Jump to content

Moto Zajednica

TARJA Ex- Nightwish MC De'wheels Moto Rock Meeting (Debeljaca)

Recommended Posts

• U prolazu, 6 postova

MC'Dewheels Moto Rock Meeting Debeljaca 24-25-26 jun.2011.Bivsa pevacica grupe Nightwish ce nastupiti 25.o6,inace Tarja ima pravo izvodjenja pesama Nightwish sa svojom novom grupom.Njen nastup je potvrdjen i na njenom zvanicnom sajtu.Cena ulaznica po motoru ce biti 400 din,a cene pica ce biti na nivou ostalih moto skupova.Ostale informacije cemo objaviti naknadno.

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1125 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Bio sam na njenom koncertu pre par godina u SKCu i oduševio sam se kako je bilo, tako da obavezno dolazim u Debeljaču :)))

• Podržavam 1

• U prolazu, 6 postova

Imamo odlicno mesto za odrzavanje moto skupa,imamo zelju da dignemo moto skup na jedan veci nivo u svakom smislu,u tome su neki ljudi imali sluha i dobru volju da nam pomognu,pa videcemo dali cete i vi nama pomoci vaslm prisustvom.

• Podržavam 6

• Ne silazi, 6285 postova
  • Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Aaaaaaaa, Tarja! Bio sam na njenom koncertu u oktobru 2008., bilo je fenomenalno, dolazim 100% :jee:

+1 to jest 999% :takoje::moto3:

• Svrati ponekad, 354 postova

Imamo odlicno mesto za odrzavanje moto skupa,imamo zelju da dignemo moto skup na jedan veci nivo u svakom smislu,u tome su neki ljudi imali sluha i dobru volju da nam pomognu,pa videcemo dali cete i vi nama pomoci vaslm prisustvom.

da li ce biti izdvojen i posebno obezbedjen prostor za bajkere i motore od ostalih posetilaca?Da pojasnim pitanje.

Posto ce kao i na ostale skupove a pogotovo na ovaj,dolaziti i oni koji nisu bajkeri,da li ce se njima uskratiti ulaz u moto kamp zbog bezbednosti i sprecavanja kradje opreme koliko toliko?

Pozdrav i sve najbolje.

• Podržavam 1

• U prolazu, 6 postova

Vecina moto skupova kod nas se odrzava u naseljenim mestima ili tik pored,pa zbog toga vec na velikoj vecini skupova ima daleko vise pesaka nego biker-a ,sto zbog toga da je to prilika za ljude da vide nesto drugo i da vide neke nove face ,sto zbog toga da skoro svuda dolazak pesaka se podstice na taj nacin da placaju simbolicnu cenu, za upad (dva do tri puta manju nego bikeri)ili uopste ne plate ,sto mozete proveriti i na ovom forumu.Na pesacima se kroz prodato pice pokriva veliki deo troskova skupa.Ipak jos nigde nisam video da su pesaci bili odvojeni od kampa za motoriste.Ulaznica za pesake ce biti 800din sto ce znaciti da uglavnom oni pesaci koji dodju docice zbog svirke,kamp za motoriste ce biti daleko od bine (ko je vec bio zna da je to ogroman prostor).Znaci kamp u sumi ,koncert na poljani.Mislili smo i o bezbednosti tako da ce biti obezbedjenja u kampu gledacemo da to uradimo na najbolji nacin.

• Podržavam 3

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: Drag Star 1100 custom

Karte za koncert Tarje Turunen:

u pretprodaji 800 din

na dan koncerta 1000 din

u narednih nekoliko dana trebalo bi da se nadju

u prodaji na eventim.rs i ticketline.rs

Za bajkere je, kao sto je i objavljeno, 400 din. po motoru

• ENDURO, 1344 postova
  • Motocikl: Honda XR600R

Zbunjen sam, moram priznati.

Ukoliko dođemo motorom, ukupna cena je 400 dinara ili plaćamo ulazak na skup 400 dinara i koncert 800/1000?

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: Drag Star 1100 custom

I ja sam shvatio da motorom placam 400 kinti ufur na sve :stabre:

Dobro si shvatio...

Za bajkere je upad 400 din. po motoru za sve...

Ko dodje u petak za 400 din. dobija dva dana dobre zabave i koncert Tarje :)

• Podržavam 6

• U prolazu, 6 postova

po motoru se placa 400 din ,znaci ukoliko ima dvoje na motoru suvozac ne placa nista,a za pesake je 800 din ,koliko sam ja upoznat pre 3 godine na koncert Tarje u BG upad je bio 1500 ili 2000 din.I naravno standardno motoristi ce imati besplatnu klopu i u petak i u subotu.To ce u svakom slucaju biti moto skup ,malo kvalitetnijom binom, ozvucenjem ,mozda u subotu malo vise pesaka na koncertu ,ali sigurno nece biti vasar.

• Podržavam 3

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Braco jebali ste mu kevu za organizaciju. :care: Vidimo se!!! :takoje: Jel placa nesto suvozac da znamo kolko da ponesemo novca za trosak ;)

• Podržavam 1

• Drug član, 1057 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic

Pozdrav ekipo. Moze li me neko uputiti gde bih u Kraljevu ili najblize mogao da kupim karte za Tarju, za pesake? Trazim ih za sestru i zeta....

Unapred hvala za svaku korisnu informaciju.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja