momo rs 7 Napisano April 28, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem volva 760 gle tdi 1987 god.u dobrom stanju ,nije registrovan ,posedujem dosta rezervnih delova za njega, koje bi poklonio kupcu .Menjao bi ga prvenstveno za neki motor(moguca moja doplata )ali je moguca svaka druga zamena u pribliznom rangu moje cene ,cenim ga 1300 evra ,cena nije fiksna. telefon 063 865 69 49 momo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano April 28, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan sretno s prodajom i da sto pre nadjes dusku motor :)pa da idemo u voznju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momo rs 7 Napisano April 28, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momo rs 7 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Septembar 26, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan posto ne moze da stigne da udje na forum od posla vlasnik istog auta me je zamolio da kazem da je aktuelan oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momo rs 7 Napisano Octobar 16, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan moze off prodat auto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...