vlaxxdee 7 Napisano Jul 12, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 13, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan IPON je odličan za jednocilindraše. Ja sam ga sipao u svoju Hondu i ponovo ću. Ipak većina motora na Dakaru troši upravo IPON. I to oni najbrži! Dakle , KTMovi troše IPONE, jer su oni najbrži i to uvjerljivo ;D Da ili ne? Možda zato što su Ipon uleteli kao sponzori, ne verujem da bi se neko bunio i da tera Dakar na Motul :) Opet kapiram da tekučine koji se tamo troše, nemaju veze sa ovim čorbama koje mi sipamo u naše nestretnike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jul 13, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan IPON je odličan za jednocilindraše. Ja sam ga sipao u svoju Hondu i ponovo ću. Ipak većina motora na Dakaru troši upravo IPON. I to oni najbrži! Dakle , KTMovi troše IPONE, jer su oni najbrži i to uvjerljivo ;D Da ili ne? Ma ja sam samo žrtva propagande! Ne znam ništa o uljima, motorima i reliju Paris-Dakar! Možda zato što su Ipon uleteli kao sponzori, ne verujem da bi se neko bunio i da tera Dakar na Motul :) Opet kapiram da tekučine koji se tamo troše, nemaju veze sa ovim čorbama koje mi sipamo u naše nestretnike... Čiko, jel' sav ovaj MOTUL tvoj? A što ga onda ne sipaš u svoj motor, čiko? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 13, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan IPON je odličan za jednocilindraše. Ja sam ga sipao u svoju Hondu i ponovo ću. Ipak većina motora na Dakaru troši upravo IPON. I to oni najbrži! Dakle , KTMovi troše IPONE, jer su oni najbrži i to uvjerljivo ;D Da ili ne? Ma ja sam samo žrtva propagande! Ne znam ništa o uljima, motorima i reliju Paris-Dakar! Možda zato što su Ipon uleteli kao sponzori, ne verujem da bi se neko bunio i da tera Dakar na Motul :) Opet kapiram da tekučine koji se tamo troše, nemaju veze sa ovim čorbama koje mi sipamo u naše nestretnike... Čiko, jel' sav ovaj MOTUL tvoj? A što ga onda ne sipaš u svoj motor, čiko? ;D trenutno u motoru imam Silkolene ulje full sintetiku koje je VRH, ali se vraćam na 300V definitivno kad ovo sagorim. http://www.silkolene.com/productlist.asp?SECTION_OBJ_ID=25245 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 13, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan trenutno u motoru imam Silkolene ulje full sintetiku koje je VRH, ali se vraćam na 300V definitivno kad ovo sagorim. UH! Jak ti VRH kad ga odbaci posle prve zamene ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Jul 13, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja jednom drugaru kupih Ipon RS4000, to je ful sintetika, za Afriku 650. Nedugo potom se zalio da mu proklizava kvacilo, ali je to kratko trajalo i motor je isao kako treba (cak i previse*). Ima li to veze sa uljem, jer bih ovih dana menjao ulje na mojoj Africi, i takodje probao RS4000. To je ful sintetika, sa nekakvim dodatkom za kvacilo, po ceni malo skuplje od Motula 5100 koji sam do sada sipao. 'Oce li joj skoditi sta? Sta mi savetujete? (*) to je ona Afrika za koju sam trazio delove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 13, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan trenutno u motoru imam Silkolene ulje full sintetiku koje je VRH, ali se vraćam na 300V definitivno kad ovo sagorim. UH! Jak ti VRH kad ga odbaci posle prve zamene ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D !!! Stara ljubav zaborava nema... Naprosto - lepša mi je flajka za sipanje ako ništa drugo, jer ne iziskuje upotrebu levka ;D ;D ;D A i grize me savest pored činjenice da pored "ovog" skupljeg, ja sipam u motor "ovo" jeftino. Isto ko poklon za ženu :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 13, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Sta mi savetujete? (*) to je ona Afrika za koju sam trazio delove... Možeš i Ipon polusint da sipaš opušteno... ono 10.4 ili 15.5 u zavisnosti od afiniteta... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 609 Napisano Jul 13, 2007 Drug član, 1370 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Opet kapiram da tekučine koji se tamo troše, nemaju veze sa ovim čorbama koje mi sipamo u naše nestretnike... Imaju, imaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 13, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Opet kapiram da tekučine koji se tamo troše, nemaju veze sa ovim čorbama koje mi sipamo u naše nestretnike... Imaju, imaju Ali bar neki tajni aditiv....nešto.... Malo ga preseku sa Liqui Moly i sl.... