mrle 8612 Napisano Maj 13, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan dolazim u subotu što ranije, rezervisao sobu, tako da mogu da se olešim za sve pare ( a i malo za dž ako časte domaćini ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inferno 75 Napisano Maj 13, 2011 U prolazu, 84 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Gde je najbolje parkirati automobil? koliko ima od hotela do skupa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoljuba 29 Napisano Maj 14, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: CBR1000F DUAL Prijavi odgovor kao problematičan od hotela do skupa nepun 1km...setnja,staza, suma od 2/3 puta....opustencija...it`s OK.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Maj 14, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost pri dolasku na moto skup u Obrenovcu moj klubski drugar Radiša Lukič na FZR 500 iz Svilajnca imao je udes u Bariču. Lik izlete u rikverc preko duple pune. Motor je urnisan a Radiša na svu sreću da kazem proso je sa prelomom ruke, tako da je ceo dan proveo u Urgetnom centru.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Maj 14, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan A ulaz je 400 dinara, da odgovorim sam sebi, posto je vama bilo tesko ili vam bilo neprijatno ili sta bi u pitanju, nebitno. Ono sto sam ja video, lepo mesto, lepo vreme, dobro ste organizovali skup, jedino meni mozda malo skup pasulj ako ne racunam da sam za to dobio jos samo i ogradjen prostor, ali ko mi kriv kad nisam ostao npr. i na zivoj svirkCi veceras pa bi bilo za sve pare. Bilo je lepo videti toliko motora! Pozdrav! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano Maj 14, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan MK WARRIORS SERBIA 14. MAJ - BIKER U NAJAVI - LITTLE DOCTOR 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 15, 2011 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Meni bilo dobro..kamp je mozda i najbolji u kojem sam bio a bio sam u mnogo,mada volim Savu pa sam mozda i subjektivan! Prelep park,dosta motora i ljudi...sta bi vise pozeleli! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Maj 15, 2011 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je sve ekstra dok ONO sto nosi plave uniorme na kojima pise policija a moze se nazvati svakakvim imenima, uglavnom pogrdnim i jos gorim a nikako ljudima, nije napravilo sranje. Ne znam koliko je vas to primetilo i shvatilo sta se dogodilo, ja sam stajao odmah tu pored i nisam mogao da verujem. Naime, pojavio se neki pijani kreten koji je vrlo "hrabro" naizmenicno Seji i ostalima iz Zabranjenog Pusenja pokazivao tri prsta i srednji prst sto su "cuvari javnog reda i mira" posmatrali sa retardinim osmesima na svojim glupim facama punih pet minuta i onda kad se pijani kreten povukao u masu njih cetvorica su kroz nas, preko nekih devojcica koje su tu stajale, skocili na njega kao da hvataju razjarenog grizlija. Ljudi, braco, prijatelji, dali je moguce da je nasa policija i dalje na tom nivou ponavljaca sa tromesecnim kursom iz drzanja pendreka kojima je bez ikakve obaveze prema postovanju zakona i ljudi data brutalna sila u ruke namesto vlasti kao sa pocetka devedesetih, dali je moguce da mi ni malo nismo odmakli od toga svega? ja sam sokiran da nemam raci kojima bih to opisao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vupulepe 19 Napisano Maj 15, 2011 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan neke fotke sa moto skupa 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Maj 15, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan A ulaz je 400 dinara, da odgovorim sam sebi, posto je vama bilo tesko ili vam bilo neprijatno ili sta bi u pitanju, nebitno. Ono sto sam ja video, lepo mesto, lepo vreme, dobro ste organizovali skup, jedino meni mozda malo skup pasulj ako ne racunam da sam za to dobio jos samo i ogradjen prostor, ali ko mi kriv kad nisam ostao npr. i na zivoj svirkCi veceras pa bi bilo za sve pare. Bilo je lepo videti toliko motora! Pozdrav! Petak : Gulas Subota : Kafa , Pasulj Nedelja : Kafa , Kulen , Burek , Jogurt Na ulazu mali pokloncic .. I sve to za 400din ... Koncert Zabranjeno Pusenje za koje bi u BG - Areni dao 2000din ... cenim da nije mnogo 400din ... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Petak : Gulas Subota : Kafa , Pasulj Nedelja : Kafa , Kulen , Burek , Jogurt Na ulazu mali pokloncic .. I sve to za 400din ... Koncert Zabranjeno Pusenje za koje bi u BG - Areni dao 2000din ... cenim da nije mnogo 400din ... Ako si sve to konzumirao i ja cenim da 400 nije mnogo, naprotiv! Samo koliko je nas bilo sva tri dana? Podseti me na vic o Lali na recepciji kad su mu naplacivali hotel 100eura (70e nocenje + 30e bazen), a Lala odgovori da nije koristio bazen - Ali mogli ste rece recepcioner. Onda Lala ipak dade samo 70e. A kad ga recepcioner pitao za ostatak ovaj mu odgovori -Ja sam ovde bio sa Sosom, za 30e ste je mogli ... a sto niste... Ma nema ljutnje naravno, cisto individualna stvar! neke fotke sa moto skupa @vupulepe Odlicne su ti fotografije zakaci ako imas jos koju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8612 Napisano Maj 16, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Okasnio sam u subotu, nisam stigao ranije kao što sam planirao. Žena i ja se proveli ludo. Sreli ljude, upoznali nove... Odlična zajebancija. Svi koji su hteli da uzmu sobu u hotelu su imali problem na recepciji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vupulepe 19 Napisano Maj 16, 2011 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo jos slikica, neke su malo bolje neke malo losije sta da se radi za prvi paning (sa motoroma) nije lose, pozdrav svima koji su dosli u Obrenovac 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Maj 16, 2011 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan ... bilo je odlicno, svaka cast.... a bilo bi sjajno kad ne bi svaku temu zagadili pricom o jebenih 400 dinara... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan па смањите на 200 и нико неће спомињати 400 :hej: добре фотографије 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
micaobr 21 Napisano Maj 16, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: keeway hurricane Prijavi odgovor kao problematičan povratak sa defilea www.youtube.com/watch?v=HgSesJZ82Ww 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SIKI 45 Napisano Maj 16, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan U ime MK WARRIORS SERBIA hvala svima koji su posetili nas moto skupu, mi smo prezadovoljni na odličnom odzivu .Nadam se da smo bili dobri domacini i da ste se lepo proveli i bez problema vratili kucama. Zelim da se zahvalim svima koji su nam pomogli da realizujemo ovaj dogadjaj a posebno MK OBRENOVAC koji su odradili jedan veliki deo posla, HVALA VAM. Izvinjavamo se zbog propusta ali potrudicemo se da istih ne bude sledece godine. Nismo stigli da se druzimo sa svima ali videcemo se vec negde i ispraviti to. Veliki pozdrav od MK WARRIORS SERBIA 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala SIKI !!! Slike uskoro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 451 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan skup je bio extra,po prvi put sam vodio cerku (13 godina) na neki moto skup i ona se odusevila,eto nove bajkerke cak je i rekla tata svi piju pivo hocu i ja Svaka cast Wariorsi veliki pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor DR 0 Napisano Maj 17, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Bratunac Motocikl: DR650RSE Prijavi odgovor kao problematičan Došli, lepo se proveli i vratili kući...Warriors-i svaka čast za organizaciju skupa, veliki pozdrav od MK BRATUNAC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anaandjeo 6 Napisano Maj 17, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlican skup , evo neke slike i od nas 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Maj 18, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika sa susreta Picasa Album 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop22 4 Napisano Maj 18, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast WARRIORS-i 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 19, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika sa susreta Picasa Album Svaka čast za slike Stvarno si majstor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirno600 92 Napisano Maj 19, 2011 U prolazu, 48 postova Lokacija: b.n.s. Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je fenomenalno.. Videćemo se opet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...