gishoni 36 Napisano Maj 2, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AFRICA TWIN RD07A Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je naci ovaj pinjon za moj motor nemoguca misija pa ako neko moze da mi pomogne bio bih mu zahvalan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1955 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti treba samo onaj plasticni puz, to ima da se kupi u Centru S, a kosta otprilike ko da je zlatan, mislim da sam ga platio prosle godine oko 2700 din. Pozz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gishoni 36 Napisano Maj 4, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AFRICA TWIN RD07A Prijavi odgovor kao problematičan Kupio danas 2800din Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...