davidoff 27 Napisano Jul 2, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan moje iskreno saučešće porodici poginulih!! (zašto nemogu otvoriti slike????) Proslo je vise od 2 godine od postavljanja posta pa su slike zbog opterecenja i mesta skinute to ide automacki koliko ja znam! Neka me neko ispravi ako gresim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14110 Napisano Jul 2, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan moje iskreno saučešće porodici poginulih!! (zašto nemogu otvoriti slike????) Proslo je vise od 2 godine od postavljanja posta pa su slike zbog opterecenja i mesta skinute to ide automacki koliko ja znam! Neka me neko ispravi ako gresim! u pravu si, dragan i ana su poginuli pre tacno dve godine, podigao sam temu na prvu stranu da ne bi pali u zaborav. ni oni ni nacin na koji su izgubili zivote. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja bajker 2 Napisano Jul 2, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Geneve Prijavi odgovor kao problematičan Pri ovakvim brzinama i udarcima ne pomaze nikakva kaciga niti oprema, znaci ovde bolan nema spasa kad se zakucas, gotov si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1518 Napisano Jul 3, 2009 Drug član, 956 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Pomislio sam da je ponovo neko pogunio i tek onda video 2007... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrAgisha 4 Napisano Avgust 17, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da...prodje dve godine. Cesto mislim o vama i svemu sta se dogodilo toga dana /Sahrana me je dotukla a pogotovu prisustvo celog odeljenja iz Anine skole. Posle ovoga sam prodao motor. Imam jos jedan koji stoji u grazi / neregistrovan.Stoji. Cini mi se da je mnogima taj dan promenio zivot. Jos jedan pozdrav za komsije i prijatelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan neka im je laka zemlja, poznavao sam cipelica,mogu reci da je i moj drugar iz Kaludjerice posle njegove nesrece prodao hondu vfr750 i vise ne vozi motore...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...