Jump to content

Moto Zajednica

Danas mi se dogodilo...

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 283 postova

Kada god citam ovakvu temu gde je neko nekog isekao, na svu srecu dobro se zavrsi, vidim pisu ljudi: "Sto mu nisi kacigom polomio soferku", "Trebao si kacigom da ga udaris"... bre ljudi cuvajte kacige, sjebacete ih od tih udaraca u soferke, ako bas morate da lomite, cigla ili nesto pored puta sto nadjete, kacige su skupe i treba ih cuvati da bi nas sacuvale :D

Arakise, jesi li ti negde sa leve strane dunava kada ti 95 prolazi u blizini kuce??

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1065 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic

Ne znam sta je sa ovim ljudima, sve je vise onih koji se ponasaju kao da su sami na putu i na svetu.

Arakise, drago mi je da si prosao bez posledica.

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

More manite, došao Arakis u Labos i kaže "jbt, iseče me neka budala i udari..." nije završio rečenicu ja ga mahinalno uhvatih za ruku da ga pridržim. Pa kud opet da te drmne, pobogu? Fala bogu sve je ok, na motoru nema štete (a i da ima ne bi se videlo :D ). Lepo sam se "isekao na kajiši" kad mi je pričao šta je bilo.

A danas mi je čovek lepo rekao "šta oćeš, uži si, imaš mesta pa se provuci" a ja već odavno u levoj traci u Mije Kovačevića i fintiram nadolazeći saobraćaj. Ladno me je isterao u suprotan smer. Sad čeka ponedeljak da negde pazari retrovizor >:( Ali sam sve jedno osedeo u momentu.

• Drug član, 1893 postova
  • Motocikl: XRV 750

More manite, došao Arakis u Labos i kaže "jbt, iseče me neka budala i udari..." nije završio rečenicu ja ga mahinalno uhvatih za ruku da ga pridržim. Pa kud opet da te drmne, pobogu? Fala bogu sve je ok, na motoru nema štete (a i da ima ne bi se videlo :D ). Lepo sam se "isekao na kajiši" kad mi je pričao šta je bilo.

A danas mi je čovek lepo rekao "šta oćeš, uži si, imaš mesta pa se provuci" a ja već odavno u levoj traci u Mije Kovačevića i fintiram nadolazeći saobraćaj. Ladno me je isterao u suprotan smer. Sad čeka ponedeljak da negde pazari retrovizor >:( Ali sam sve jedno osedeo u momentu.

PLUS :zdravo:

• Zainteresovan, 859 postova
  • Motocikl: Honda XL1000 2004.

Svojevremeno lik iz Negotina oterao BMW 525 kod Radulovića u servis. Otišao do grada, i kada se vraćao taksijem ide sledeća diskusija:

- Dokle?

- Servis Radulović. Ostavio sam auto na servisu.

- Izvinite, čime se bavite?

- Prodajem maglu.

- Znao sam, svi što prodaju maglu voze BMW-a.

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Hmmm, ja takođe vozim BMW-a, a prodajem Internet. Jel se i Internet računa u maglu? :moto3:

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

PLUS :zdravo:

Čuo sam da u afektu hoće i staklo na vratima da promeni oblik i položaj... mada za to ima MasterCard. A izraz na licu?

• Çelebi, 2415 postova

AfekAt je čudo ;)

@Hogar Strašni

a da li će mi kosa imati bogatiji volumen i veći sjaj tokom više nedelja? Da li ću morati da kupujem novu kacigu zbog bogatstva volumena kose koja se presijava u prirodnim tonovima? :D :D :D

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

AfekAt je cudo, ali kad se covjek ohladi ne bude fino.

Imao sam prilike gledati biciklistu kako razbija auto koji ga je u zadnjem trenu provalio i zakocio uz skripu da ga ne udari.

Ruzna scena skroz, ali vjerujem da vozac tog auta vise nikada nije zaboravio mrtvi ugao.

• Çelebi, 2415 postova

U pravu si. Ružno je. Ali takva su pravila igre. Edukacija i civilizacija nekad znače umetnost, kulturu, opštu pismenost, lepotu... a nekad znače motku. Ovaj je zaslužio motku jer ne razume drugačiji jezik, a to je pokazao svojim postupkom. Vola, kad jednom zađe u kupus, ne možeš vaspitati na "mac mac" i ubediti ga pohvalom da ne ide tamo. Ali vrlo efikasno ga možeš naučiti da tamo mnogo boli. A efekat edukacije je isti. Ne ide u kupus.

Konkretan baja se nije izvinio za svoj previd. Naprotiv, on je mene "vaspitavao" kako da se provučem dok on bezobrazno krši opšte usvojena pravila i ne haje za moju bezbednost. To se može okarakterisati i kao umišljaj ili nehat. U oba slučaja se ide na robiju. Zašto bih mu ja držao dopunsku nastavu i lepim rečima slao poruku koju je morao da dobije i nauči još kao dete? E zato je dopunska nastava bila kratka, efikasna i njemu razumljiva.

Nije meni ništa lakše i bolje što sam tako postupio. Mogao sam i da ga iskuliram. Sve to stoji. Ali eto, možda će sad obraćati više pažnje.

p.s. Kako se može zaključiti, tu je bilo vrlo malo ili ni malo afekta. Čist racio.

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Stoji to sve, ali efekat je po mom misljenju vise na strani tvog psiholoskog zdravlja (citaj oslobadjanje od stresa) nego na strani edukacije nepazljivih.

Nesto kao kad spljostis dosadnu muvu i kazes "evo ti mmu ti jbm", ali znamo da je to pisanje uz vjetar i da druga odmah dodje. :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja