Sladjanformula 2 Napisano April 12, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha fz1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Sladjan Gligorijevic . Zivim u Leskovcu i vlasnik sam autoskole. Vozim Hayabusu 2008godiste .Rodjen sam 1968god. ozenjen i imam tri sina . Eto toliko za pocetak ...Nadam se da cemo se lepo druziti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 169 Napisano April 12, 2011 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan E pozdrav Sladjane ....Drago mi je da si ovde sa nama .... . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano April 12, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Taman kad si se ti rodio, ja dosao u vojsku u Leskovac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sladjanformula 2 Napisano April 12, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha fz1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Taman kad si se ti rodio, ja dosao u vojsku u Leskovac. Titov pionir predpostavljam ..... vio ste prava generacija...svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 12, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao na forum... E taman da te pitam koliko stvarno hayabusa moze da ide? Mislim u km/h... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sladjanformula 2 Napisano April 12, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha fz1000 Prijavi odgovor kao problematičan a sta reci.... kad skala lupi u iglu na 300 km/h ja vise neznam koliko je to. Moja Busa je tjunirana i kako mi je receno ima oko 240 ks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 13, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Masala...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Izvidjac 18 Napisano April 13, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW-F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sladjanformula 2 Napisano April 14, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha fz1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, bolje vas nasao. Sve najbolje zelim svim bajkerima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 169 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan [Hvala, bolje vas nasao. Sve najbolje zelim svim bajkerima! I mi tebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
taz69 0 Napisano April 27, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Gothenburg, Sweden - Despotovac Prijavi odgovor kao problematičan a sta reci.... kad skala lupi u iglu na 300 km/h ja vise neznam koliko je to. Moja Busa je tjunirana i kako mi je receno ima oko 240 ks. pozdrav i dobrodosao u mc svet 300+(pravi izbor), reci mi sta je tjunirano na njoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...