nikola92 32 Napisano April 29, 2011 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Od prevelike vibracije na motoru odvijaju mi se šrafovi na plastikama tako da posle par nedelja motam opet da ih dotežem. Šta da uradim da mi se ovo vise ne dešva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 474 Napisano April 29, 2011 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ako feder platne ne pomažu, ima lepak kojim se namažu navoji pa se šraf zavrne. di se kupi, ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano April 29, 2011 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako su srafovi koji drze plastike u pitanju mozes ispod da podbacis gumene podloske koje mozes i sam da napravis a i da kupis. Izgledaju kao obicne metalne ali za plastike su po meni bolje gumene. Podbacis i zategnes i ne bi trebelo da bude problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 474 Napisano April 29, 2011 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan da da da ako su ti kao za pleh onda tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano April 29, 2011 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima probacu pa javljam rezultate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rookie 2 Napisano April 29, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba ti THREADLOCK. Ima ih u nekoliko verzija slabiji i jaci. Ja sam u BGD-u kupio u specijalizovanoj radnji za lepkove LOCTITE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano April 29, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da li znas br telefona ili makar kako se zove radnja ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano April 30, 2011 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Lavauto Ja sam kod njih uzimao Loctite sivi silikon za dihtovanje - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 30, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aco, upucaj u pretragu permatex ili loctite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4233 Napisano April 30, 2011 (promenjeno) Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Da li znas br telefona ili makar kako se zove radnja ? http://www.rema-tiptop.co.rs/kontakt/ Prodavnica u Knjeginje Zorke, bivša 27.Marta, blizu Mašinskog faksa. __Knjeginje Zorke-izmena Promenio Maj 1, 2011 član đunta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano April 30, 2011 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz, Ima pricha da likovi umesto egzotichnih Loctite i ostalih silikon lepkova zamazu sraf lakom za nokte , kratka pozajmica laka od lepsih polovina u okruzhenji i veselje .. Nisam probao ali kazu da radi , u principu neodvrce se vise tako lako .. mada ovo u kombinaciji sa gumenom podloskom bi trebalo da uradi posao .. Ljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4233 Napisano April 30, 2011 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Radi lak za nokte, nitro boja...al su ipak ovi Loktajt proizvodi namenski proizvedeni za ovu upotrebu. Drže šrafove a ipak omogućavju odvrtanje po potrebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Maj 1, 2011 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja bih probao prvo sa podloskama, pa ako nece onda bi ga ulepio za sve pare! samo malena ispravka, 27. Marta se sada zove Kraljice Marije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4233 Napisano Maj 1, 2011 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan ja bih probao prvo sa podloskama, pa ako nece onda bi ga ulepio za sve pare! samo malena ispravka, 27. Marta se sada zove Kraljice Marije Hvala Maks, navika je čudo, mislim na stari naziv sa kojim sam rastao. Razgovarao sam sa nekim momkom, ima neki kineski kastom, nisu mu pomogle feder šajbne koje je čak kupovao ovde. Tečnost ne jošta skupo, ima je i na buvljaku na Bubanj potoku al tu se mora znati koji je dobar. U svakom slučaju bih ja stavio i podloške i malo namenskog ovog sredstva, ne može da škodi i duplo sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 1, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne preterivati sa loctite proizvodima.... 'oće da uhvati baš besno (NPOZ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4233 Napisano Maj 1, 2011 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ima čak i dva preprata, slabiji i jači mora da se pogleda katalog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 1, 2011 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan http://www.henkel.rs/lepkovi/loctite-2938.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 1, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ima čak i dva preprata, slabiji i jači mora da se pogleda katalog. Tako je, Loctite pravi crveni i zeleni valjda, i nemam pojma koji je jači Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Maj 1, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ima tri vrste, slab posle koga je moguce odvijati bez problema klasicnim alatom, srednji posle koga se moze odviti klasicnim alatom uz malo muke i najjaci posle koga je odvijanje moguce jedino predhodnim zagrevanjem na 150-200C ili pneumatskim odvijacima. Najjaci je crvene boje, oznake 271, za ostale ne znam, posto mi najjaci treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rookie 2 Napisano Jun 2, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvini Aco-pn nisam obilazio temu a menjao sam i email. Ako vec nisi resio problem radnja je u 29.novembra (Beograd) ili kako se vec sad zove. U zgradi pre coska sa kafanom BLED- na spratu. Evo linka http://www.alta.co.rs/cms/index.php?q=9.html imaju sve i svasta. Ne znaju bas da posavetuju 'naprednog korisnika' lepkova i kitova ali su ljubazni. Proveri da BISON nema nesto slicno. Trebao mi je epoksi-git ali je LOCTITE bio 3-4 puta skuplji od BISON-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Jun 3, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Ima tri vrste, slab posle koga je moguce odvijati bez problema klasicnim alatom, srednji posle koga se moze odviti klasicnim alatom uz malo muke i najjaci posle koga je odvijanje moguce jedino predhodnim zagrevanjem na 150-200C ili pneumatskim odvijacima. Najjaci je crvene boje, oznake 271, za ostale ne znam, posto mi najjaci treba Stariji majstor mi reče da to izbegavam, osim kada baš mora (diskovi kočnica i ne znam da li još nešto), pošto se oštećuje navoj kada se time zalepi, pa posle odvrće. Ako se šrafovi koji drže plastike moraju povremeno odvrtati (prilaz filterima i sl.), onda bi definitivno bilo bolje sa feder-plotnama (ili rascepkama, kako ko zove), gumenim podloškama, a i običan tigar lepak se može kanuti na vrh šrafa pre zavrtanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rookie 2 Napisano Jun 3, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stariji majstori su cudo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...