Guest gasa Napisano Jun 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan znaci meni ova tema nije potrebna, ali ko zna mozda nekome u buduce zatreba.... ideja mi je da svako napise po nesto sto zna o pripremi serijskog motora za trku a sve po pravilniku MSS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Jun 26, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Nisam upucen u pravilnik "MSS", mozes li da pojasnis i sta znaci uopste mss? Znam sta sve od prilike treba da bi se trkao mojom masino, ali ne na moto gp ili slicno vec na trkama veterana, pa da li mss vazi i ovde... BTW, znate li nekog ko moze da napravi bregastu, ali kvalitetno, ne neko budzenje koje je uradio neki majstor jednom poznaniku i oljustili mu se bregovi za manje od 1000km... Da ne pominjem sta se desilo motoru sa toliko opiljaka u ulju... Kao majstor valjda - nisam siguran, davno bese - nije uradio galvanizaciju "zaboravio"!!! Takvim majstorima bih na rodjene oci polupao strug i ostale masine za reckanje metala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Jun 26, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Znam da se radi sledece: Promena guma Kompletan servis(filteri, ulja) Lanac i lancanici Trkacki oklopi i to bi bilo to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Jun 26, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan mislis da se oko motora ne radi nista? Sta nema stavljanja vecih karbona, stavljanje bregaste koja omogucava duze trajanje otvorenog stanja vantila, ne skidaju anlaser i svi delovi koji otezavaju motor, skida blokada max br obrtaja ako je ima, i ko zna sta mi sve nije palo na pamet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Jun 26, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema tu mnogo filozofije. Samo narucis jedan Ducati Desmosedici RR i zavrsio si posao ))))!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Jun 26, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ima tu jedan mali problem, mislim da im je mala i ogranicena serija, a prednost imaju baje koje vec imaj sportski valjda Ducati, a onda ostale baje, pa tek onda oni koji imaju para da ga uopste priuste... A mislim da nas malo spada u ovaj kriterijum I meni je duca uvek na prvom mestu kad razmisljam o sport bajku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Jun 26, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aj sad stvarno, mislim da treba da se rade neke dorade na motoru, i ne zaboravite IZDUV, onaj novi Akrapovic jebe kevu, onaj kratki, sto je samo za trke. Ima ga jedan lik u kraju na R6!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Jun 26, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Naveo sam stvari samo vezane za motor, ima i ostalih sistem motora, gibanje, kozenje, areodinamika, i ostalo sto mi ne pada na pamet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Jun 26, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam na samom agregatu nisu dozvoljene nikakve prepravke i stavljanje ne-fabrickih delova. Ukoliko gresim neka me neko ispravi. Moze se menjati izduv. Skinuti svi pokazivaci pravca, svetla, pozicija. Moze se vizir menjati drugim, Fudasteri takodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9952 Napisano Jun 26, 2007 Drug član, 4472 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan ja cu da poskidam svoje oklope i da slikam sve na motoru sta je bitno da se pripremi pre jedne trke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 26, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan skidanje svih svetlosnih grupa, iretrovizora je obavezno...to znam sto se motora tice, ne skida se blokada na obrtajima jel bi motor prolupao, moze da se menja samo svecica, kociona creva, plocice, gume,...i ne znam sta jos ima pravilnik od pre par godina pa cu ga prekucati inace MSS je Moto Savez Srbije caca, stvarno lep gest sa tvoje strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 26, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pa priprema motora valjda zavisi i od klase?! ovo što je napred navedeno važi za hepening. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jun 27, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno sam juce u prolazu na tv-u cuo nekog baju koji vozi nase trke.. Ima R6 2006,i kaze da od promenjenih stvari ima komplet akrap s granama i power commander.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Jun 27, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad vec imas najjaci serijski motor, nemas bog zna sta da radis na njemu, samo kupis neki kit (ako postoji neki kit) ili malo chip tjuninga (ako je uopste moguce), i zamenis grane, i poskidas sve sto otezava motor, i stavis mu sportske oklope i to je to... Ali kad je rec o nekom motoru koji nije sportac, odnosno kad masina ima potencijala, onda ima svasta da se radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...