IronC 0 Napisano Jun 26, 2007 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima foruma...eto ja kupio motor pa reko malo da pogledam na netu sta ima i naletim na vas... Dakle , kupio sam Yamaha XV750 Virago, pa sad posto sam nov u celoj prici bilo bi lepo da date par korisnih saveta i iskustav vezanih za ovaj model... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Jun 26, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zameri mi, ja nemam nikakvog iskustva sa tim motorom, ali to nije razlog da ti ne pozelim dugo i srecno zajednicko druzenje sa svojim novim ljubimcem! I u zdravlju da ga pokvaris... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Jun 26, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeee a ja znam najveceg zaljubljenika u Viraga koji postoji. Moj prijatelj ima model poput tvog da ne kazem da su isti. Ono sto preko njega znam je sledece. Motor je veoma udoban. Pouzdan. Znam da on nije imao ama bas nikakvih intervencija na njemu osim estetskog ulepsavanja. Posalji mi mail pa mogu da ti posaljem koju sliku njegovog, mozda vidis koju dobru foru.Siguran sam da ces sit da se navozas. Ako ti bude ista potrebno spoicu te ja direktno sa njim pa vi osnivajte sektu U zdravlje da te sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jun 26, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan prvo: Cestitke na motoru drugo: Lijep obicaj nalaze da da bi prvo trebalo da se predstavis http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&board=5.0 da znamo sa kim komuniciramo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jun 26, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan ja samo znam da ti bash bash zavidim i da je motor prelep! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jun 27, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobro motorche,koliko si eura dao ako nije tajna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Jul 1, 2007 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan brate ja vozim Virago 535 s,nemam sta da ti kazem osim da ce izdrzati vise od tebe.Zaista sam se naputovao sa njim i jedino sto sam morao da menjam regler.To je prava stvar za putovanja,ne za dranje i trajaceeeeeeeeeeeeee. pozdrav i da ga u zdravlju i veselju vozis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jul 2, 2007 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor.Ja sam imao manjeg rodjaka iz porodice Virago i slatko sam se navozao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IronC 0 Napisano Jul 8, 2007 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi na dobrodoslici...pa sta znam nisam neki iskusni bajker ali oduvek sam zeleo ovako neki motor u pravom smislu reci da se vozim...nikakve brzine i utrikivanja me nikad nisu ni interesovali...jako sam sebi bio smesan kad sam se na motor i zasad se vozikam pop kraju dok malo ne upoznam masinu i steknem rutinu...nije ni bas laka ima bre preko 200 i nesto kila....ahahhahaha...moracu i da joj menjam sajlu kvacila jer se razlistala i polomio joj se onaj regulator za stelovanje...tako da je malo nezgodnije za start al kad krenem ide i jos nesto sam primetio sobzirom da je vazdusno hladjenje i da su butine blizu motora nije preporucljivo da se vozi u kratkim pantalonama moze da opece i ako ima stitnike Eto to su prva iskustava pa polako videcemo nadalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Avgust 21, 2007 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan e pa nek ti je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Avgust 21, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 21, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan cestitam! ... lep motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Avgust 21, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na motoru! Nadam se da cu jednog lepog, suncanog dana i ja stici do takvog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 21, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da ga vozis u zdravlju i veselju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...