markanton88 1 Napisano April 29, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Hexagon 180 Prijavi odgovor kao problematičan RAdi se o mom piaggio hexagon 180. E sad,hteo bih da radim servis kompletan jer ne znam sta mu je sve tacno jer nema ko da mi kaze.... jedni mi pricaju da idem u ovlasceni,jedni kazu nikako jer se cheka i ovlaz rade posao samo da te skinu sa linije(skidaju kozu s ledja),drugi da idem tamo,ja pozovem oni mi mrtvo zvalave nesto na tel. ne kapiram! Ja samo zelim da mi se popravi motor,i da znam kakav je kvar u pitanju. Tako da Vas molim da mi kazete koji servis mogu obidjem i da bez brige ostavim motor. Hvala unapred do neba. okolina Banovog Brda,Zarkovo,Vidikovac... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano April 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bez nekog reklamiranja - imam jedno ili dva iskustva sa obimnijim opravkama na prethodnom skuteru, Libertiju, i generalno sam zadovoljan kako ih je rešio majstor Srđan iz MM Luga. Dobra iskustva imam i sa Kostom iz Mačvanske, mada nije bilo nekih ozbiljnih zahvata kod njega. Još jedan dobar majstor kod koga sam išao je Kocka iz Tršćanske. Nažalost, nijedan od ovih majstora nije u tvom kraju, možda se još neko javi sa predlogom gde da rešiš problem u svom kraju, ali mislim da vredi otići do nekoga od pomenutih majstora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano April 29, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti predlazem Radosa sa Petlovog brda. Za njega jedino mogu da ti garantujem. Imas pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Goran u Jerkovicu potpisujem , i nikad guzva radi na zakazivanje i nema ono nije danas dodji sutra , kako se dogovorish tako i bude moja topla preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Maj 2, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo za Srdjana iz MML, i za Kocku da su ok. Meni je blize, pa idem kod Baneta ispod Pancevca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tost 19 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda Shadow VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sa Vidikovca covek, poznatiji kao Boban Motomehanika. Izuzetan covek i odlican majstor. Bez razmisljanja i straha mozez da ostavis kod njega motor i da ti ga popravi. Za tlf javi se preko PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eustahije Brzic 11 Napisano Maj 4, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: BG Motocikl: Gilera Nexus, Vespa GT 125L, Vespa GTS 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Imas servis za Piaggio, Peugeot itd. ispod autokomande blizu servisa BMW-a Katalinic (od autokomande, krenes kaldrmom ka JNA, skrenes prvu desno, onda pravo i prva desno (Zvecanska), opet prva desno i resavas svoj problem sa Hexagonom ), lik se zove Sale, nema sta ne moze da se popravi i sredi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Maj 4, 2011 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Bugarski,na dorcolu,nije u tvom dometu,ali covek je doktor za skutere!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...