DonToni 560 Napisano April 10, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Stigao mi poziv od prek.sudije da se javim u utorak, radi prekoracenja brzine proslog avgusta. Secam se toga kao juce da je bilo. Lagana voznja u pravcu gazele od buvljaka i posle onog tehnickog pregleda "Gudalovic", nesto pre ponoci, 3 trake, pokoje vozilo (23.15h)... Iskace pandur, zaustavlja, nesto palamudi oko brzine... ja kazem: ok, laganica, topla noc... on uzme dokumenta ode do patrolnih kola i vrati se za par minuta... Kaze vidim da si profesionalac (sve kategorije) ali kao moram malo sporije jer je 50km/h ogranicenje tuda. Ja onako malo popricam sa njim da to nema smisla jer niti ima znaka, niti je naseljeno mesto, nema ni trotoara ni pesackog prelaza... ali racunam kad je samo upozorenje sta da se raspravljam. I sad lepo dosao poziv u kojem me terete da sam isao 77km/h u nesljenom mestu gde je opste ogranicenje 50 km/h. Dokaz njegov zapisnik o kontroli ucesnika u saobracaju. Nisam pametan kako se postaviti kod sudije i sta je najpametnije u datoj situaciji. Nisam nikakav zapisnik potpisao, jedino da imam neku rupu u pamcenju (ako me je hipnotisao ) Dobro bi dosao neki savet da znam kako da se branim kod sudije. Ko je iz Bgd-a znace o kojem mestu pricam jer su tu skoro non stop panduri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano April 10, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Si isao kolima ili motorom? Moj savet 1. Posalji telegram da si na radu ,skolovanju (sta god) u inostranstvu i da si sprecen da dodjes na sudjenje i da ces biti u zemlji u roku od 6 mesecii da ces po dolasku u zemlju da se javis ali obavezno navedi da si u inostranstvu...Tj, nemoj ti da saljes telegram vec neko ko je prijavljen na tvojoj adresi.. Time ides na varijantu odugovlacenja... 2. Idi kod sudije i trazi suocenje sa sluzbenim licem ali da te pritom pozovu kad i njega posto imaju obicaj da kada se pandur ne pojavi a tebe ne obaveste o datumu i vremenu suocenja, da napisu sdandardnu izjavu umesto njega i ti onda gubis slucaj. Jedina opcija da ti dobijes spor jeste da ti dodjes na suocenje a da se on ne pojavi... Ovo je savet advokata,prijatelja mog oca, nije moje licno iskustvo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano April 11, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Si isao kolima ili motorom? Moj savet 1. Posalji telegram da si na radu ,skolovanju (sta god) u inostranstvu i da si sprecen da dodjes na sudjenje i da ces biti u zemlji u roku od 6 mesecii da ces po dolasku u zemlju da se javis ali obavezno navedi da si u inostranstvu...Tj, nemoj ti da saljes telegram vec neko ko je prijavljen na tvojoj adresi.. Time ides na varijantu odugovlacenja... 2. Idi kod sudije i trazi suocenje sa sluzbenim licem ali da te pritom pozovu kad i njega posto imaju obicaj da kada se pandur ne pojavi a tebe ne obaveste o datumu i vremenu suocenja, da napisu sdandardnu izjavu umesto njega i ti onda gubis slucaj. Jedina opcija da ti dobijes spor jeste da ti dodjes na suocenje a da se on ne pojavi... Ovo je savet advokata,prijatelja mog oca, nije moje licno iskustvo.... To sam i ja čuo. Da se često ne pojave i da onda dobiješ oslobađajuću presudu. Što se odugovlačenja tiče, meni se desila glupa situacija. Nisam bio kod kuće da primim poziv. Radim svako prepodne i naravno da neću biti kod kuće. Posle nekoliko neuspelih uručenja, šalju patrolu da me privede i dovede na suđenje. Naravno, isto pre podne kada sam bio na poslu. Sestra otvara vrata i kažu policajci "neka ne vrda, biće gore po njega..." Ona se usrala živa. Da su me zatekli kod kuće, hapsili bi me, 'ladno, i još bih platio to što su dolazili da me hapse. A ja lepo čekao da dobijem poziv i da idem na sud. Vrlo traljavo organizovano. Ne znam kako je sada (ovo je bilo pre nekih 5 godina). Meni je na kraju zastarelo, bez da sam se trudio da zastari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano April 11, 2011 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Druze, bez ljutnje, ali to jeste naseljeno mesto i tu imas znak ogranicenja brzine 50km/h. Znam jer vise puta dnevno tuda prolazim, a znam i gde su te zaustavili, tamo stalno stoje. Iz mog iskustva, a i iskustva ostalih ukucana koji voze, najbolje se prolazi tako sto kazes da ti dozvola treba zbog posla i da samo od toga zivis. Novcana kazna ti ne gine, ali bar ti nece uzeti dozvolu. Mozes da trazis suocenje, ali ako pandur dodje, 90% si ugasio. Najbolje je ne praviti se pametan, jer taj sudija to vidja stalno, svaki dan, vise puta. Ili ako nisi dobio zapisnik, tj ako je on samo uzeo dokumenta, pa ti posle napisao prijavu. Reci da te je zaustavio, legitimisao, vratio dokumenta i to je to. Niko nije spomenuo zapisnik ili tako nesto. E, zaboravih jos da kazem, ako nisi dobio zapisnik, slobodno to reci i reci da imas svedoka, onda se uglavnom slucaj odbaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano April 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Si isao kolima ili motorom? Moj savet 1. Posalji telegram da si na radu ,skolovanju (sta god) u inostranstvu i da si sprecen da dodjes na sudjenje i da ces biti u zemlji u roku od 6 mesecii da ces po dolasku u zemlju da se javis ali obavezno navedi da si u inostranstvu...Tj, nemoj ti da saljes telegram vec neko ko je prijavljen na tvojoj adresi.. Time ides na varijantu odugovlacenja... 2. Idi kod sudije i trazi suocenje sa sluzbenim licem ali da te pritom pozovu kad i njega posto imaju obicaj da kada se pandur ne pojavi a tebe ne obaveste o datumu i vremenu suocenja, da napisu sdandardnu izjavu umesto njega i ti onda gubis slucaj. Jedina opcija da ti dobijes spor jeste da ti dodjes na suocenje a da se on ne pojavi... Ovo je savet advokata,prijatelja mog oca, nije moje licno iskustvo.... To sam i ja čuo. Da se često ne pojave i da onda dobiješ oslobađajuću presudu. Što se odugovlačenja tiče, meni se desila glupa situacija. Nisam bio kod kuće da primim poziv. Radim svako prepodne i naravno da neću biti kod kuće. Posle nekoliko neuspelih uručenja, šalju patrolu da me privede i dovede na suđenje. Naravno, isto pre podne kada sam bio na poslu. Sestra otvara vrata i kažu policajci "neka ne vrda, biće gore po njega..." Ona se usrala živa. Da su me zatekli kod kuće, hapsili bi me, 'ladno, i još bih platio to što su dolazili da me hapse. A ja lepo čekao da dobijem poziv i da idem na sud. Vrlo traljavo organizovano. Ne znam kako je sada (ovo je bilo pre nekih 5 godina). Meni je na kraju zastarelo, bez da sam se trudio da zastari. Ako se pandur ne pojavi ti dobijas spor 100% , ali problem je sto nas sudski smradovi ne obavestavaju kad je suocenje.Tako da ako mi nismo prisutni a nije ni pandur , onda oni napisu da je pandur dosao i dao izjavu... A ova fora sa telegramom je bas zbog toga da ti ne bi dolazila policija kuci da te hapsi i da ne bi doneli presudu u tvom odsustvu, na sta imaju pravo ako se ne javis sudu i obavestis ih da si sprecen da prisustvujes sudjenju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano April 11, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Tu gde oni stoje je 40 km/h a odugovlachi koliko god mozes. Lopovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano April 11, 2011 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tu gde oni stoje je 40 km/h a odugovlachi koliko god mozes. Lopovi 40 je sada zbog radova, inace je 50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane R 84 Napisano April 11, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa kolima bio u situaciji da me je uhvatio radar (82-3 @ 60 km/h), pokazao mi je radar, pogledao dokumenta. Tu smo pričali, više je on mene hteo da me omekša, nego ja njega. Po pravilu ne dajem nikakve pare na licu mesta. Posle dosta zadržavanja, pustio me je, u fazonu "kao dobar si pali". Nikakav zapisnik nisam video. E sad, za razliku od tebe, meni nije stigao poziv kod sudije... meni je stigla presuda u kojoj se ističe da nisam dolazio na pozive(!?) - koje nikada nisam dobio - i da je presuđeno da sam kriv. Mogao sam da se žalim, napisao sam žalbu kojoj sam rekao da nije bilo zapisnika, da