acim 765 Napisano April 30, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem HP iPAQ RX3715 PDA sa dodatnom opremom, dobro očuvan, baterija odlično drži. Cena 35€. Product Features Integrated WLAN 802.11b, Bluetooth IrDA and USB Microsoft Windows Mobile 2003 Second Edition software Samsung S3C 2440 processor Built-in 1.3 MP camera, 1280 x 960 resolution, 4x digital zoom, video record and playback 152 MB user available memory Technical Details Operating System: Microsoft Windows Mobile for Pocket PC 2003 Second Edition RAM Memory Size: 64 MB Display Technology: TFT active matrix Display Size: 3.5 inches Input Device: Touch-screen, 5-way navigation button, Stylus Battery Average Life: 12 Hours Audio Input: Microphone Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 1, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se susretao do sada sa takvim mašinicama, moj primarni interes je internet... kakvu konekciju ima, na koji način i kakva mu je baterija (koliko drži)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 1, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ima wireless 802.11b, a baterija drži jako dugo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 19, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 35€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Avgust 19, 2011 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Koja je bila stara cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 20, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma, mislim da sam krenuo od 70-80 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Avgust 20, 2011 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa, ja video i gore pise ista cena pa sam zato pitao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 20, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan To gore je editovano. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Avgust 20, 2011 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Ok,rezervisano za mene dok mi ne odgovori Acim na par pitanja... Prvo:sigurno moze da se koristi kao navigacija,zato bi ga i uzeo al uz put da vrsi pos'o obicnog telefona(sms i pozivi).Daklem jel moze ovo? Interesuje me za 064 mrezu. Drugo(ako moze prvo):dal' moze da se koristi bez olovke?Mislim na kucanje sms-a. Nisam nasao nesto puno na netu(na Srpskom),pa zato pitam ovako. Edit,jos jedno pitanje:koja dodatna oprema? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Avgust 20, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne pishe nigde da ima integrisan GPS, a i pocket pc je shto znachi da ne moze da se koristi kao telefon.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Avgust 20, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam isto Pocket PC HP i koristim ga kao navigaciju,s tim sto moras da kupis externu GPS antenu. Koristim inace iGo softver za navigaciju. Moze da se koristi i bez olovke jer je touch screen, ima Windows Mobile operativni sistem. Kao telefon ne mozes da ga koristis. Sve ovo,a i verovatno malo vise, ce ti i Acim napisati. Moji utisci sa ovom spravom su veoma pozitivni,a cena je vise nego prihvatljiva. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 20, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe puno da pišem, jer ste već sve rekli, ja ću samo potvrditi. Dakle, ne može se koristiti kao mobilni telefon, to se može videti iz gornje specifikacije. Može se koristiti kao navigacija uz eksterni bluetooth GPS prijemnik. Uređaj se može koristiti i bez olovke, ali je tada dosta nepreciznije. Najpogodniji je za decu jer postoji na hiljade igrica za Windows CE, a može se koristiti i za surf i čitanje maila, eto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Avgust 20, 2011 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Nista ondak'. Izvinjavam se,sledeci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 20, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi je, ali za 35 evrića ćeš teško naći polovan smartphone Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Avgust 20, 2011 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan A neeee,ja vec imam smart! pre par godina sam ga platio 35e.Nije neki,al meni ok. Neka nokia,60-nesto,kao Lalajko sto ima. Takvi sad mislim da su po 20e. Bez ljutnje al i ovaj HP je bas star model(mislim kad se pojavio) pa je i cena ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 20, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Starije Nokije baš i nisu smart telefoni, Symbian je đubre spram iOS-a i Androida, ali to je već druga tema. Ovaj PDA koji prodajem jeste star, ali je i cena više nego adekvatna. Za te pare se ne može naći bolja igračka za decu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 1, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Klinci u međuvremenu razbili ekran i sakrili ga, sad tek vidim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...