doktor pita 15 Napisano April 23, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: bgd vracar Motocikl: gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan kao sto rekoh'jedan vozi ko lud i krenem onako reda radi da ga jurim isad ce ispasti da se kurcimn al nije tako.okswurim ga strasno sa mojim 600 f i poce covek da me moli da ne pricam i ja necu da kazem ko je 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano April 23, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Da nisam mozda ja bio taj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano April 23, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Mala ispravka, kaže se "gledao na televiziji", jer na televizoru možeš eventualno da gledaš šustiklu Pre nastavka druženja na ovom forumu, zamolio bih te da se predstaviš ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor pita 15 Napisano April 25, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: bgd vracar Motocikl: gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan to je trebalo da bude fora,jer sam verovao da nema coveka koji je propustio da odgleda kultni film-lepa sela lepo gore-i jos kultniju foru-gledao sam onomad na televizoru- al vidim da sam se presao,pa se izvinjavam neupucenima. nisam video komentare ranije,nego mi drugari danas u pauzi voznje rekose,jer bih ranije odgovorio. i prvo sto su mi kazali je da ne budem neprijatan i ne psujem jer ce me iskljuciti sa sajta.kazu,mozda nekog uvredis a ljudi su cudo,uvrede se za raznorazne gluposti. gluposti,pa ja ne psujem ni na tekmi a kamoli na sajtu. eto,nadam se da niko nije uvredjen 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1863 Napisano April 25, 2011 Drug član, 1248 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Doktorski 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano April 25, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano April 25, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano April 26, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 26, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor pita 15 Napisano April 26, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: bgd vracar Motocikl: gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan hehe,prosto mi je neprijatno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano April 26, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano April 26, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan to je trebalo da bude fora,jer sam verovao da nema coveka koji je propustio da odgleda kultni film-lepa sela lepo gore-i jos kultniju foru-gledao sam onomad na televizoru- al vidim da sam se presao,pa se izvinjavam neupucenima. Nažalost, toliko ima nepismenosti da nije moguće proceniti ko namerno greši (zeki se), a ko je zaista nepismen. Temu si takođe postavio u pogrešnom forumu, pa je očigledno neko od urednika prebacio na pravo mesto. Što se filma tiče, gledao sam ga, ali nisam od onih koji pamte fraze, pogotovu ne toliko dugo, a i takvi filmovi mi se ne sviđaju nešto posebno, previše su bolni, pa ih radije brišem iz sećanja. U svakom slučaju dobrodošao na forum i naravno da ne smeš da psuješ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor pita 15 Napisano April 26, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: bgd vracar Motocikl: gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na dobrodoslici,a zahvalio bi mladjem kolegi koji me je nagovorio da se registrujem,i to u veoma tuznom i alkoholisanom trenutku posle izgubljenog derbija u subotu,pa otud i pravopisne greske,al sad sam dobro i zdravo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2703 Napisano April 26, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pocni da navijas za Partizan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor pita 15 Napisano April 26, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: bgd vracar Motocikl: gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan e pa deda ,sad ga utupi skroz.malo mi je kasno za takve rezove,jer ja sam bas od onih ludaka sto vole Zvezdu kao dete svoje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor pita 15 Napisano April 27, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: bgd vracar Motocikl: gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan zaustavi me marsovac jutros,tri prekrsaja i nece pare! ni jednu ni dve crvene,nego me pusti onako smekerski. moram da ga pohvalim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2703 Napisano April 27, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Navijamo za tebe. pozdravi puno suvozacicu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor pita 15 Napisano April 27, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: bgd vracar Motocikl: gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan eee,sakricu joj jaknu i kacigu definitivno pa nek duva vetar u ledja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano April 28, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sad znamo zasto se marsovac poneo smekerski. Dobrodosao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor pita 15 Napisano April 28, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: bgd vracar Motocikl: gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan hvala hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1863 Napisano Jul 3, 2011 Drug član, 1248 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan opet procitah predstavljanje.svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...