Kole035 147 Napisano Maj 2, 2011 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan Zelim napraviti nesto nalik ovome na slicin imam alata, materijala ali se ne usudjujem da krenem da secem i varim Svaki savet je dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Maj 2, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj da iskopiras ovu koju sam ja pravio, mere ne znam, radio sam odprilike. Prvo sam pokusao da napravim model sa tockicem, ali mi se svaki tockic raspadao posle par dizanja, pa sam presao na sistem sa polugom, sto i tebi preporucujem, em se lakse pravi, em nema sta da se pokvari. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/62839-stender-dizalica-za-krosenduro-motor/page__p__1044533__fromsearch__1#entry1044533 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas doneo od drugara jednu da je iskopiram.Svasta mogu raditi a kad trebam variti i brusiti tad mi je muka.Mozda nekog i zeznem da mi odradi.Sutra cu je slikati i postaviti slike,sad mi mrsko ici u garazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nadjoh nesto po kompu... I meni to treba, ali nikako da uradim nesto po tom pitanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Maj 3, 2011 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan Nacrtao nesto, probacu da zbudzim to ovih dana. A bice i slicica . nek mi je Bog u pomoci:p 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Maj 4, 2011 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam poceo sa radom a danas sam zavrsio 95% radova na stenderu, ostalo je jos farbanje i da smislim cime cu da oblozim deo koji ide pod motor.. Stender sam prilagodio mom Pulseru tj minimalna visina je 23cm a maksimalna 32-33cm sto zadovoljava moje potrebe..(imam i dimenzije za izradu ali su na papiru i rucno crtane tako da ne vredi to slikati jel se nista ne bi videlo ali uradicu i to ovih dana) Generalno ja sam zadovoljan Od materijala sam koristio: 4x4cm cev 1,5m 3x3cm cev 50cm 3x0,5cm sparing 75cm 2,5cm L profil 50cm M 6 sraf 3 kom Par elektroda, ploca za rezanje,brusna ploca,.. Troskovi za materijal 500 rsd Evo slika sa pocetka i kraja radova: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Maj 5, 2011 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne od danas, ofarbao i usrafio osb polcu od 9mm na nosacu, malo mi to kilavo izgleda ali dok ne nabavim neko parce jaceg lima ovo ce da sljaka... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki TDR 2 Napisano Maj 5, 2011 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daj mere za izradu, ovakva dizalica uvek dobro dodje.. (jes da mi ne treba trenutno al nikad se ne zna) Dobro je odradjena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Maj 5, 2011 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan Evo i dimenzija za izradu pa ko voli nek izvoli 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki TDR 2 Napisano Maj 8, 2011 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan E tako Sad je to ovekoveceno na forumu i bice od koristi nekom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctorr67 6 Napisano Octobar 4, 2017 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan kopiram i pravim....puno znači Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...