SpaleKG 298 Napisano April 11, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro idem u pomenuti grad u Svedskoj pa ako neko zna za neku prodavnicu moto opreme, adresu ili barem ime prodavnice bas bih mu bio zahvalan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano April 12, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Gox-u na drugarskoj pomoci! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano April 12, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Što ne napisa šta ti je pomogao, odnosno koje prodavnice su u pitanju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano April 13, 2011 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam mu odgovor na pp. Bio sam prosle godine u Geteborgu 15 dana. Poslednja zima takva im je bila recimo 1937:) Tako nesto, od kad se uopste meri. Non stop je bilo -10. Ali nisam to dozivljavao kao nasih -10. Ne znam, smrzo sam se ziv. Skitnja mi bila samo,kuca, kola, privatna poseta. Po gradu par puta setao i smrzo se. Neznam za moto radnje po gradu. Ono sto sam primetio je da je sve skuplje nego kod nas. Bio u prodavnici tehnike. Fotoaparat koji sam nameracio da kupim je kod nas 300 eura, kod njih 360 i vise. Jeftina im je IKEA (jeftinija nego kod nas)i nju preporucujem da se obidje. Ono sto ITEKAKO VREDI je buvljak, odlicno lociran i pokriven. To im je bio dvorac sa okolnim zgradama pa kasarna a sada buvljak. Postavicu par slika. Tamo bas ima svega i jeftino je. Drugo da vredi su second hand prodavnice. Primer,lampa koja kosta u prodavnici 3000-5000 dinara, u second handu je 200 dinara sa sijalicom. Ako nema sijalicu uzmes od druge a samo sijalica toliko vredi I imas svasta nesto drugo, porculan, sve od mesinga, pokucstvo, namestaj, slike, garderobu. Postavicu danas neku sliku. Ono sto me je iznenadilo - kad smo prolazili kroz Kopenhagen,u januaru vidim bicikle, bicikle i samo bicikle. Svaka zgrada koja postoji je kompletno oblozena biciklima i masovno se vozi i na minus 10. Danska je ravna kao Vojvodina. U Geteborgu tako neceg nema. Tada nisam gledao moto opremu jer sam mislio da cu ostati na bevu 250 a imao sam vec koznu jaknu. E sad, postoji sansa da i toga tamo ima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano April 13, 2011 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Evo par fotografija. Ako urednici smatraju da im nije mesto ovde,nek ih pobrisu. Kopenhagen,zel.stanica: Uploaded with ImageShack.us Bicikli u Geteborgu: Uploaded with ImageShack.us Zimska guma: Uploaded with ImageShack.us Buvljak: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Second hand sa radnim vremenom: Uploaded with ImageShack.us I ovo ti je gradski prevoz,imas i mapu : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Kuca u kojoj sam bio kod prijatelja: Uploaded with ImageShack.us Kuca se nalazi na bas dobrom mestu, na vrh brda: Uploaded with ImageShack.us Pogled iz kuce: Uploaded with ImageShack.us Inace,ne pusi se nigde po kaficima a niti privatno.Samo napolju,zato su sve moje fotke vani sa cigarom:)Pice nemas po marketima nego samo u spec.prodavnicama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Fino. fino, evo i mene u Geteborgu. Ako naletim na nesto napisacu...... Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...