Rade koenig 1053 Napisano Jun 24, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan uskoro slike. Inace menjac je u problemu izgubio sam 3 brzinu skroz. izvadio ulje procedio da izbacim opiljke pa cu ga vozim tako dokle moze. Koliko je para menjac jel mora da se skida radilica da bi se skinuo menjac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jun 24, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Раде, стварно си "koenig"! Па скидај то док ти није убило мотор! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Jun 25, 2013 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan uskoro slike. Inace menjac je u problemu izgubio sam 3 brzinu skroz. izvadio ulje procedio da izbacim opiljke pa cu ga vozim tako dokle moze. Koliko je para menjac jel mora da se skida radilica da bi se skinuo menjac Imam ja kompletnu masinu ali tebi necu da prodam :-P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Jun 25, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Srki i da hoces nemam parice sad Jedino na rate Nije valjda da me ne volis Inace zao mi da menjam ovaj motor ima odlicnu kompresiju i ide lepo ne trosi ulje Ako budem menjao, menjao bih za neki od 200 ili 250 kubika ako imate tako nesto tu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Jun 25, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike, pusti filozofiranje! :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Jun 26, 2013 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Slikeeee......slikeeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevaGaleb 76 Napisano Jun 26, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: Bice opet sledece godine :) Prijavi odgovor kao problematičan Можда су ти се малчице "торзирали" штапови. Било је скорое речи о томе на форуму. Лечили људи на најпростије начине, типа, попустили вијке на доњем троуглу предње виљушке и осовину виљушке, па упирали бок точка о нешто на подлози, а онда повлачили гувернал на потребну страну. Онда затезање тих вијака на троуглу, па проба, па ако ниси потрефио - понављаш процедуру, све док не добије да ради како треба или видиш да ипак нешто друго није у реду. Bio mu su se opustio sraf sto steze onaj stap na viljusci ili sta vec, i onda se na nekoj od silnih rupa nabio malo levi stap na gore.... sredili ljudi za 10 min Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Jun 26, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan http://imageshack.us...s/833/alhy.jpg/ ovo je samo proba jer ne znam da kacim Evo da vidite kako izgleda moja super siroka guma i skracen pranik odnosno blatobran Sad je na redu potraga za stopom i kako sam resio tablicu http://img849.images...9/2963/iz2s.jpg ova slika pokazuje moj divni nosac i kako motor izgleda sad bez suvisnih metala Al bice mu vracen po svemu sudeci predni rolbar http://img542.imageshack.us/img542/4329/j3zm.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Jun 26, 2013 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Guma mu baš dobro čuči, dodaje masivnost motoru, a svidja mi se i kako je rešen nosač kofera E sad dva, tri pitanja- guma staje bez problema, ima mesta za lanac jel tako? (samim tim mi se potraga za dimenzijom gume dosta proširila). O kojoj se gumi radi? I treće, kako si rešio treču tačku oslonca pak tregera tj nosača kofera (i jel nosač od tomosa mozda?)- dva šrafa idu na rupe od bisaga, a još neki oslonac??? Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Jun 27, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan e ovako ima mesta za lanac odprilike ovoliko !<--->! znaci skoro 1 cm. Inace guma je 150/80 i mesceler. cena 100eur nova naravno preko drugara. ima cetri tacke oslonca dve su na srafovima a onda sam skupio sam ram nosaca i na dve tacke je naslonjen na ram ili ti onaj hromirani deo vidi se na slici, Opusteno sednem na njega sam mojih 90kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Jun 27, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan evo kako sam resio nosac kofera znaci dovoljno je jako da sednem sa 90kg i ljuljam se i nista se ne dogadja... http://img802.imageshack.us/img802/6092/hep2.jpg na slici je sve lepo nacrtano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Jun 27, 2013 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže puno na informacijama, od velike su koristi. Ja sam kod mene pravio nosač koji ide u polukrug i kači se na rupe gde idu nosači bisaga, ali sam primetio jednu manu svegas toga a to je da pri manjim brzinama (40-50km) kada je kofer pozadi ukoliko pustim ruke sa kormana javlja se wobling iliti tršenje (lelujanje( kormana levo desno. Kako je kod tebe sa ovim načinom kačena, jesi li primetio neku razliku sa i bez kofera na motoru? Pozzz i hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Jun 28, 2013 (promenjeno) Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan bratic nema nikakvih promena ni kad kocim ni kad pustim volan, sve bude ok. inace pukla poluga menjaca malo pre. Popravljena poluga menjaca bar kao privremeno resenje Promenio Jun 29, 2013 član Rade koenig Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomp 0 Napisano Jun 30, 2013 U prolazu, 75 postova Motocikl: Keeway superlight Prijavi odgovor kao problematičan Bio mu su se opustio sraf sto steze onaj stap na viljusci ili sta vec, i onda se na nekoj od silnih rupa nabio malo levi stap na gore.... sredili ljudi za 10 min Ajde malo pojasni koji točno šarafi i kak je to izgledalo s tim nabijenim štapom odn.kak su to primjetili? Mene u zadnje vrijeme nosi u desno i zadnji kotač zna zaplesat kad prolazim preko neke neravnine na cesti pa mi je glavom prošla misao da nisu možda zadnji amortizeri u pitanju.Kak se uopče manifestira kad su zadnji amortizeri loši i kak to prepoznati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Jul 2, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan http://imageshack.us...s/833/alhy.jpg/ ovo je samo proba jer ne znam da kacim Evo da vidite kako izgleda moja super siroka guma i skracen pranik odnosno blatobran Sad je na redu potraga za stopom i kako sam resio tablicu http://img849.images...9/2963/iz2s.jpg ova slika pokazuje moj divni nosac i kako motor izgleda sad bez suvisnih metala Al bice mu vracen po svemu sudeci predni rolbar http://img542.images...2/4329/j3zm.jpg Svaka cast na preradama ali jbg meni se ne svidja kako izgleda sa skracenim blatobranom. Taj blatobran je prvo sto sam i video na tom motoru sto me je totalno odusevilo i dalo mu bas dobar izgled. Izvini ali moram jos malo da kritikujem ( naravno ukusi su razliciti) ali plasticna kofercina na kruzera ne ide pa ne ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Jul 2, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari od danas vise nikad na motor, upravo sam oboren sa motora na semaforu ispod gazele uredno krecem na zeleno nekki covek sa Renault kangoo prolazi kroz crveno i udara u moj zadnji tocak i bezi na auto put prema nisu, prosao sam sa laksim povredama desne noge a Kangoo nestaje u pravcu auto putta prema nisu. Znaci reno kangoo tamnije zelene ili plave boje pobegao sa mesta nezgode ako vidte neki slican sa ostecenjem nekim na prednjoj strani ma koliko ono bilo javite mi molim vas broj tablice 0603737358, noga boli bas ali procice a ogrebotine da ne pricam, lepo je bilo druziti se sa vama, divni ste i zapamtite i ako je zeleno nema pun gas prvo levo pa desno pa onda pun gas Ne vredi koliko god das sam oprezno vozio manijaci negledaju. Prodajem prvom moj motor ko dodje sa 400 eur ostecen je samo auspuh amortizovao sve , polomljen kofer al motor prav skroz dovezao sam ga do kuce reg je do 4 meseca sledece god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Jul 3, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan <_< Sta reci... Sta je s nogom, jesi li istegao nesto ili "samo" ogulio? Jesi li bio u urgentnom? Jesi li udario glavom o asfalt? A za tog lika, samo cu reci, da Bog da mu cerka s R-a vrat izlomila! > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Jul 3, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da leko bilo nemoj ga kleti poistovecujemo se sa njim onda Inace samo laksa povreda noge bez ogrebotine vec ugruvana duplo je veca bila od leve Al sve je ok, cekam da bude obradjen uvidjaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Jul 3, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan imao sam kompletnu opremu tako da sve udare nisam osetio sem u nogu Samo Bog me je sacuvao, jer kako je proleteo kroz zrveno dobro sam prosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Jul 3, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg druze bas mi je zao sto se to desilo. Bitno je da je ipak sve proslo ok. Ne daj da te to obeshabri sto se tice voznje motora, budala ce uvek biti. Brz oporavak ti zelim !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevaGaleb 76 Napisano Jul 3, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: Bice opet sledece godine :) Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je to mazga, ladno je pobegao sa mesta nesreće Koliko si samo imao sreće te nije išao direktno u tebe... Zelim ti brz oporavak i da se jednog dana ponovo vratis dinastiji Ming 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Jul 3, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan hvala drugari danas je noga vec mnogo bolje hodam opusteno nehramljem al bolucka i zateze vec sutra ce biti bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomp 0 Napisano Jul 6, 2013 U prolazu, 75 postova Motocikl: Keeway superlight Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi pomagajte, odvezao sam se 150 km od kuće na selo i sad nemogu kući jer se motor ugasi sam od sebe kad zakrenem volan u desno. Molim vas pomoć Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Jul 7, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan neki.kontakt samo.moze.biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Jul 7, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li se vratio kuci? Proveri kontakt bravu, nema sta drugo da bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...