se saobraćajac pojavio u poslednjem času (iskočio), da je njihov auto bio sakriven u žbunju, da me je naterao da parkiram na nesigurno mesto, te da dugo vremena nije bio direktan i rekao mi šta on zapravo hoće. Jedino što sam slagao jeste da mi nije pokazao radar. Oslobođen sam. Samo da znaš... zaustavljen sam 2008 u avgustu, presuda je stigla 2009. u avgustu, a da sam oslobođen 2010. u avgustu ... Izgleda je kraj leta neka čista u sudovima. Imao sam i situaciju kada sam (ne pomerio se) vozio 40 gde je bilo 40, ali mi je na radaru pokazano 86. Vozio sam furgon, pa sam samim tim bio interesantan saobraćajcima. Tu sam bio krajnje grub i bezobrazan prema njima. Dobio sam poziv, otišao i rekao kako je bilo i bio sam oslobođen. Zaključak. Ubedi sebe da nisi kriv ko što i nisi. Tako se osećaj kad pričaš, što sudiji, što u žalbi eventualnoj. Ne detaljiši, okriviće te za bilo šta. Nego pričaj opštim rečnikom: prazne ulice, redovno održavan motor/auto, pa onda "sumnjam da se saobraćajac pridržavao procedure", "nesigurno me je zustavio i parkirao". Žalbe uvek piši, citiraj delove osude/presude, članove zakona (svi pišu u osudi/presudi), nađi i neki svoj član koji ti se dopada, opširno koliko možeš, lepo pedantno u Wordu odradi . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 560 Napisano April 11, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima. Idem sutra pa kako bude... Sta da im radim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano April 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno i javi sta si uradio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano April 12, 2011 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan Bane: dovoljno je bilo da uložiš žalbu da nikad nisi primio poziv i bio bi oslobođen. Inače, po novom zakonu za 21 km preko ograničenja u naselju su sledeće kazne Члан 332.Новчаном казном у износу од 6.000 до 20.000 динара казниће се за прекршај лице које поступи супротно одредбама из следећих чланова овог закона: члана 43. став 1. и члана 45. став 1. тач. 1), 2) и 3), који се у насељу креће брзином која је од 21 km/h до 50 km/h већа од дозвољене, Члан 335. За повреде одредби из следећих чланова овог закона изричу се кумулативно и казнени поени: 9) члана 43. став 1. и члана 45. став 1. тач. 1), 2) и 3) - 4 казнена поена возачу који се креће у насељу брзином која је од 21 km/h до 50 km/h већа од дозвољене, Члан 338. Заштитна мера забране управљања моторним возилом изриче се кумулативно возачу за повреде одредби из следећих чланова овог закона: 5) члана 43. став 1. и члана 45. став 1. тач. 1), 2) и 3) - у трајању од најмање 30 дана уколико се у насељу креће брзином која је од 21 km/h до 50 km/h већа од дозвољене, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 12, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Vise nema zastarevanja.. kao ni uslova.. dobro je sto nisi presao 30 kmh preko ogranicenja, tako da ne bi trebalo biti zabrane.. kukaj tamo da si u teskoj materjalnoj situaciji i da voznjom zaradjujes za leba.. Inace mene su upecali kod buvljaka 77 na 50.. Moja odbrana je bila da to nije bilo tacno, da sam vozio malo ispod 50 i da sam zbog toga i stavio navigaciju, a oni (kerovi) jednog upucaju i onda pokazuju ceo dan zickajuci po koju crevenu.. proces je u toku, cekamo suocenj, a sad oni dobijaju valjda 2 crvene da izadju na sudjenje.. jer to moraju van radnog vremena.. Takodje i dalje nisu sigurni ide li zabrana na kategoriju koju si vozio ili ne.. tiput sam pitao juce sudiju to, ona prebacuje loptu na sup.. u supu mi kaze da ide samo kategorija, ali ni to nije sigurno jer propisi i tumacenje istih se menja iz dana u dan.. nabijem ih d.o.o. