Aki 86 Napisano Jul 3, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Cizmi, pozdrav ekipi, samo napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jul 5, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Momci, kad budete u nekim EGZOTIČNIM predelima (ALJASKA, LOS Angeles, Japan, Sibir, ili u drustvu plavussa sa velikim sisama ;D), slikajte se PLEASE u Serbian World TOur nine g majicama, za Nine - G sajt, i za uspomenu naravno. Bice na naslovnici na mom sajtu i u galeriji a i extra je za portfolio i moju firmu:)))) UZdravlje i pamet uglavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jul 5, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, kad budete u nekim EGZOTIČNIM predelima (ALJASKA, LOS Angeles, Japan, Sibir, ili u drustvu plavussa sa velikim sisama ;D), slikajte se PLEASE u Serbian World TOur nine g majicama, za Nine - G sajt, i za uspomenu naravno. Bice na naslovnici na mom sajtu i u galeriji a i extra je za portfolio i moju firmu:)))) UZdravlje i pamet uglavu Iako mi nisi poslao majicu , slikacu ih pored velikih cica cim stignu u Chicago, pa makar morao ja da im perem majice. Samo mi reci hoces li Crnke, Plavuse, Crnkinje, Latine, Azijatkinje samo reci kakve hoces pa da organizujem nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Jul 5, 2007 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav i velika podrska,vi ostvarujete san svakog od nas (ne mislim na onaj deo o sisatim plavusama). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jul 5, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Momci, kad budete u nekim EGZOTIČNIM predelima (ALJASKA, LOS Angeles, Japan, Sibir, ili u drustvu plavussa sa velikim sisama ;D), slikajte se PLEASE u Serbian World TOur nine g majicama, za Nine - G sajt, i za uspomenu naravno. Bice na naslovnici na mom sajtu i u galeriji a i extra je za portfolio i moju firmu:)))) UZdravlje i pamet uglavu Iako mi nisi poslao majicu , slikacu ih pored velikih cica cim stignu u Chicago, pa makar morao ja da im perem majice. Samo mi reci hoces li Crnke, Plavuse, Crnkinje, Latine, Azijatkinje samo reci kakve hoces pa da organizujem nesto. Dal` mi verujesh da je uradjeno samo 20 kom :-\ Ekipi je otisla vecina. ja sam zadrzao samo par kom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jul 5, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, kad budete u nekim EGZOTIČNIM predelima (ALJASKA, LOS Angeles, Japan, Sibir, ili u drustvu plavussa sa velikim sisama ;D), slikajte se PLEASE u Serbian World TOur nine g majicama, za Nine - G sajt, i za uspomenu naravno. Bice na naslovnici na mom sajtu i u galeriji a i extra je za portfolio i moju firmu:)))) UZdravlje i pamet uglavu Iako mi nisi poslao majicu , slikacu ih pored velikih cica cim stignu u Chicago, pa makar morao ja da im perem majice. Samo mi reci hoces li Crnke, Plavuse, Crnkinje, Latine, Azijatkinje samo reci kakve hoces pa da organizujem nesto. Dal` mi verujesh da je uradjeno samo 20 kom :-\ Ekipi je otisla vecina. ja sam zadrzao samo par kom.... Ma nema veze to je samo sala, bilo bi gresno da ja nosim tu majicu a nisam clan ekipe koja obilazi svet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Jul 5, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Momci, kad budete u nekim EGZOTIČNIM predelima (ALJASKA, LOS Angeles, Japan, Sibir, ili u drustvu plavussa sa velikim sisama ;D), slikajte se PLEASE u Serbian World TOur nine g majicama, za Nine - G sajt, i za uspomenu naravno. Bice na naslovnici na mom sajtu i u galeriji a i extra je za portfolio i moju firmu:)))) UZdravlje i pamet uglavu Iako mi nisi poslao majicu , slikacu ih pored velikih cica cim stignu u Chicago, pa makar morao ja da im perem majice. Samo mi reci hoces li Crnke, Plavuse, Crnkinje, Latine, Azijatkinje samo reci kakve hoces pa da organizujem nesto. Dal` mi verujesh da je uradjeno samo 20 kom :-\ Ekipi je otisla vecina. ja sam zadrzao samo par kom.... @RSVMillenian: E ti si u USA pa ne mozes da dodjes do majce, ja ga jurim po BG pa nikako da ga stignem ;D ;D ;D, samo znam ja da on cuva onu jednu za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jul 5, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ej bre ljudi, ma samo napredi ako bog da cekam vas kod skupstine ;D ;D @endurac- samo hoces da se izreklamiras ;D ;D ;D ;D ;D @djura- o kakvoj zastavi je rac???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jul 6, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ej bre ljudi, ma samo napredi ako bog da cekam vas kod skupstine ;D ;D @endurac- samo hoces da se izreklamiras ;D ;D ;D ;D ;D @djura- o kakvoj zastavi je rac???? Nasa Srpska zastava...neki Talijan im dao na bini, svi ga zovu Djura... :-X ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Jul 9, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ga Edi negde,veliki pozdrav zanjega i ekipu zna li neko poziciju gde su sada nasa braca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIZMA 1 Napisano Jul 10, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: kaludjerica Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ga Edi negde,veliki pozdrav zanjega i ekipu zna li neko poziciju gde su sada nasa braca. Trenutno