turbopedja 282 Napisano April 21, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan E dragi moji kao sto vidite iz naslova morao sam da se odreknem moje ljubimice sa kojom sam se druzio oko 4 godine ali Svetska Ekonomska Kriza me je ostavila bez posla a i bez para tako da sam bio prinudjen da menjam za nesto manje. Imao sam tesku emocionalnu dilemu ali pare su pare ( j... ih onaj koji ih izmisli ). Hvala Bogu pa imam dosta dobrih prijatelja preko kojih sam dosao do jos jednog lepotana a uslovi placanja su bili vise nego povoljni. O cenama necu da pricam da se neko ne bi nasao povredjenim. Tako da sad cepam Suzuki ( znam da ce sektasi da me se odreknu ;-) ali nadam se samo privremeno) DR 800 BIG i prvi utisci su odlicni. Motor je lako kontrolisati bez obzira na vrlo ostar agregat koji je vrlo "nervozan" na gasu. Doduse pitomiji je od DR-a 350 koji se se za cas propne. Nisam se jos navikao na 1 cilindar i stil voznje je drugaciji nego na Kraljici pustinje kojoj definitivno nema premca u toj klasi. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano April 21, 2011 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Samo da je imao ovakav i muski i nema nikakvih problema! Salim se naravno prijatelju moj, vidimo se na kraljici planina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano April 21, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lep motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 598 Napisano April 21, 2011 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan DR 800 BIG i prvi utisci su odlicni. Motor je lako kontrolisati bez obzira na vrlo ostar agregat koji je vrlo "nervozan" na gasu. DR800 je autobus, ide uzbrdo u drugoj na leru! Pazi na lance u mašini i servisiraj redovno, lijep motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano April 21, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam, ja sam motor već videla juče, i odmah sam ga spazila . Zato se moj čovek (Zozon) čudio što sam rekla da voziš DR-a i pita se da ti nisam pogrešno zapamtila ime. Vi sektaši se svi znate :D . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 21, 2011 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Druze cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 21, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ja... ja... та криза... Натера човека да пређе на мање - са 750 на 800 кубова. Сад ћеш барем моћи да причаш унуцима да си у животу тер'о мотор који има пречник клипа к'о "Фергусон" (трактор). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 21, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Meni je npr drago da cujem da se uopste javis Time sto jos uvijek biras da imas i vozis motor u situaciji, jelte, zasluzio si da ostanes sektas Sto se mene tice, kad te vidim reci cu "dobra ti ta afrika" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano April 22, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam svima Osecam se kao da sam izdao najboljeg druga sa kojim sam svasta prosao, i moju Afriku nisam gledao kao na stvar nego na deo sebe koji me nikad nije zajebao ni ostavio cak ni u najtezim uslovima. Zato se Afrikanci i razumeju i poznaju( sto Silvana kaze) jer dele zajednicku strast koju samo Afrika nudi. Ovo je odlican motor i kad onaj Ferguson klip krene cupa bubrege u najavi a plombe iz zuba ispadaju a komsiji prozori ispadaju . Dosta je laksi od Afrike, mada je klirensom vislji, i zato kazem na manje jer mi je ko pero u odnosu na moje predjasnje iskustvo i naviku. Propinje se mlad pastuv i idealan za glinarenje, sve vrste akrobacija a namenjen je Vlasini, Cemerniku, Velikom Streseru i svim ostalim visovima na jugu Srbije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano April 22, 2011 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Srećno druže sa novom makinom. Africa u srcu ali ipak mora nešto da se jaše, je l' tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano April 22, 2011 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan A jeste li culi pricu o zabi, koja je citav zivot provela u bunaru??? Nije lose okrenuti pogled i na neku drugu stranu... Pa,puno srece i prijatnih kilometara sa "novom Afrikom"!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano April 22, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Imenjace, sve cestitke za 'prelazno resenje' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 22, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Aj nek je sasrecom taraba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano April 22, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Pedja, bitno je da se vozi. Vidimo se u Balanseru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano April 23, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom nova taraba......... Vidimo se u utorak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 473 Napisano April 24, 2011 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Videh ti tvog novog pegaza danas u Sremčici...Ne znam čemu tolika tuga za Afrikom, motor je k'o bombona. A kad bude legla prva kešovina, ništa lakše nego naći dobru Afriku u oglasima, ima ih k'o šaše...Nego...jel se to meni učinilo ili ti imaš dva izduva? Iz jedan u dva? Jel to tako Japanac izmislio? U svakom slučaju, lepo se ti sa Suzom navozaj i kotliće redovno kuvaj a mi ćemo ti našim dobrim apetitom pomoći da opet zajašeš svoju omiljenu ragu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 24, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Prgavi ferguson.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 24, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam tesku emocionalnu dilemu ali .... Da, znam kakav je to osećaj.... ... lakše bi se razveo od žene nego od kraljice... dada... :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano April 24, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan To Floyd: Ma u pravu si ti ali da sam ja prvo vozio Bobetu pa na DR-a verovatno bi i ja bio odusevljen a ovako ko da sam sa Sheron Stone spao na Jelenu Karleusu pa i onda bi neko nasao da kaze pa sta i ona je sisata... ali nije Sheron Stone Sto se tice izduva tu je malo sminke, iz cilindra ide jedan palamar od izduvne grane koji se ispod sedista zavrsava u jedan pretis lonac i odatle idu dve cevcice. Ako bude prilike isecicu sve to i onaj palamar samo nastavim do kraja. E onda ce tek da se dobro cuje To TomoB: Tomo svaka cast, makar me ti razumes 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 28, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan vidi kako mi je ovo promaklo. da li neko zna pošto je ošla dotična afrika pošto se TP slabo oglašava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Maj 30, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nema se vremena :-) za net kad je lepo vreme za overu novog motora :-) Sto se tice cene procitaj post od pocetka ;-) Ali to nije problem da ne zalijemo takav hepening Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Maj 30, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan jedna od retkih pametnijih stvari koje si uradio od kada te poznajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan čito ja triput i ne piše ništa al ajd. bilo je nešto keša u to vreme al tvoj izbor, sad je gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...