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 13, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan To je onaj sto moli za liqui Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 13, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Sve ocene,gledajuci testove motul-ipon,ipon je daleko ispod,u svim jacim moto magazinima.Sto se tice ulja,sprejeva... Meni je motul u hladnjaku,na lancu,u viljusci(stapovima),kocnicama,i naravno u masini ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 13, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...Sto se tice ulja,sprejeva... Meni je motul u hladnjaku,na lancu,u viljusci(stapovima),kocnicama,i naravno u masini ;D Takodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 13, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan ...Sto se tice ulja,sprejeva...Meni je motul u hladnjaku,na lancu,u viljusci(stapovima),kocnicama,i naravno u masini ;DTakodje.... ;D Zašto ;D mi ;D ovo ;D liči ;D na ;D jednou(m)lje ;D ;D ;D ;D???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 14, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan I neni je polica u garaži crvena od motulovih kanti i konzervi, još samo da stigne 300V, i full motul. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jul 15, 2007 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Glasam za motul Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocko 0 Napisano Jul 17, 2007 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banat Prijavi odgovor kao problematičan MOTUL,CASTROL .......... ,.......... , .........pa ostalo. Sprej za lanac i ostalo od MOTULA je bez greske . Pri tome sam ostao posle duzeg eksperimentisanja sa drugim markama. Iz tog razloga imam u svojoj prodavnici MOTUL i CASTROL. STO SEBI TO I DRUGIMA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Jul 17, 2007 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam sada uzeo silkolenov sprej za lanac(ranije sam koristio motul) i mogu reci da mi se ne svidja,neko belo sranje izlazi iz njega a pritom se ne zavlaci bas svuda kao motul,motul je tecniji pri prskanju a i felna je cistija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Jul 18, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koji je lošiji sprej za lanac dali Motul ili Castrol.ali Valvolin ja druga dimenzija i stvarno stoji na lancu,a ne na felni gde mu i nije mesto. Probajte Valvolin i zaboravićete na ova ostala pomenuta sredstva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 609 Napisano Jul 18, 2007 Drug član, 1370 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koji je lošiji sprej za lanac dali Motul ili Castrol.ali Valvolin ja druga dimenzija i stvarno stoji na lancu,a ne na felni gde mu i nije mesto. Probajte Valvolin i zaboravićete na ova ostala pomenuta sredstva. Mala napomena svima - prskanje po felgi nema veze sa kvalitetom podmazivanja lanca. Dakle, ako sprej odlično prijanja za lanac i ne prska po felgi, to uopće ne znači da bolje podmazuje lanac od onoga koji prska. To nema veze jedno sa drugim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Jul 18, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Znaci taj Silkolene je vrh ako sam dobrop razumeo? Pitam jer to koriste u ovlascenom sevisu za moj motor. Moram li da sipam to njihovo ulje ili mogu da donesem sta ja hocu s' obzirom da je motor u garanciji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 18, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Znaci taj Silkolene je vrh ako sam dobrop razumeo? Pitam jer to koriste u ovlascenom sevisu za moj motor. Moram li da sipam to njihovo ulje ili mogu da donesem sta ja hocu s' obzirom da je motor u garanciji? Opušteno... Ako garantuju, ništa se ne sekiraj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jul 20, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice ulja,sprejeva... Meni je motul u hladnjaku,na lancu,u viljusci(stapovima),kocnicama,i naravno u masini ;D Isti slucaj kod mene ;D a sto je najgore isto kazu i neki vozaci sa motoGP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Jul 21, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Dok je Motula biće i majstora. U mom selu retko ko to sipa,a ljudi niže platežne moći IPON. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 21, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Dok je Motula biće i majstora.U mom selu retko ko to sipa,a ljudi niže platežne moći IPON. U tvom selu vazduh sadrži opasne supstance koje razgradjuju i mlogo ozbiljnije materije od MOTUL-ovih estera... (pluća, sive ćelije, crvene ćelije, jajne ćelije itd itd...) Nije to do MOTUL-a... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...