u Mongoliji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Jul 11, 2007 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Tamo u Mnogogolija ladno.... al standard... ;D Samo napred drugari! E da, pišite na šta nailazite usput, jeste li videli nešto što niste očekivali... Siguran sam da su utisci jaki, podelite malo to sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jul 11, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Tamo u Mnogogolija ladno.... al standard... ;D Samo napred drugari! E da, pišite na šta nailazite usput, jeste li videli nešto što niste očekivali... Siguran sam da su utisci jaki, podelite malo to sa nama. Pozurite...sa'ce ona dvojica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jul 12, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ...ako sretnete Daneta i Komu recite im da skrenu levo kod Albukerkija a ne kod Moskve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIZMA 1 Napisano Jul 26, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: kaludjerica Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav za bracu i sestre forumase PUNO HVALA ZA PODRSKU KOJU NAM OVIM PUTEM DAJETE.Mi smo u sustini ok.tehnicko logisticki problemcici raznih vrsta ometaju nas u uzivanju i lepoti ove prelepe zemlje i zemljakinja.U nedelju letimo za havaje pa ce mo se slikati za endurcev sajt.Ostalio smo bez majci(sva su nam iscepale)pa ovom prilikom apelujem na Markovu savest da nam obezbedi jos par i da posalje po nasem coveku koji dolazi u Lisabon da nas saceka.Utisaka mali milion i o njima kada se vratimo.Imao sam pad na Uralu,ali srecom nista ozbiljno.Izlazili smo(ja i edi) iz preticanja suvise brzo na izuzetno klizavoj podlozi i kisom pride.Da izbegnem susret sa edijem koji je usporio,naglo sam zakocio prednjom i opa.motoru izgreban vetrbran i polomljen retrovizor koji je zamenjen a za vizir sam zamolio dekija da pogleda u Cikagu. VELIKI POZZZZZZZZZZZZZZZZZZZDRAV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eddie 1 0 Napisano Jul 30, 2007 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan trenutno SOUTH KOREA puno pozdrava morao ponovo da se registrujem kao 1 jos samo par kontinenata i zavrsismo ovo vidimo se ispred skupstine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jul 30, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Momci & Tea, svaka vam cast! Kada prolazite kroz Los Andjeles? Voleo bih da vas vidim, a i ako nesto zatreba tu sam. Pozdrav i samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIZMA 1 Napisano Avgust 18, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: kaludjerica Prijavi odgovor kao problematičan Posle duze pauze nadjosmo malo vremena i konekciju pa resismo smo da vas malo smaramo onim sta se nama dogadjaaa!A gde ono stadosmo?A da.Na Havaje stigosmo zahvaljujuci neazurnosti naseg speditera koji nam datom prilikom rece"eto znate motore ce mo Vam poslati u cetvrtak ali vi ih svakako nemozete podici pre ponedeljka"i onako uz put dodaje nam racun za njegove usluge.Bila je to cifra od 15850$.Zoran zamalo nije umro na licu mesta,a bio je to jedan divan i suncan utorak.Uz prepirku i ubedjivanje nasta cenkanje.I tu uspesmo da spustimo cifru na 9000$ s' tim sto ih ponovo moraju prepakivati zbog druge deklaracije.Sa obzirom na visak u vremenu odlucismo se da dane nekako protracimo na tim Havajima. Divan,suncan,mirisljav,prelep,vruc ....dan ali gde i sta sada.Nadjosmo smestaj sa doruckom i to za 25$ po osobi.Hostel se nalazi uz samu Waikiki plazu. Cene variraju a u nekim srednjim restoranima za 7$ mozete da se dobro najedete i pijete neogranicene kolicine gaziranih sokova.Bele pescane plaze prepune ljudima,ulice pune skupocenih automobila i ljudi koji hrle u prodavnice da kupe po neki suvenir ili ko zna sta.Sve je zaista predivno ali se ujedno pitamo gde li su nasi motori.Upoznali smo jednu mestanku koja nam je bila tur operater prvo za Honalulu a zatim i ostrva.Zove se Nai i voli sva sto vole mladi. Sve u svemu po meni Havaji zasluzuju epitet vrata do raja.Sve ovo vredi videti a nadam se da cu jos imati prilike za to,ovdasnje stanovnistvo je zaista prijateljski raspolozeno i odaju utisak dobrih domacina a tek domacice....Domace,Havajsko kolo zove se hula-hula.Tu se tete svoski trude da pokretima kako gornjih udova tako i donjih extremiteta pokazu spoj tradicije i savremenih shvatanja.Boze kako to dobro izgleda. Toliko za sada idem da spavam jer nas sutra ceka naporan dan jer se u drustvu sa Motoholikom .preko Roki planina penjemo do Aspena Pozdrav do sledeceg javljanja i price o druzenju sa Malim Cacom u sijetlu. [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIZMA 1 Napisano Avgust 18, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: kaludjerica Prijavi odgovor kao problematičan [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIZMA 1 Napisano Avgust 18, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: kaludjerica Prijavi odgovor kao problematičan [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Avgust 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstori, ovo je izgleda jedan od lepsih detalja sa vaseg putesestvija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...