muljaz 2070 Napisano April 14, 2011 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Masina mislim da je ista kao na Runneru 180 i ne znam koji Piagio vec nosi takvu 2T. Desila se teska havarija u prenosu. Rolnice su bukvalno samlevene, plastike su izglodane i ostali su samo valjcici. Deo varijatora koji dodje sa spoljne strane je u centru skroz izglodan. Bolcnic preko kojeg ide kais i kuda klizi varijator jedva da moze da se skine. Gde kupiti nov komplet varijator i u najgorem slucaju ako nutovi budu mnogo zajebani gde naci radilicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13091 Napisano April 14, 2011 Ne silazi, 7448 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan PIAGGIO 125 / 180cc TWO STROKE ENGINE APRILIA SR 125 GILERA RUNNER FX 125 - RUNNER FXR 180 ITALJET DRAGSTER 125 - DRAGSTER 180 PIAGGIO HEXAGON 125 - 10 INCH WHEELS - HEXAGON LX 125 - HEXAGON LX 180 PIAGGIO SKIPPER 125 - 10 INCH WHEELS - SKIPPER LX 125 - TYPHOON 125 To je to. Mazzucheli radilica je ravno 200 eura a RMSov varijator je oko 60. Sip Scooter shop, pa nekako da narucite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da bi trebalo da ima u kompp.co,jaj sam ih zvao pre jedno nedelju dana i rekli su da treba da im dodje varijator 11.aprila i kosta oko 5100 din,RMS-ov valjda...nisam ih zvao jer sam odustao od menjanja varia...pa zovi proveri da li je stiglo Tel: +381 (0)11 848-6590 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2070 Napisano April 15, 2011 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Alekre, misli da su za sve ove navedene isti varijatori. Ona devojka u komppu mi kaze da joj pise za runnera u katalogu ali da nema italjet-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuXy 5 Napisano April 15, 2011 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo gledaj za runnera 180 2-t, i ne mozes da omasis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2070 Napisano Maj 18, 2011 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sve nabavio u komppu za 11500rsd. Negde sam citao neku temu, pa da je sad ne bih trazio onda cu ovde da pitam. Gde da nadjem drugi cep za bocu od vode. I ovaj kao i svi gilerini pusta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Maj 20, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Izvini za off,al strasno me zanima gde nalete na taj DragSTOR,ja sam zaljubljen u Italjet zadnjih 5godina.Imao jednog Italjet Formula 125 Twin Cam i odusevio se skuterom,zlo i naopako kako to ide,a imao sam svega i svacega,ali on mi ostao u dusi. Vidjao sam ponekad Dragstor na oglasima,ali uglavnom strance,nijednog domaceg nisam video da se prodaje.Ubaci neku slicicu da pogledamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2070 Napisano Maj 20, 2011 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj ce da se prodaje. Ubacicu i sliku ovih dana. To su bile neke bezvezne kompenzacije, drugar sad vozi taj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoman 50 Napisano Jun 1, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR F2 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini za off,al strasno me zanima gde nalete na taj DragSTOR,ja sam zaljubljen u Italjet zadnjih 5godina.Imao jednog Italjet Formula 125 Twin Cam i odusevio se skuterom,zlo i naopako kako to ide,a imao sam svega i svacega,ali on mi ostao u dusi. Vidjao sam ponekad Dragstor na oglasima,ali uglavnom strance,nijednog domaceg nisam video da se prodaje.Ubaci neku slicicu da pogledamo Druze, postavio sam temu o Formuli 125 Twin, izvinjavam se za off, pa ako mozes nesto vise na pp ili na mojoj temi da mi kazes o tom ekstra skuteru (cene delova, gde nabaviti kod nas i sve sto ti padne na pamet, kao bivsem vlasniku). Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simkeSR 0 Napisano Decembar 15, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Sr 70 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini za off,al strasno me zanima gde nalete na taj DragSTOR,ja sam zaljubljen u Italjet zadnjih 5godina.Imao jednog Italjet Formula 125 Twin Cam i odusevio se skuterom,zlo i naopako kako to ide,a imao sam svega i svacega,ali on mi ostao u dusi. Vidjao sam ponekad Dragstor na oglasima,ali uglavnom strance,nijednog domaceg nisam video da se prodaje.Ubaci neku slicicu da pogledamo DragSTER Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...