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano April 12, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Meni je nekih tamo godina policajac zaustavio i kao prekoračenje, reko gde je radar, tamo gore, ja nit sam ga video nit je bio kad sam ponovo napravio krug nit se čula radio stanica, definitivno nije bilo radara nego klasično vaćarenje. Sudiji sam sve ispričao uz napomenu da imam detektor, koji tad nije bio zabranjen, da radara nije bilo.... i pokaza mi žena da me pozornik potpiso u zapisniku što sam naravno negirao jer nije bilo tačno. Prošlo je bez išta jer je Sudija verovatno zaštitila na taj način policajca od postupka za falsifikat mog potpisa. @Vlajko, nema više kategorija već ide dozvola cela i to je baš bilo rasprave jer se na taj način profesionalnim vozačima C i D kategorije uskraćuje pravo na rad. Jedino ako nije došlo do neke izmene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 12, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan evo slicne teme..i moje jucerasnje iskustvo.. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/59552-%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D1%99%D0%B0%D1%9A%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%BC-%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%BC/page__st__60__gopid__1054734#entry1054734 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano April 12, 2011 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan đunta: tako je bilo u početku pa su izgleda promenili, sad ide samo kategorija. I to ako imaš novu dozvolu samo se zabrana upisuje u sistem a dozvola ostaje kod tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano April 12, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan daj Bože da su ostavili kako je bilo od uvek, mada je zakon nebulozan i nije saobrazan standardu primanja. Idiotizam se ogleda i u pokušaju oduzimanja vozila zbog niza prekršaja zaboravljajući da je imovina zajednička bračna tekovina pa onda supružnik ni kriv ni dužan nastrada. Na ovu temu, sličnu, oduzimanje staža i imovine za krupciju, umesto sistemskih rešenja koja bi praktično neutralisala što više nosensa koji prinuđuju na korupciju. Oće čovek na skener ili rezonancu, treba da čeka 6 meseci, pa normalno je da će da miti ako mu je glava u pitanju i zato hitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxi69 3 Napisano April 13, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Mora da ti pokaze radar sa tvojom brzinom, i treba da ti ponudi da podpises zapisnik koji netreba da podpisujes, ali mu je duznost da ti ponudi. Ako to nista nije uradio tako i kazi sudiji i nadji nekog svedoka koji je sedeo sa tobom pozadi na motoru da to sve potvrdi. Kod sudije navedi ime i adresu svedoka moraju ga pozvati da i on da izjavu. Koliko ti znas a znas odlicno posto si vozac profesionalac i nisi neki klinac kretao si se tacno onoliko koliko je dozvoljeno saobracajnim znakom, posto si video taj znak i posto ti je deonica puta poznata posto cesto tu prolazis a takodje znas da tu vecinom stoji patrola policije i meri brzinu. To ti je odprilike to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 560 Napisano April 13, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako je bilo: ispricam kako je zena bila samnom, kako me je zaustavio iz srednje trake iako je bilo vozila i ispred i paralelno samnom... trazio dokumentaciju, otisao do kola vratio se, vratio mi dokumentaciju i prigovorio za brzinu uz opasku da pripazim jer vidi da sam profesionalni vozac. Naravno da sam naveo sutkinji (tj. g-dji Sudiji) da zivim od toga i da sam zaposlen u spediterskoj kuci kao vozac. Njene reci: ok, osporicemo ovo i izdiktirala daktilografkinji da sam vozio u granici dozvoljene brzine, da je bilo vozila i ispred mene koja nisam sustizao i da sam to predocio i sluzbenom licu prilikom kontrole i da radi toga nisam potpisao zapisnik jer sam ga vec tada osppravao. Onda mi je rekla da od toga nema nista i da mi ne gine 30 dana oduzimanja prava upravljanja motornim vozilom bilo koje kategorije, da ce mi biti minimalna novcana kazna u iznosu od 6-7 hiljada dinara i 4 kaznena poena. Kad sam je pitao sta onda imam od toga sto osporavam, rekla je da jedino sto dobijam je na vremenu i nista vise. Kad sam joj rekao da mi ne gine otkaz na poslu radi toga, i da bude uslovna kazna ili bar samo na tu kategoriju, rekla je da po novom zakonu nema vise uslovnih kazni niti zabrane po kategorijama. Jasno