Jump to content

Moto Zajednica

onomad sam gledo na televizoru

Recommended Posts

• U prolazu, 3 postova
  • Motocikl: gsx 600 f

kao sto rekoh'jedan vozi ko lud i krenem onako reda radi da ga jurim isad ce ispasti da se kurcimn al nije tako.okswurim ga strasno sa mojim 600 f i poce covek da me moli da ne pricam i ja necu da kazem ko je

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Mala ispravka, kaže se "gledao na televiziji", jer na televizoru možeš eventualno da gledaš šustiklu :lol:

Pre nastavka druženja na ovom forumu, zamolio bih te da se predstaviš ovde.

• U prolazu, 3 postova

to je trebalo da bude fora,jer sam verovao da nema coveka koji je propustio da odgleda kultni film-lepa sela lepo gore-i jos kultniju foru-gledao sam onomad na televizoru-  al vidim da sam se presao,pa se izvinjavam neupucenima. nisam video komentare ranije,nego mi drugari danas u pauzi voznje rekose,jer bih ranije odgovorio. i prvo sto su mi kazali je da ne budem neprijatan i ne psujem jer ce me iskljuciti sa sajta.kazu,mozda nekog uvredis a ljudi su cudo,uvrede se za raznorazne gluposti. gluposti,pa ja ne psujem ni na tekmi a kamoli na sajtu. eto,nadam se da niko nije uvredjen :care:

• Podržavam 6

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

to je trebalo da bude fora,jer sam verovao da nema coveka koji je propustio da odgleda kultni film-lepa sela lepo gore-i jos kultniju foru-gledao sam onomad na televizoru-  al vidim da sam se presao,pa se izvinjavam neupucenima.

Nažalost, toliko ima nepismenosti da nije moguće proceniti ko namerno greši (zeki se), a ko je zaista nepismen. Temu si takođe postavio u pogrešnom forumu, pa je očigledno neko od urednika prebacio na pravo mesto.

Što se filma tiče, gledao sam ga, ali nisam od onih koji pamte fraze, pogotovu ne toliko dugo, a i takvi filmovi mi se ne sviđaju nešto posebno, previše su bolni, pa ih radije brišem iz sećanja.

U svakom slučaju dobrodošao na forum i naravno da ne smeš da psuješ :hej:

• U prolazu, 3 postova

hvala svima na dobrodoslici,a zahvalio bi mladjem kolegi koji me je nagovorio da se registrujem,i to u veoma tuznom i alkoholisanom trenutku posle izgubljenog derbija u subotu,pa otud i pravopisne greske,al sad sam dobro i zdravo :muzicari:

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja