anzakula 8 Napisano April 24, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Skyliner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Motor startuje iz prve bez obzira na spoljasnju temperaturu, ali se nekada desi da ga recimo vozim i po 50 kilometara, ugasim i on nece onda da upali dok mu ne ,,zavrnem,, gas.Jednom mi se desilo da ga uopste nisam mogao startovati, a u zvanicnom servisu ,,Plattner,, su mi uzeli 3000 din. i rekli da ce sad biti sve ok ali da moram promeniti sajlu gasa kad budem mogao.Da li je u tome problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano April 24, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne, verovatno su usput videli da je sajla iskrzana i da će pući u skorije vreme. Ili lupaju, ovde nikad nisi načisto ali jedno je sigurno, to nije uzrok buba kod paljenja, verovatnije je da karburator preliva obzirom da tad moraš da ga pališ sa punim gasom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 26, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je u tome problem? Mislim da je problem u temi predstavljanje Dobrodošao u BJB zajednicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anzakula 8 Napisano April 26, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Skyliner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji rešenje da se ukloni ta boljka, ukoliko karburator preliva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano April 26, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Motor startuje iz prve bez obzira na spoljasnju temperaturu, ali se nekada desi da ga recimo vozim i po 50 kilometara, ugasim i on nece onda da upali dok mu ne ,,zavrnem,, gas.Jednom mi se desilo da ga uopste nisam mogao startovati, a u zvanicnom servisu ,,Plattner,, su mi uzeli 3000 din. i rekli da ce sad biti sve ok ali da moram promeniti sajlu gasa kad budem mogao.Da li je u tome problem? dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anzakula 8 Napisano April 26, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Skyliner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se sto sam zapoceo ovu temu ovde.Novi clan.Neka urednik izbrise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...