milosducati 178 Napisano April 29, 2011 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto tema kaze u potrazi sam za farom za R6 1999.god. Ako neko ima, zna nekoga ko ima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano April 29, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan ako ti trebaju stranice i maska imam, a imam mozda i jos nekih sitnica... 0638100002 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 178 Napisano April 29, 2011 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno mi nedostaje samo far, ali ako mi nesto drugo bude zatrebalo.... hvala u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 178 Napisano April 30, 2011 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko bar ideju gde bi mogao da vidim, koga da zovem.... Svaka pomoc je dobro dosla:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez71 18 Napisano Maj 1, 2011 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Novi-Sad Motocikl: Yamaha fz6 Prijavi odgovor kao problematičan Druze probaj ovde,covek je iz Horgosa bavi se time. Moto servis Nemet...063-512-519 Meni je sve nabavio do sada,korektan je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 178 Napisano Maj 2, 2011 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala knez, zvao sam coveka danas pa mi je rekao da ce videti sutra da li moze nesto da nadje nadam se da ce moci.... U svakom slucaju ako neko ima neka se javi:))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 178 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao. Moze lock. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...