Bandolera 1894 Napisano Maj 1, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Тако ми је драго да вас је толико ишло и да је све добро прошло, да су вам се та деца... људи тако обрадовали!!! Свака част свима Вама другари!!! Осветлили сте нам образ!!! Изузетно ми је жао јер није било ама баш никакве шансе да вам се придружимо Бандолеро и ја....али здравља Боже....биће прилике!!! Госн. Жико сви који су пратили ову тему од почетка били су упознати и са тим да сте се Ви разболели дан пред пут али сте ипак отишли и били са остатком екипе! Моје поштовање zikо56 надам се да сте боље и велики поздрав! Trinity хвала за слике.....дочаравају бар делић атмосфере нама који нисмо били! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Maj 1, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo slika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17267 Napisano Maj 1, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3689 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Bandolera Postavljeno Danas, 20:22 PM Госн. Жико сви који су пратили ову тему од почетка били су упознати и са тим да сте се Ви разболели дан пред пут али сте ипак отишли и били са остатком екипе! Моје поштовање zikо56 надам се да сте боље и велики поздрав! Noćas i danas se "kljukam" brufenima, ali biće dobro. Jučerašnji dan bio mi je izuzetno lep i uspešan, a sam događaj vredi mi neuporedivo više od par dana dužeg "bolovnja". Pružili smo malo radosti onima koje smo posetili i družili se međusobno. Više nego dovoljno da čovek bude zadovoljan. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 451 Napisano Maj 1, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Drugari svaka cast svima koji ste bili u Kulini i jos jednom obradovali te male i velike ljude Nazalost posao me je sprecio da i ja budem deo vas,jos jednom sve cestitke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 1, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Велико је срце бајкерско! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 1, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na vožnji, meni je mnogo žao što ove godine nisam bio u mogućnosti... bio sam prošle i definitivno je ostavilo izuzetno jak utisak na mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alejandro 0 Napisano Maj 2, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan BRAVOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Maj 2, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su slike naseg druga Zike56, koji je, sa svojom suprugom Dragicom, bio predvodnik ekipe na putu Kulina - Tesica - Drazevac i dalje do Ruske Crkve i Aleksinca. Veliki pozdrav Ziki56. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...