OpFor 225 Napisano Jul 28, 2007 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Jul 28, 2007 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Jul 28, 2007 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto vidite, tu gde je Ewan McGregor jedva prosao sa off road BMW, ovi nasi prolaze 'ladno na choperima )) Obratite paznju na sliku kako su postavili motore, sve postrojeno i poravnato, po PS-u. Moral i disciplina na nivou - potpuno su se prebacili na special forces mod! Nije shkola shtala )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jul 28, 2007 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci posle ovoga? Za respekt i divljenje! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Jul 29, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto vidite, tu gde je Ewan McGregor jedva prosao sa off road BMW, ovi nasi prolaze 'ladno na choperima )) Obratite paznju na sliku kako su postavili motore, sve postrojeno i poravnato, po PS-u. Moral i disciplina na nivou - potpuno su se prebacili na special forces mod! Nije shkola shtala )) JA I DALJE NE VERUJEM... NEVEROVATNO, stvarno su carevi po sve blatu i kisi....full off road I koja je sad verzija za dolazak u usa kad stizu....treba mi novi raspored... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2333 Napisano Jul 29, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Tooooooooo Careviiiiii!!!!! Samo napred!!! Kada stizete u Los Angeles??? Voleo bih da vas vidim!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 29, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno za postovanje.Ne mogu da verujem kuda prolaze ove rage od motora.Momci vrh ste, ima te moje najdublje posovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eddie 1 0 Napisano Jul 30, 2007 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan e to je samo deo da vidite vi cega je sve bilo puno pozdrava trenutno SOUTH KOREA odatle honolulu, sijetl....sa istocne na zapadnu obalu vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jul 30, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je stvarno...nemam rijeci. Neka vas sreca prati momci...i djevojcice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jul 30, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja se najezio sav!! MOMCI SAMO GURAJTE! Cekamo vas kod kuce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano Jul 30, 2007 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan trenutno SOUTH KOREA odatle honolulu, sijetl....sa istocne na zapadnu obalu Ako se ne varam trebali ste ici za Japan, zasto ste odustali od njega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jul 30, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam da dodjete i da pogledam sve fotke i cujem iz prve ruke sta ste sve doziveli. Nemate pojma moji studenti koliko vam zavidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Avgust 2, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli su u USA tj SAD ty Havaje. Javili su se juce SMS, cekam da se probude pa da ih pozovem da vidim sta rade i kako su. Bitno je da su u USA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
giovanni 0 Napisano Avgust 2, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: sombor Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Srecno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10208 Napisano Avgust 3, 2007 Drug član, 4529 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan CIZMA kad stizete u Seattle pa da sletim dole da vas vidim.Ajde javi ja sam ko na iglama cekam vas mail,PP i poziv na mobilni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Avgust 3, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam na kratko pricao sa Zoranom. Plan im je da u ponedeljak budu u Seattlu jer im tada stizu motori. Cim saznam nesto vise odmah javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Avgust 3, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno respect... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10208 Napisano Avgust 4, 2007 Drug član, 4529 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Javili se Zorn i Micha(CIZMA) i idem veceras ili sutra rano da ih docekam na aerodromu Seattle ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 6, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan eh..ovo je moj san! dobro je da vidim kako to izgleda .. kad ja jednog dana krenem na takvu marsrutu da znam sta me ceka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Avgust 6, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Malo nas ce krenuti na takvu marshutu. Pozdrav za Serbian World Team Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2333 Napisano Avgust 7, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Nasi junaci su stigli u Los Andjeles. Culi smo se telefonom i planiram da se vidim s' njima sutra (Utorak). Probacu da im izmamim iz ruku neku fotografiju i okacim ovde na forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 7, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Bravo motoholic! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2333 Napisano Avgust 7, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao da izdrzim... isao sam da ih vidim veceras. Elem, imali su peh sa transportom motora iz Juzne Koreje do SAD... motori nisu stigli po planu... Verujem da ce vam oni to opsirnije opisati da sad ne davim... U glavnom motori se (nadamo se) nalaze na transportnom avionu koji vec leti ka Los Andjelesu... tako da ce za dan-dva moci da nastave put. Svi su dobro, mada su veceras bili vidno umorni od dugog puta... Al' moral im je i dalje na zavidnom nivou Videcemo se ponovo sutra (Utorak), pa se nadam da ce uskoro biti nekih slicica za forumase... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10208 Napisano Avgust 7, 2007 Drug član, 4529 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Video se s ekipom u Sjetlu u Subotu i to je bila pustolovina kako za mene tako i za njih.Prva su liga p.s. djuro hvala za zastavu ;D Napisaci par reci kad malo dodjen sebi jer nisam spavao u zadnja tri dana sveda 8 sati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1967 Napisano Avgust 7, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudi! Njima sad itekako znaci da vide nase ljude tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...