stojkor6 1 Napisano Jun 29, 2007 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan YAMAHA R6 '05 kako se steluje lampica na obrtomeru? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Jun 30, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Na koju si lampicu tacno mislio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojkor6 1 Napisano Jun 30, 2007 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan Na onu belu koja se pali u zavisnosti od visine obtaja,sada se naprimer pali u 13000... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Jul 1, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Misli na "shift light"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojkor6 1 Napisano Jul 1, 2007 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan Bas to,zna li neko kako se steluje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 1, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Stisnes dugme Select i drzis, zatim das kontakt i 5 sekundi ne pustas Select. Kada otpustis vidjeces na displeju neke kockice, to ti je jacina displeja, ako opet stisnes Select vidjeces da ce ti zasvijetleti Shift Light lampica, to znaci da je ona aktivna. Kada opet pritisnes Select vidjeces da se kazaljka popela do nekih obrtaja, to su ti obrtaji na kojima se pali Shift Light, na dugme Reset podesavas te obrtaje (od 10000 do 15500), kada to izaberes opet stisnes select i onda se kazaljka opet nedje pomjeri, e to su obrtaji na kojima se lampica gasi. Opet stiskas Reset dugme dok ne izaberes obrtaje i stisnes select da ovaj to sacuva i to ti je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojkor6 1 Napisano Jul 10, 2007 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti na perfektnom objasnjenju...!!!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 10, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojkor6 1 Napisano Jul 17, 2007 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti vozis trke,mislim kod nas batajnica itd.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Jul 18, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Uu poslednjoj trci koja je bila na bataji nas drug Evil_Zo je ucestvovao i ponosni smo na njega.Imas vise o tome MOTO SPORT/batajnica 2007 Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojkor6 1 Napisano Jul 22, 2007 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan Znam gledao sam trku,zato pitam..Pao je,bas mi ga bilo zao,ima isti motor i kacigu kao ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...