markone 447 Napisano Jun 25, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan JBG Kud sam uopšte išao na sajt radija 021... 16:48 - Oko 14 časova dogodila se saobraćajna nesreća kod Klisanskog mosta u kojoj je poginuo dvadesetogodišnji motociklista Vlastimir Milivojević iz Novog Sada. Istražni sudija Tatjana Djurašković kaže da nisu utvrdjeni svi detalji nesreće, ali da je, prema rečima svedoka, Milivojević nastradao nakon što je pretekao kolonu i na samoj ivici mosta udario u kombi koji se uključivao sa sporednog puta. Kombi u koji je udario motociklista vozio je Nazif Musić (1962) iz Sremske Mitrovice. Zbog obavljanja uvidjaja, deo Sentandrejskog puta i Klisanski most bili su zatvoreni do 16 časova. (021) I još jednom: NE OBILAZI KOLONU! NAJLAKŠE JE DODATI GAS, A NAJTEŽE STATI KAD MORA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru moj dragi sugradjanine :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Jun 25, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3188 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan uhhh, ljudi... dokle ovako? najiskrenije saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1766 Napisano Jun 25, 2007 Vlasnik sajta, 5349 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru... Ovakve svakodnevne vesti me sve vise podsecaju gubitke u nekom ratu... Svako malo neko pogine. Strasno :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Uh! Ja vise nemam snage da trazim rechi, kako u par rechi opisati shok i nevericu! Neka oproste svi, ali vishe nechu postovati u crnoj hronici. Moje iskreno sauchesce svima kojima to znachi. Sada i ubuduche. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Oh, neee opet! Cuvajmo se drugari! R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Momci iz NS u 90% slucajeva nemaju apsolutno nikakvu zastitnu opremu. U to smo se i Caki i ja juce uverili kad smo bili da kupimo motor... Sve mladi ljudi, steta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan JBG,ma zar jos jedan od nas pa ovo nije normalno, ja ne mogu da verujem, znaci svakoga dana jedan novi, ovo nije normalno moje saucesce porodici i prijateljima I DA KAZEM, DAJTE LUDI UOZBILJITE SE, ZASTO UVEK MORA DA MI JE KOVERTA NA CRNOJ HRONICI ZUTA :'( KACIGA GLAVU CUVA, ALI I OGRANICENJE BRZINE,NIJE TO NEKO SLUCAJNO PROPISAO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Strasno nema sta, jos jedan mladi zivot. Kada bi se zavrsilo sa ovom tragedijom i da ne citamo vise ovakve stvari, mada... POCIVAJ U MIRU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim veceras na Miseluk i drugar mi govori za ovaj slucaj. Momka nisam znao, ali sam ga vidjao. Vozio je staru zzr 600. Imao je tek 20 godina. Doslo mi je da se okrenem i da se vratim kuci. Strasno. Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Jun 26, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Tragedija!! Mlad decko! Neka pociva u miru.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Jun 26, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan bio sam tamo posle udesa, beše baš gadno, samo ću reći da su ga vatrogasci spirali sa asfalta, užas...počivaj u miru, dečače Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Jun 26, 2007 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost,sezona je dvotockasa i zato imamo puno ovakvih slucajeva.Sa porastom broja motora (cini mi se da ih nije nikad vise bilo) dolazi i do povecanja broja nesreca. Zao mi je svakoga ko nastrada bez obzira na razlog.I nema pravila ko ce biti sledeci bez obzira na paznju i propise.Tako je to na dva tocka.Ostaje nam da se nadamo u dobru srecu i da sami ne izazivamo sudbinu suludom voznjom. Neka nas BOG cuva ! Mladom motociklisti neka je laka zemlja... Pocivaj u miru,brate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Jun 26, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 26, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Jun 26, 2007 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam da je imao pad sa istog pre neki dan takodje,sa samo ogrebotinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Jun 26, 2007 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka crna zemlja i neka pociva u miru. Saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 26, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam pre pola sata uvidjaj na TV Panonija u emisiji Rotacija Najvise uticaja na mene imala slika sa indeksom (studentskom knjizicom) koja je lezala pored pokrivenog tela. Mlad zivot, koji bi mozda bio i sledeci Einstein, Tesla... Sledeci najjaci uticaj ostavila zavrsna recenica: "Pad i udarac mozda ne bi ni bio koban, da je kojim slucajem imao kacigu na glavi..." Sta jos da napisem? R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...