Jump to content

Moto Zajednica

Struja na Uralu Wolf 750

Recommended Posts

• Zainteresovan, 563 postova
  • Motocikl: ktm 990

znaci neznam sta da radim,imam problem sa Uralom Wolf 750 ccm boxer tj sa njegovom strujom,i vec duze vreme pokusavamn da uradim al nikako,to zna Joska da uradi al covek sad nema vremena a kad ce nezna se,pa bih molio ako neko zna nekog elektronicara ili ako neko zna gde bi mogao nove delove za tog Urala kupiti,stvarno vise nemam zivaca za taj motor ...bo ga Rus sto ga stvori tako nenormalnog >:( ,znaci ako neko uspe da m i da neku korisnu info. u stanju sam da platim kolko treba samo da uradim taj motor vise,hvala unapred

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Vidi ovako, Ural je kopija BMWa i najbolji je savet da zapucaš do Labaratorije, tamo ti je Arakis za struju a Scuba za BMWove bubice ;)

može malo detaljnije?

vidi,pazi,gledaj,kad stisnem taster za palenje tj kad pocnem da verglam onda nema varnicu i cim pustim taster odma dobije varnicu,dok na kurblu ima varnicu ali kad upali zeza nesto oce da se ugasi,danas sam nosio kod elektronicara cdi i davac kaze sve je ok,e sad,probacu taster da vidim i osiguracku kutiju da pregledam,masu sam svu uradio,aku. je nov,ludo burazeru luuudooo :gaa:

Vidi ovako, Ural je kopija BMWa i najbolji je savet da zapucaš do Labaratorije, tamo ti je Arakis za struju a Scuba za BMWove bubice ;)

hvala Popsy pitacu ih :takoje:

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

fali ti neki plusic,,dobija ga preko tastera za verglanje,,,proveri on off dugme ako ga ima,copavu,prekidac na kvacilu ako ga ima, ili prosto dovedi direktan plus negde do paljenja,bombibine, samo te to zeza,tako je bilo i kod mene naboldoru,zezo me prekidac..

• Podržavam 1

fali ti neki plusic,,dobija ga preko tastera za verglanje,,,proveri on off dugme ako ga ima,copavu,prekidac na kvacilu ako ga ima, ili prosto dovedi direktan plus negde do paljenja,bombibine, samo te to zeza,tako je bilo i kod mene naboldoru,zezo me prekidac..

ozbiljno,svido mamu mu njegovu,odo oma da probam,ako je to saljem ti Aksom pivo :lol: :lol: :lol:

• Svakom po zasluzi, 12454 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Najverovatnije je akumulator 0namigivanje.gif

To se i meni na TA dešavalo kad je accu slab, kad jedva zavergla ne upali odmah već u onom trenutku kada pustim taster. Anlaser toliko povuče struje da nema dovoljno energije za paljenje i u onom trenutku kada rele anlasera otpusti dobijem varnicu i motor upali.

• Drug član, 1847 postova

Najverovatnije je akumulator

uz dodatak: najverovatnije je i punjenje akumulatora jer ako je aku nov a nema snage (pojede ga anlaser a trokira i kada upali)

onda aku nije kriv koliko je nenapunjen. skineš aku napuniš na punjač pa nazad u priču. dobiješ malo življe rezultate (može zavergla i drži jedno vreme) al ako je punjenje u pitanju, opet će da trokira za neko vreme. što vrača priču na neke kontakte do akua

Najverovatnije je akumulator

uz dodatak: najverovatnije je i punjenje akumulatora jer ako je aku nov a nema snage (pojede ga anlaser a trokira i kada upali)

onda aku nije kriv koliko je nenapunjen. skineš aku napuniš na punjač pa nazad u priču. dobiješ malo življe rezultate (može zavergla i drži jedno vreme) al ako je punjenje u pitanju, opet će da trokira za neko vreme. što vrača priču na neke kontakte do akua

nov je accu,al sutra ce na punjac pa cemo videti sta dalje ,hvala :takoje:

• Drug član, 1847 postova

nije zgoreg da se naoružaš jednim mernjakom pa na kleme akua da pratiš napon. ako kontinualno opada onda je punjenje u pitanju

• I=U/R, 2061 postova
  • Motocikl: Transalp `97

Nije punjenje,bio je kod mene taj alternator i ispravan je.Jedino ako mi nije nesto promaklo,a ne verujem da jeste.Voleo bih da sam ga mogao i zavrteti nekako,ali

nemam uslova za to,

• Zainteresovan, 952 postova

Rezime, ili mehanizam koji isključuje ostale potrošače prilikom verglanja isključi i paljenje ili je pad napona toliki da elektronika nije funkcionalna. Izmeri na + kraju bobine šta se dešava.

Rezime, ili mehanizam koji isključuje ostale potrošače prilikom verglanja isključi i paljenje ili je pad napona toliki da elektronika nije funkcionalna. Izmeri na + kraju bobine šta se dešava.

nemam pojma videcu nesto da izmajmunisem :neznam:

JAOOOOOO URADIH GA,RADI KO POPIZDEO,A KVAR JE BIO...STRASNO,NIJE PLUS IMAO TJ SLAB KONTAKT U DZEKSNAMA,SVE SAM CISTIO NJU PROPUSTIO..JBG,ZAHVALJUJEM SE MNOGO KOLEGI BOKILICU STO MI JE REKAO STA DA URADIM POZDRAV!!!

pa naravno,:takoje: zato su nekad motori i auta imali pojacanje ,zicu sa alnasera koja je vodila do bombine,kad verglas da da struju dodatno..

• Podržavam 1

• Ne silazi, 5816 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

tindirbp, već si dugo na forumu tako da bi trebalo da poštuješ Internet etiku - pisanje svim velikim slovima se smatra vikanjem.

tindirbp, već si dugo na forumu tako da bi trebalo da poštuješ Internet etiku - pusanje svim velikim slovima se smatra vikanjem.

ma znam ja to,nego mi bila ukljucena velika slova na tastaturi..jbg ,izvinjavam se :takoje:

eto, na kraju je ipak ispalo da nemaš ti problema sa rusom, nego rus sa tobom :lol:

ma de brate nemam,pa tu je vec radjena elektronika Joska radio i sljaka jos,nije ovo prvi put da nesto zeza,a menjac...katastrofa,kazem ja ,nisu nizasta drugo nego samo za puske i rakete :rat3:

• šta bi ovo bilo, 303 postova
  • Motocikl: regal raptor

tindirbp, već si dugo na forumu tako da bi trebalo da poštuješ Internet etiku - pisanje svim velikim slovima se smatra vikanjem.

pa dobro uredniče čovek skače i viče od sreće,nije mu za zameriti...

• Podržavam 1

sklepa ima keihin karbove i 2006 god. je

auh,,,bolja varijanta..mada,i to zna da zeza,jel lepo raducka na leru...i jel prima punu turu,to jest pun pun gas,,

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja