Bishke 263 Napisano April 27, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan A sta fabricki stoji na toj osovini,mislim kako se fabricki osigurava lancanik da ne sklizne sa osovine kao u ovom slucaju ?? ako vec nije fabricki pokusaj da ga vratis na fabricki jer nisu bezveze to napravili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano April 27, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan pravo da ti kažem, ne znam šta je fabrički bilo i ne znam kako da proverim...pa i mislio sam da stavim tu elastičnu podlošku pa onda i onu maticu sa onom gumom na vrhu navoja..kapiram da bi to trebalo da drži onda kako treba..nego sam čuo za taj zagerov osigurač pa rekoh da pitam.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 27, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Jel imas service manual ? ili samo neku skicu kako ide i na sta ide ! tako ces najbolje proveriti.... evo ti jedan sajt pa proveri,mrzi me sada da trazim.... nisam znao koje ti je godiste motor http://www.oemmotorparts.nl/oem4.asp?M=Aprilia&T=Pegaso%20%20650&Y=1996&L=AP_PEG5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano April 27, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan aj sad ću da vidim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano April 27, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ovako bi trebalo da izgleda 1 i 3 su šajbne dok je 2 neka gumica? gde to da nađem.. sve bi trebalo da se obmaže sa loctite-om.. ma ne vredi ovako, nije mi motor tu..sutra ću da vidim šta tačno tu stoji na lančaniku..hvala svima na pomoći! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 27, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Jel imas ti ove sajbne ? ovo mi izgleda bas bezveze skarabudzeno (bez ljudnje) ako imas matice nadji ovu gumicu negde,sigurno ima neko negde zaturenu,pa cak i od ves masine i naravno sve lepkom da ne moze tako lako da se odvoji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano April 28, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan epilog šraf pukao. stavljen novi, sa lepkom i svim onim šajbnama i o ringovima i osiguračima.. majstori dobro odradili posao ali jebi ga, pukne šraf pa pukne šraf..ili je dotrajao, ili ga je neko ranije stezao ili ko će to više znati...sve u svemu, hvala svima na pomoći i pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...