vladica 35 Napisano Februar 7, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan ostavi se toga miroslave. Kupi neki legalan i vozi se mirno ko covek :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Februar 8, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan ovu temu sam postavio zbog toga jer mi jedan tip nudi "regularan" motor (stranac) po veoma pristupacnoj ceni da ga regularno carinim' date='platim pdv,registrujem na moje ime. Sve je to meni lepo,samo mi posle toga rekao da bi on hteo za par meseci da ga prijavi u inostranstvu da je motor ukraden (intresuje me dal ga mogu pronaci u Srbiji???). Zato sam u dilemi dal uzeti i rizikovati ili ostaviti.[/quote'] Taj izgleda hoce i da proda motor i da uzme pare od osiguranja... Bezi od njega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...