Jump to content

Moto Zajednica

Pad sa skutera u LA

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 155 postova
  • Motocikl: BMW R 1200GS

Malo pre oko 18.45h dovoze dve devojcice(1991god) privatnim kolima u hitnu, jedna place a ova druga nista ,sve u svemu na nogama su obadve usle. Covek koji ih je dovezao kaze vozile skuter i udarile u kola koja su preticala. Sva sreca sto su isle kroz grad pa nisu vozile brzo. Od povreda male razderotine po nogama i rukama koje smo usivali i modrice po telu u principu su odlicno prosle. OD OPREME SU IMALE NA SEBI SAMO PAPUCE, SORCICE I JEDVA MAJCICE. E pa vi sad vidite i pazite, ustvari nista novo sto ne znate vec... ??? ??? ???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 129 postova

e samo da su malo starije voleo bi i ja da budem sa jednom na tom skuteru bez obriza na posledice

mala sala dobro su prosle a oprema se "super" nemam reci

• Svrati ponekad, 155 postova
  • Motocikl: BMW R 1200GS

Devojcice su slatke kao bombonice, samo jos malo daporastu i hmmmm, bilo mi zao jedne posto smo morali da je usivamo nogicu ali samo 3 koncica i gotovo.  ;D ;D ;D

• U prolazu, 29 postova

Kada smo se skucali u kola, ja i ortak imali smo iste posekotine na nozi tj jednu trebalo je da se ushiva ali  keva kao medicinksa sestra izvukla neshto rekla da ce on astalno da nas previja itd, ali taj oziljak ce me pratiti garant josh 20 godina. A sa drugo pada imam na kolenima mislim da ce trajati josh neke dve tri godine, ali nije to nishta najgori oziljak imam sa bicikle kada sam se spushtao i naleteo na rdjavu zicu 5 god proshlo i bolje se vidi nego ovi na kolenima!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja