danijels 270 Napisano April 16, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Posle par trikova i majstorija oko motora dosli smo do zakljucka da je regler pokvaren, zato ne puni dobro i zato isprazni akumulator, jer sa ovim reglerom puni 12,9V u najboljem slucaju. Da li regler mora biti vezan za ram motora i na taj nacin da ima masu ili masu dobija u konektor pa mogu da ga zakacim i na neku plastiku? Gde mogu da kupim regler? Kolika je cena? Regler izgleda ovako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 16, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa pazi, tebi je jako jednostavno da povežeš kućište reglera parčetom žice na masu bajka (ili MINUS akumulatora) i vidiš jel ima neke promene u punjenju. posao od 10 minuta a može da ti prištedi "stanoviti trošak". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 16, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uzgred, jel i zodinijev regler baš ovakav kao sa slike, tj isti ko tvoj? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano April 16, 2011 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Glavni magacin im je na Mirijevu Mass kompany.I meni je pre dve sezone crko regler ali sam ja to sredio preko ortaka iz Kg,tako da neznam koliko je kostao.Evo ti br tel 011 278 16 95 pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1299 Napisano April 16, 2011 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan uzgred, jel i zodinijev regler baš ovakav kao sa slike, tj isti ko tvoj? identican, kad smo moj probali, nismo ga srafili na ram, vec smo ga samo spojili na konektore i tako izmerili, probacemo ovu varijantu sa spajanjem na minus klemu da vidimo da li ce biti kakvih razlika u punjenju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano April 16, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam odmah da ga spojim na masu cim mi je to palo na pamet, ali nema promena. Ipak mora da se kupi nov! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecko 15 Napisano April 16, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan N&D DINAMIK Paracin tel 035 568 597 i 062 11 866 37 Ja sam jedino tu nasao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano April 16, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano April 19, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam regler, ali ne isti kao moj. Sustina je da se razlikuje konektor. 5 zica ima, ali je drugaciji konektor, a i zice su druge boje. Verovatno postoji mogucnost da se iseku zice i moj konektor iskoristi, ali kako??? :zbunjen: Reglere na koje sam ja naisao slicni su ovim: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 19, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan druga i treća slika tj regleri imaju 6 žica. na tvom starom imaš 3 bele ili žute žice ili šta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 19, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan au brate slatki, da nemaš belu, belu, crveno/belu, crvenu, crnu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 19, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako je verovati musavim kopijama manuala, nijedan od ponuđena 4 gore nije ko tvoj. po ovom crtežu ti imaš 3 namotaja ali , jedan je pikap, drugi je za visok napon cdi-ja i samo treći je za nizak napon (2 bele) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano April 20, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Regleri na koje sam ja nailazio imali su po 5 zica. Ove slike sam postavio zbog razlicitosti konektora i boje zica, jer sam na takve nailazio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano April 20, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan au brate slatki, da nemaš belu, belu, crveno/belu, crvenu, crnu? Imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano April 20, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Juce me je u Agrohimu covek ubedjivao da je ovaj regler ono sto meni treba :stabre: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 20, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan taj regler je za trofazni generator, dok tvoj ima samo jedan namotaj (fazu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 20, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan danijels, nađi multimer digitalac pa se javi da se to čudo malo premeri, možbit da može da se skrpi (ako merenja pokažu očekivano) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano April 21, 2011 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li zvao ove u Bg da li imaju regler? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1299 Napisano April 21, 2011 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Stize regler iz Paracina, javljamo kad dodju ovi iz AXA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 21, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nov tj zamenski regler? nemo bacate crknuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano April 21, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan @duhh Zvao sam u BG, obecase da ce me nazvati i nista. @guja011 Imam instrument. Nista ne bacamo. Ocekujem danas da mi stigne regler iz Paracina "N&D DINAMIK", covek se kune da je taj 100%, videcu sta ce biti. Javio se i R.I.P. Nasao mi covek regler, ali ja sam vec narucio. Hvala R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano April 21, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Gujo011 vidim da si zainteresovan da budzimo ovo cudo od reglera... Instrument je spreman ko zapeta puska, ocekujem tvoje instrukcije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano April 21, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Da li sam ja toliko talican ili AKS brza posta ima problem sa citanjem adresa na posiljkama? :zbunjen: Covek me trazi u Ravnoj Dubravi 50km od moje adrese. > Sto je najgore, ovo se ne desava prvi put, a druga stvar je sto je prosao na 100m od moje kuce... Kakva ironija... Regler veceras u 8h, tj. u 20h da ne dodje do zabune, mozda neko iz AKS-a cita temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 21, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo malo zanimacije. izvinjavaj na načinu pisanja, stvarno nemam pojma koliko znaš.. znači ovako: ti na ulazu reglera imaš grec (spoj 4 diode)i ajd da proverimo jel koja crkla od te 4: stavi digitalac na "diodni opseg" (ima simbol diode, jel) i meri ovako: crna pipalica na belu žicu, crvena pipalica na crnu žicu. to isto i za drugu belu žicu. u slučaju da čitaš 0.5 do 0.6 to je okej, donje diode žive. za gornje diode: crvena pipalica ba belu žicu a crna pipalica na crvenu žicu odnosno crveno belu, vidi koja reaguje isto ponoviš za drugu belu žicu reglera. isto čitanje treba da bude ako su diode okej. taman se zabaviš sa ovim a ono AKS na vrata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano April 21, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan AKS ne dovozi na kucnu adresu, ja idem kod vozaca kuci u 20h. Ovo je luda zemlja! "Moze za subotu" to su bile reci debila koji ne zna da procita adresu. Ja da cekam subotu uz ovako lepo vreme, ne mogu, nisam ni lud ni bolestan. Uhhhh > Takav covek nema problema sa mozgom, za brigom, nervozom... Pogresio 50km i nikom nista. Divim se ljudskoj gluposti koja nema granice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...