Jump to content

Moto Zajednica

pozdrav iz Ivanjice

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 187 postova
  • Motocikl: Suzuki Inzuma 250

zovem se Dušan i živim u Ivanjici. Motor vozim od 1990 godine, prvo jedan SIMSON E51, valjda mu ovo E značilo ENDURO, i tako se ja zaljubih u enduro motore.Trenutno letim paraglajderom i vozim Kawasaki KLE 500, a sanjam Apriliu Caponord i prelet od 100km.Biće i to jednog dana!?Ovaj forum sam skoro primetio i malo je reći da sam oduševljen.Naš paraglajderski forum nije ni približno dobar kao ovaj bajkerski.Sve pohvale i samo tako nastavite.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

pozdrav za Ivanjicu , ako letish paraglajderom onda letis sa Capinim Borisom sigurno :)

naravno, Boki mi je dobar drugar, mada sad manje letim, treba brdo, pa vetar, pa ovo, pa ono, a za motor nije bitno, pa se radije vozikam.

• Zainteresovan, 863 postova
  • Motocikl: @ UBER ALLES

pozdrav za Ivanjicu , ako letish paraglajderom onda letis sa Capinim Borisom sigurno :)

naravno, Boki mi je dobar drugar, mada sad manje letim, treba brdo, pa vetar, pa ovo, pa ono, a za motor nije bitno, pa se radije vozikam.

Mudro zboris ! ;)

Pozdrav !

Hvala na dobrodošlicama, sve vas pozdravljam, a posebno moje zemljake, jes' da nas je malo  al' važno je učestvovati.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja