kamikaza 61 Napisano Jun 27, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre oko 18.45h dovoze dve devojcice(1991god) privatnim kolima u hitnu, jedna place a ova druga nista ,sve u svemu na nogama su obadve usle. Covek koji ih je dovezao kaze vozile skuter i udarile u kola koja su preticala. Sva sreca sto su isle kroz grad pa nisu vozile brzo. Od povreda male razderotine po nogama i rukama koje smo usivali i modrice po telu u principu su odlicno prosle. OD OPREME SU IMALE NA SEBI SAMO PAPUCE, SORCICE I JEDVA MAJCICE. E pa vi sad vidite i pazite, ustvari nista novo sto ne znate vec... ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Jun 27, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan e samo da su malo starije voleo bi i ja da budem sa jednom na tom skuteru bez obriza na posledice mala sala dobro su prosle a oprema se "super" nemam reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jun 27, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan oprema tkz. full kozza.. jbg valjda nece ostati oziljci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jun 27, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Devojcice su slatke kao bombonice, samo jos malo daporastu i hmmmm, bilo mi zao jedne posto smo morali da je usivamo nogicu ali samo 3 koncica i gotovo. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedja 0 Napisano Jun 29, 2007 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kada smo se skucali u kola, ja i ortak imali smo iste posekotine na nozi tj jednu trebalo je da se ushiva ali keva kao medicinksa sestra izvukla neshto rekla da ce on astalno da nas previja itd, ali taj oziljak ce me pratiti garant josh 20 godina. A sa drugo pada imam na kolenima mislim da ce trajati josh neke dve tri godine, ali nije to nishta najgori oziljak imam sa bicikle kada sam se spushtao i naleteo na rdjavu zicu 5 god proshlo i bolje se vidi nego ovi na kolenima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...