dejang 1 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost je dosao i taj dan da vidim kako izgleda pasti Prosle srede po onoj preteranoj temperaturi isao sam u Kosutnjak na trcanje. Dan je bio mnogo vruc i samo do Kosutnjaka sam video par sudara i nekoliko preterano nervoznih reakcija vozaca, a ocigledno da ni meni koncentracija nije bila na 100%, narocito posle trcanja. Elem, na spustanju niz Kosutnjak (onog sto ide od Filmskog grada i izlazi kod nekog sportskog terena i mostica preko pruge) ne idem mnogo brzo, ali ulazim u malo duzu krivinu na desno. Standardno ispravljam motor kako bi malo prikocio i onda ga vise oborio, ali avaj... zaista ne vidim sljunak/pesak ispod - u trenutku sam na podu i klizam se po asfaltu do prve bankine. Lik iza mene odmah staje i zove hitnu, a u autu iza panduri u civilu... svi su izasli i bili vise nego korektni. U stvari, cini mi se da su jedini koji nisu stali bili par likova na nekim maxi skuterima i motorima Ukratko, 4 polomljena rebra, kontuzija pluca, puknuta slezina i 7-8 modrica/ogrebotina... hitna je bila vise nego brza tako da mi se cini da od trenutka pada do trenutka operacije (vadjenja slezine) nije proslo vise od 45-60 minuta uz nekoliko snimanja... Od opreme sam imao pojas, jaknu, rukavice i kacigu... ali jbg... na mestu glavnog udara ne postoji nikakav protektor. U svakom slucaju, jakna je odradila dobro posao sto se tice ogrebotina i zastite ramena, rukavice su mi skroz zastitile ruke, a kaciga je malo izgrebana... Motoru su polupane plastike, iskrivljena nozna kocnica i odvaljena papucica pored, sjebani retrovizori i malo volan. Naravno, ko jebe motor (ionako je pod kaskom pa ce se valjda lako srediti)... bitno je da sam jutros izasao iz UC-a... Aj pozdrav i vodite racuna kad su ove ogromne vrucine, ne samo na druge vozace nego i na sebe! Ja sad odo da mirujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Jun 25, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Sto skoriji oporavak. Paznje nikad dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Au brate, pa zar niko nije znao za to nego ti pises sad kad si izasao?? Zelim ti najbrze ozdravljenje i drago mi je da vidim da ti motori nisu postali mrski, uprkos ozbiljnim povredama. Kuckaj povremeno na forumu da pratimo kako si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan UH! Drago mi je da si dobro. Zao mi je sto nismo znali za to, bar da te obidjemo bolnici... ja sam blizu UC... I za ostale nedaj bozze, zovite slobodno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan drago mi je da si dobro i ti si svoje odradio (sto ce tice padanja) ajde par dana se jos izlezavaj pa na pivo sa drustvom i tvojim dvotockasem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno mnogo padova i sranja u zadnjih desetak dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Jun 25, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Brzo da nam se oporavis i da sto pre ponovo uzjases svog ljubimca! Ako nesto treba, tu smo da izadjemo u susret! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8667 Napisano Jun 25, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan cim si u stanju da budes sa nama na forumu... ziv si i zdrav, hvala Bogu... Zelim ti brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Uf, kolega, bas mi je zao da ovo cujem. Oporavi se brzo pa da vodimo Kawe na neku voznjicu. Jebena je rizla, i meni je ona problem, posto sam malo tjorav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 25, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj Drzi se, oporavi nam se brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 25, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan UFFF! Neverovatno...koliko god si iskusan,imam utisak da negde iza krivine,postoji neka rizla koja cheka da bash ja(ti,on,ona..) naidjem i slomim se! Pazzljivo! Deki,zzelim ti brz oporavak! ps.koja brzina je bila u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jun 25, 2007 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Jun 25, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Auh, kakvo sranje. Drzi se, druze... Javljaj ako mozemo da pomognemo nekako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan drzi se druze znam kako ti je i ja sam u septembru slomio 4 komada ,jebiga mirovanje samo sta ces bitno da je glava na ramenima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu,covece imao si tezak pad,mnogo stvari si nabrojao.... :-[.Zelim brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 25, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan AU, ime!!! Oplete ti stvarno pošteno... 4 rebra i još ponešto...UH! ''Ajd' ozdravite, pa da se vraćamo...'' ...na točkove, naravno! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima! Procice sve... ispalo je nezgodno, ali kad pomislim kako je lako da se desi sranje... brrrr... sta znam isao sam mozda 30-40... kad samo pomislim da sam ranije biciklom tu jurcao pribliznim brzinama, svasta mi prodje kroz glavu... PS. Barem sam izasao u Blicu u onim kratkim vestima... nesto kao "motociklista oboren u kosutnjaku" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan ijao, bas si se posteno opleo neverovatne su vrucine, stvarno je katastrofa, danas sam na semaforima skidao kacigu, nisam mogao da izdrzim... Mora jezivo oprezno Oporavi se ti nama, samo mi krivo sto neces moci da dodjes na BJB okupljanje. Bio si na prvom, pa greota sad, i to sa pravim motorom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Au al si se polupao... Da se brzo oporavis... Nikako ne volim taj spust da vozim motorom, prosao sam tuda samo 2x, a zivim u Filmskom gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jun 25, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Dosta povreda, ali se nadam da ćeš biti dobro, drži se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan lepo si se skršio, želim ti brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan uhhh Zelim ti brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jun 25, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je Dejane! Nadam se da cemo ubrzo do Ostrvice... Drzi se! Kako je moguce da covek padne a da to niko ne sazna?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Uh, dobro si ze izlomio...nego fino sada opravak, pa kada dodjem davidimo koje su razlike izmedju KLEa i Versysa sta je to Kawasaki unaprijedio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Jun 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu matori. Cuvaj se. Uzas boziji, najvaznije je da si ziv i zdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...