Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav svima...ja kupih Yamaha XV750 Virago

Recommended Posts

• U prolazu, 4 postova

Pozdrav svim clanovima foruma...eto ja kupio motor pa reko malo da pogledam na netu sta ima i naletim na vas...

Dakle , kupio sam Yamaha XV750 Virago, pa sad posto sam nov u celoj prici bilo bi lepo da date par korisnih saveta i iskustav vezanih za ovaj model...

Pozz

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 549 postova
  • Motocikl: Malaguti Madison s200

Ne zameri mi, ja nemam nikakvog iskustva sa tim motorom, ali to nije razlog da ti ne pozelim dugo i srecno zajednicko druzenje sa svojim novim ljubimcem! :) I u zdravlju da ga pokvaris...;)

Guest Borko_smorko

Eeeeee a ja znam najveceg zaljubljenika u Viraga koji postoji. Moj prijatelj ima model poput tvog da ne kazem da su isti. Ono sto preko njega znam je sledece. Motor je veoma udoban. Pouzdan. Znam da on nije imao ama bas nikakvih intervencija na njemu osim estetskog ulepsavanja. Posalji mi mail pa mogu da ti posaljem koju sliku njegovog, mozda vidis koju dobru foru.Siguran sam da ces sit da se navozas. Ako ti bude ista potrebno spoicu te ja direktno sa njim pa vi osnivajte sektu ;) U zdravlje da te sluzi.

• mk SPID, 71 postova
  • Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER

brate ja vozim Virago 535 s,nemam sta da ti kazem osim da ce izdrzati vise od tebe.Zaista sam se naputovao sa njim i jedino sto sam morao da menjam regler.To je prava stvar za putovanja,ne za dranje i trajaceeeeeeeeeeeeee.

pozdrav i da ga u zdravlju i veselju vozis

• U prolazu, 4 postova

Hvala ljudi na dobrodoslici...pa sta znam nisam neki iskusni bajker ali oduvek sam zeleo ovako neki motor u pravom smislu reci da se vozim...nikakve brzine i utrikivanja me nikad nisu ni interesovali...jako sam sebi bio smesan kad sam se na motor i zasad se vozikam pop kraju dok malo ne upoznam masinu i steknem rutinu...nije ni bas laka ima bre preko 200 i nesto kila....ahahhahaha...moracu i da joj menjam sajlu kvacila jer se razlistala i polomio joj se onaj regulator za stelovanje...tako da je malo nezgodnije za start al kad krenem ide :) i jos nesto sam primetio sobzirom da je vazdusno hladjenje i da su butine blizu motora nije preporucljivo da se vozi u kratkim pantalonama moze da opece i ako ima stitnike :)

Eto to su prva iskustava pa polako videcemo nadalje...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja