tindirbp 289 Napisano Maj 3, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan znaci neznam sta da radim,imam problem sa Uralom Wolf 750 ccm boxer tj sa njegovom strujom,i vec duze vreme pokusavamn da uradim al nikako,to zna Joska da uradi al covek sad nema vremena a kad ce nezna se,pa bih molio ako neko zna nekog elektronicara ili ako neko zna gde bi mogao nove delove za tog Urala kupiti,stvarno vise nemam zivaca za taj motor ...bo ga Rus sto ga stvori tako nenormalnog ,znaci ako neko uspe da m i da neku korisnu info. u stanju sam da platim kolko treba samo da uradim taj motor vise,hvala unapred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan može malo detaljnije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 3, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovako, Ural je kopija BMWa i najbolji je savet da zapucaš do Labaratorije, tamo ti je Arakis za struju a Scuba za BMWove bubice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 4, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan može malo detaljnije? vidi,pazi,gledaj,kad stisnem taster za palenje tj kad pocnem da verglam onda nema varnicu i cim pustim taster odma dobije varnicu,dok na kurblu ima varnicu ali kad upali zeza nesto oce da se ugasi,danas sam nosio kod elektronicara cdi i davac kaze sve je ok,e sad,probacu taster da vidim i osiguracku kutiju da pregledam,masu sam svu uradio,aku. je nov,ludo burazeru luuudooo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 4, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovako, Ural je kopija BMWa i najbolji je savet da zapucaš do Labaratorije, tamo ti je Arakis za struju a Scuba za BMWove bubice hvala Popsy pitacu ih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 5, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan fali ti neki plusic,,dobija ga preko tastera za verglanje,,,proveri on off dugme ako ga ima,copavu,prekidac na kvacilu ako ga ima, ili prosto dovedi direktan plus negde do paljenja,bombibine, samo te to zeza,tako je bilo i kod mene naboldoru,zezo me prekidac.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 5, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan fali ti neki plusic,,dobija ga preko tastera za verglanje,,,proveri on off dugme ako ga ima,copavu,prekidac na kvacilu ako ga ima, ili prosto dovedi direktan plus negde do paljenja,bombibine, samo te to zeza,tako je bilo i kod mene naboldoru,zezo me prekidac.. ozbiljno,svido mamu mu njegovu,odo oma da probam,ako je to saljem ti Aksom pivo :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6219 Napisano Maj 5, 2011 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije je akumulator To se i meni na TA dešavalo kad je accu slab, kad jedva zavergla ne upali odmah već u onom trenutku kada pustim taster. Anlaser toliko povuče struje da nema dovoljno energije za paljenje i u onom trenutku kada rele anlasera otpusti dobijem varnicu i motor upali. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 5, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije je akumulator uz dodatak: najverovatnije je i punjenje akumulatora jer ako je aku nov a nema snage (pojede ga anlaser a trokira i kada upali) onda aku nije kriv koliko je nenapunjen. skineš aku napuniš na punjač pa nazad u priču. dobiješ malo življe rezultate (može zavergla i drži jedno vreme) al ako je punjenje u pitanju, opet će da trokira za neko vreme. što vrača priču na neke kontakte do akua Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 5, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije je akumulator uz dodatak: najverovatnije je i punjenje akumulatora jer ako je aku nov a nema snage (pojede ga anlaser a trokira i kada upali) onda aku nije kriv koliko je nenapunjen. skineš aku napuniš na punjač pa nazad u priču. dobiješ malo življe rezultate (može zavergla i drži jedno vreme) al ako je punjenje u pitanju, opet će da trokira za neko vreme. što vrača priču na neke kontakte do akua nov je accu,al sutra ce na punjac pa cemo videti sta dalje ,hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 6, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nije zgoreg da se naoružaš jednim mernjakom pa na kleme akua da pratiš napon. ako kontinualno opada onda je punjenje u pitanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Maj 6, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Nije punjenje,bio je kod mene taj alternator i ispravan je.Jedino ako mi nije nesto promaklo,a ne verujem da jeste.Voleo bih da sam ga mogao i zavrteti nekako,ali nemam uslova za to, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Maj 6, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rezime, ili mehanizam koji isključuje ostale potrošače prilikom verglanja isključi i paljenje ili je pad napona toliki da elektronika nije funkcionalna. Izmeri na + kraju bobine šta se dešava. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 7, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Rezime, ili mehanizam koji isključuje ostale potrošače prilikom verglanja isključi i paljenje ili je pad napona toliki da elektronika nije funkcionalna. Izmeri na + kraju bobine šta se dešava. nemam pojma videcu nesto da izmajmunisem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 7, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan samo ti izmeri vrednosti, onda će biti jasnije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 8, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan JAOOOOOO URADIH GA,RADI KO POPIZDEO,A KVAR JE BIO...STRASNO,NIJE PLUS IMAO TJ SLAB KONTAKT U DZEKSNAMA,SVE SAM CISTIO NJU PROPUSTIO..JBG,ZAHVALJUJEM SE MNOGO KOLEGI BOKILICU STO MI JE REKAO STA DA URADIM POZDRAV!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 8, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa naravno, zato su nekad motori i auta imali pojacanje ,zicu sa alnasera koja je vodila do bombine,kad verglas da da struju dodatno.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 8, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan tindirbp, već si dugo na forumu tako da bi trebalo da poštuješ Internet etiku - pisanje svim velikim slovima se smatra vikanjem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 8, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan tindirbp, već si dugo na forumu tako da bi trebalo da poštuješ Internet etiku - pusanje svim velikim slovima se smatra vikanjem. ma znam ja to,nego mi bila ukljucena velika slova na tastaturi..jbg ,izvinjavam se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 8, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan eto, na kraju je ipak ispalo da nemaš ti problema sa rusom, nego rus sa tobom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 8, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan eto, na kraju je ipak ispalo da nemaš ti problema sa rusom, nego rus sa tobom ma de brate nemam,pa tu je vec radjena elektronika Joska radio i sljaka jos,nije ovo prvi put da nesto zeza,a menjac...katastrofa,kazem ja ,nisu nizasta drugo nego samo za puske i rakete Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 9, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan koje karbove imas na tom tenkicu,japance keihin ili k68, koje god taj tenkic.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 9, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan sklepa ima keihin karbove i 2006 god. je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Maj 10, 2011 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan tindirbp, već si dugo na forumu tako da bi trebalo da poštuješ Internet etiku - pisanje svim velikim slovima se smatra vikanjem. pa dobro uredniče čovek skače i viče od sreće,nije mu za zameriti... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 10, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan sklepa ima keihin karbove i 2006 god. je auh,,,bolja varijanta..mada,i to zna da zeza,jel lepo raducka na leru...i jel prima punu turu,to jest pun pun gas,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...