acim 766 Napisano April 24, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Šta se desilo i gde tačno? Otišao sam ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano April 24, 2011 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pa otiso si proso si pored mene, ja: Acime , acime ! Pa potukli se, oborili neki motori vise komada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 24, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je dosta bajkera i motora, mnogi su dosli i kolima samo da dodju na skup . Vetar je bio katastrofalan, voznja autoputem preko 140-160km/h je bila borba, sreca pa je pridvece prestao da huji. Vracao sam se posle ponoci kuci starim putem izbegavao sam autoput i pritom uzivao u prelepoj laganoj voznjici po mesecini. Nije bilo ni hladno. havarije koje su napravili oni momci neznam ko ce da nadoknadi ali neverujem da ce ti likovi kojima su oboreni motori vise parkirati na moto skupu.. gile,,plavusa saputnik ,mesecina,,,,lagana voznja,,bogami davaj izvestaj ko se skim zasto kako i scim i kim pobio,ja nevidoh nista sinoc nego,gile,kako je protekla ta idila.sa mesecinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvalenta 0 Napisano April 24, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Padina, (preko nedelje Novi Sad) Motocikl: Suzuki XF 650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio u subotu, bilo je stvarno ok... Veoma mi se sviđa njihova lokacija za moto skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1390 Napisano April 24, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Pita mene moj drug Dalton stariji zasto ostavljamo motore na travu daleko od staze,i onda mu ja objasnim da svake god u Smederevu neki napaljenko ili cirkator sa nekim krsom porusi red motora (kao domine),jel bila tuca ili redjanje domina-posto smo mi otisli jos oko 4 popodne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano April 24, 2011 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan 4 komada bas kao domino kocke popadali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano April 24, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio juce sa zenom i drugarom,i moram da pohvalim kolege Policajce na motorima,bukvalno su nas dopratili do mesta dogadjaja,ovom prilikom im zahvaljujem a i moram da im pohvalim nove bajkove,EXTRA su!!! Nazalost zadrzali smo se tricavih pola sata,nisam stigo ni da overim skup kako valja... Jbg iskrsle neke obaveze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano April 24, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pa otiso si proso si pored mene, ja: Acime , acime ! Jel dolaziš u Majilovac sledećeg vikenda? Pa potukli se, oborili neki motori vise komada. Auuuu, jbg, mnogo pijanih, pa onda mora da bude i neki problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano April 24, 2011 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Neznam, mozda. Sve zavisi od obaveza i posla ako stignem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano April 24, 2011 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je gledao, zna šta je video. Mali majstor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 24, 2011 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je dobro,sve pohvale za ovaj moto skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano April 24, 2011 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je dobro , malo nas je vetar ubijao u vožnji ali ništa što nismo junački podneli , jedine zamerke kao što je već pomenuto je da od strane Kovina nije bilo obeleženo nikako gde se sam skup nalazi i ja koji prvi put dolazim u Smederevo nisam imao pojme gde da idem , druga stvar po meni malo WCa. Inače lokacija je Pozdrav i vidimo se sledeće godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano April 24, 2011 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rockhead 6 Napisano April 24, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan mene mrzi postavljati slikea i dosta sam umoran evo i na facu Fotke Mi stigli u bec , odlican moto skup, druzenje, pice , klopa, stari i mnogo novi prijatelja :-) jebes propuste kad imas dobro drustvo :-) i prijatelje za ceo zivot poljaci ne samo zadovoljni nego odusevili se i imaju dosta da ispricaju kad se vrate kuci sreli smo njih jos jednom u madjarskoj nisu skinuli osmeh sa lica ni kad im se pokvario motor tako su bili raspolozeni posle tog dozivljaja jos jednom jedan veliki pozdrav, love and respect nasem sveti i ulicnim borcima brate svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano April 25, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan fotke ja nemam ima ih i gile i ne bi bilo lepo da ih postavlja hahaahahah skup extra svirke do jaja ostala sam bez glasa a koliko sam ja obavestena arhangeli su nekog pretukli i pri tome sjebali cetiri motora ...srecom moj motor uvek cuva moj sator ..ali ekipa bila extra sve super ista zamerka malo toaletaaaa a da i nije bila kafa u nedelju aaaaaa morala sam da vozim do kafanice u v. orasju svratite vole bajkere a kafica ratluk i kisela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano April 25, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan a da i da dodam ne da nensy jase nego aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :jee::jee:bilo je zabavno za gledati :ooo::ooo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano April 25, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan PSssssssssssssssssst Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 25, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan nema psssssssssssst nego dajte video :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano April 25, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Kod Papcita je ali on ne zna da ga prebaci na komp tak da nemaaaaaaaaaaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano April 25, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan nista ne brini nensy znam ja imam i ja jedan snimak samo da uzmem nove baterije i bice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano April 25, 2011 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Bila sam u subotu, fino je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano April 25, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Tebe sam video,zeleni kawasaki,negde oko 7 si usla na kapiju,ako ne gresim ... Bas mi motorce privuklo paznju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano April 25, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan sta,,,,,motorce.... neverujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano April 25, 2011 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, oko 7. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano April 25, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Sta "neverujes"? Ne razumem komentar ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...