bi bio "ma video sam ja tebe, ne brini"  ;D

LM, vozim desnom trakom, i u jednom trenutku krene neki lik sa puntom ka meni, ispred autobus, suprotna traka puna... priblizava se on polako, ulazi u moju traku, kad vise nisam imao gde, pocnem da mu lupam pesnicom po prozoru... staje lik, stajem ja, krenem da se derem na njega, kad ce on "pa brate, sto se nerviras... u cemu je problem, video sam ja tebe, vidis da sam se polako prestrojavao..."... jbg, izgleda da sam trebao da preskocim autobus, il nesto slicno...

• U prolazu, 91 postova

hmm... ne znam kako vi ostali ali ja sam vec poceo da ih izvlacim iz kola kad me preseku a da me neko zakaci/obori taj ne bi stigao do kuce u jednom komadu...

Odavno nosim cuskiju za te idiote

Odavno nosim cuskiju za te idiote

Jel ima neka baseball palica (kompakt verzija)  koja moze da stane u Maxia-u ???

;D ;D ;D

• nekrunisani kralj moto cigana, 3223 postova
  • Motocikl: 4x4

ti ponesi nun čake , kontam da su manje a jos ubojitije

i katane i surikene... pa sta cemo onda mi nindze da radimo? ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja