svetac 527 Napisano April 22, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan MTR flip kaciga velicine L uzeta jesenas kod akosa iz louisa,sada kada je stigao motor natakarim je na svoj lesnik i nesto bas nije mi legla! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano April 22, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan naravno dam je nesto jeftinije!! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gishoni 36 Napisano April 24, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AFRICA TWIN RD07A Prijavi odgovor kao problematičan Koliko parica i jel ima naocare ako ima moj tel 065/988-6666 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano April 25, 2011 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Poshto prijatelju?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano April 25, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan 55e 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan odeeeeeeeeeeeeeeee,moze lock!! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga kosta 50e nova+300din postarina,za lazno oglasavanje i ne postavljanje stvarnih informacija veliki OFFFFFF!!Tvoja kaciga je MTR K11,a ne MTR Jalous!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan slike su takodje prilozene tako da nije bilo prevare,slika je stavljena zbog suncanog vizira! no u svakom slucaju mozes da mi OFFujes! i otisla je za 50+troskovi za znatizeljne!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Maj 3, 2011 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan Ja je pazario za 50e! Prva kaciga za prvi motor:p Hvala prodavcu! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan mnogo kilometara,i da je ne ogrebes!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Maj 4, 2011 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan Preuzeo kacigu, sve proslo po dogovoru! Moze lock 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da je ovo prijateljski forum,ali me ovakvi u to razuvere....To je to. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da je ovo prijateljski forum,ali me ovakvi u to razuvere....To je to. Ajde, ne zraci.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da je ovo prijateljski forum,ali me ovakvi u to razuvere....To je to. Ajde, ne zraci.... Vazi bajkeru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...