mi je procitala clan zakona koji je citirao ftj i to je to !!! Mozda bolje da sam ponudio nagodbu "kucnog pritvora" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 13, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan nije mi baš jasno, 23:15h, šta je na sudu bio dokaz da si u pitanju baš ti i tvoje vozilo? jel bila bar neka slika gde se vide tablice? mislim neki materijalni dokaz tog tipa, ili je bila samo prijava bez ikakvog priloga, mislim sad je verovatno kasno, al da bar znamo za ubuduće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 560 Napisano April 13, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan razmisljao sam i o tome, da kaze,: ko, jel JA ??? Neee, ja sam u to vreme bio u inostranstvu ( i ponesem putni nalog kao dokaz) ali sam zentao da nisam imao crnu rupu u pamcenju i nekim slucajem potpisao zapisnik (sto nikad ne bih) ali otkud znam, kad treba da ti se namesti ko zna sta bi se desilo i onda odlucim da odem kao jagnje na klanje p.s. pre nego sto te bilo sta pita u vezi sa slucajem, propita te o podacima (rodjenja, skolovanja, posla, statusa...) i onda verovatno uporedjuje sa zapisnikom, koji je ovaj uradio na osnovu licne karte i vozacke i saobracajne) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano April 13, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan moram prvo da te zamolim da se odlucis da li je bilo "pokoje vozilo" ili je bilo "vozila ispred i paralelno pored mene" dalje, vrlo se razlikuje kada se o nekom uocenom prekrsaju sacini sluzbena beleska pa se na osnovu nje pokrece pp ili se prekrsajni postupak pokrece na osnovu zapisnika sa lica mesta...znaci, vrlo se razlikuje da li nesto nisi potpisao ili si odbio da potpises....mada,ume da bude i isto policijski zapisnik je verodostojna isprava odnosno povlaci po novom zakonu o bezbednosti saobracaja termin koji ranije nije koriscen. "g-dja sudija" mada mi je posebno tesko da izgovorim rec gospoda , ce ti doneti po ovome sto citamo presudu da nisi kriv...ukoliko podnosioc zahteva za pokretanje pp ne ulozi zalbu visem prekrsajnom sudu na takvu presudu, bices slobodan ko ptica na grani... a i ako ulozi, visi sud moze potvrditi prvostepenu presudu, kao jednu od opcija. p.s.1.dosta sam vam tumacio zakon(e), postujte malo propise p.s.2.nisam saobracajac, tek da se zna, da mi ne "icepate" gume na nekom skupu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 13, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan imao sam sličan slučaj , nisam upalio svetla, al sam ubedio sudiju da čak i da je to istina, nema materijalnog dokaza koji me tereti i da se prijava temelji samo na ličnom opažaju koji je , subjektivan, pričini se čoveku, preterene revnost, kvota napisanih kazni, umor osl-a i spasoh se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 560 Napisano April 13, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan "g-dja sudija" mada mi je posebno tesko da izgovorim rec gospoda , ce ti doneti po ovome sto citamo presudu da nisi kriv...ukoliko podnosioc zahteva za pokretanje pp ne ulozi zalbu visem prekrsajnom sudu na takvu presudu, bices slobodan ko ptica na grani... ako si vidovit, ja te trazim na nekom skupu da ti platim i pivu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane R 84 Napisano April 13, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To što ti je rekla da od toga nema ništa, mi se čini samo da je htela da te proba jesi li spreman da se boriš ili makar da ti uništi dan, pošto je neko njoj . Koristi sva sredstva koja imaš, do kraja. Naša država popušta kad joj pokažeš zube, a ugnjetava te kada je se plašiš. Samo je bitno da sve upakuješ lepo i budeš fin do kraja, jer će i najgori sadržaj mnogi da progutaju zarad pristojne forme . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxi69 3 Napisano April 14, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Opisao sam ti sve sta treba da kazes, ako nemozes da se snadjes na kraju krajeva uzmi advokata. To ne bi smelo da prodje. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...