Jump to content

Moto Zajednica

PROBLEM NACI POUZDAN SERVIS<POMOOOOC!

Recommended Posts

• U prolazu, 3 postova
  • Motocikl: Piaggio Hexagon 180

RAdi se o mom piaggio hexagon 180. E sad,hteo bih da radim servis kompletan jer ne znam sta mu je sve tacno jer nema ko da mi kaze.... jedni mi pricaju da idem u ovlasceni,jedni kazu nikako jer se cheka i ovlaz rade posao samo da te skinu sa linije(skidaju kozu s ledja),drugi da idem tamo,ja pozovem oni mi mrtvo zvalave nesto na tel. ne kapiram! Ja samo zelim da mi se popravi motor,i da znam kakav je kvar u pitanju. Tako da Vas molim da mi kazete koji servis mogu obidjem i da bez brige ostavim motor. Hvala unapred do neba. :care: okolina Banovog Brda,Zarkovo,Vidikovac...

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 743 postova

Bez nekog reklamiranja - imam jedno ili dva iskustva sa obimnijim opravkama na prethodnom skuteru, Libertiju, i generalno sam zadovoljan kako ih je rešio majstor Srđan iz MM Luga. Dobra iskustva imam i sa Kostom iz Mačvanske, mada nije bilo nekih ozbiljnih zahvata kod njega. Još jedan dobar majstor kod koga sam išao je Kocka iz Tršćanske.

Nažalost, nijedan od ovih majstora nije u tvom kraju, možda se još neko javi sa predlogom gde da rešiš problem u svom kraju, ali mislim da vredi otići do nekoga od pomenutih majstora.

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

Goran u Jerkovicu potpisujem , i nikad guzva radi na zakazivanje i nema ono nije danas dodji sutra , kako se dogovorish tako i bude ;) moja topla preporuka

• Друг члан, 636 postova
  • Motocikl: Honda Transalp

Ja sam cuo za Srdjana iz MML, i za Kocku da su ok. Meni je blize, pa idem kod Baneta ispod Pancevca...

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: Honda Shadow VT 600

Sa Vidikovca covek, poznatiji kao Boban Motomehanika. Izuzetan covek i odlican majstor. Bez razmisljanja i straha mozez da ostavis kod njega motor i da ti ga popravi. Za tlf javi se preko PP.

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: Gilera Nexus, Vespa GT 125L, Vespa GTS 250ie

Imas servis za Piaggio, Peugeot itd. ispod autokomande blizu servisa BMW-a Katalinic (od autokomande, krenes kaldrmom ka JNA, skrenes prvu desno, onda pravo i prva desno (Zvecanska), opet prva desno i resavas svoj problem sa Hexagonom 1aha.gif), lik se zove Sale, nema sta ne moze da se popravi i sredi!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja