RVM 3 Napisano Maj 23, 2011 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Poslednja i fixna cena 4300!! 0655446658-062755075!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Maj 23, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Brate što ga nedaš džabe!!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Maj 23, 2011 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si!!! mISLIS DA BI GA NEKO HTEO ZA DZ???? E moj brate vidis li ti kakvi smo ljudi,ni videli ni vozili a kritikuju,i pitaju jel moze niza cena,da ne moram ne bih ga prodao nikad,ovakav motocikl i u ovakvom stanju,i sa ovom opremom, neces naci ni preko,i za ovu lovu sigurno ne!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Maj 24, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet je da ga nedaš ispod 5 soma, a kupci ako mogu da ga nadju preko u takvom stanju i da prodju jeftinije skidam kapu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Maj 26, 2011 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dajem ga za ovu lovu samo zato sto nemam vremena da cekam za bolju-vecu cenu,a motocikl vredi vise od trazene cene,jer uskoro odlazim preko,pa mi treba lova,sto ne znaci da mi je zapelo da ga bas poklonim!!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Jun 16, 2011 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno.......... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Jun 28, 2011 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...