djura 28 Napisano Februar 4, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da krenem redom...juce sam nesto, polusluzbeno, otisao u SLO. Kada sam vec tamo (uz veliku pomoc Bojana iz Maribora (on nije na ovom forumu, inace vozi KLV1000, tako da smo sva trojica Brothers in Bikes) i Dr.Chale), odem u TC Motoshop u Ljubljani. Prethodno sam ih zvao da vidim da li imaju sve sto sam eventualno planirao da kupim. Ljudi u radnji turbo ljubazni, srpski pricaju kao da su sa Vracara i brzo mi nadjemo zajednicki jezik. Da skratim pricu....kupio sam: 1. GIVI E41 bocne kofere, sa srebrnim poklopcima (koferi su ludilo - imaju i kljuc i sifru, moguce je otvoriti samo deo poklopca i dok ste na motoru, uzeti npr. flasu sa vodom i sl..) 2. nosace za DL1000 za gornje kofere 3. Crash barove (kada sam video koliko kostaju u SLO, odmah sam zvao Svabu da mu kazem da moje crash barove proda u LA) 4. Xena XN15 ( http://www.xena.de/prod_item.php?item=XN15 ), disclock sa alarmom i sirenom od 110dB Sad ide najbolji deo...koferi(sa srebrnim poklopcima koji se doplacuju posedno)+nosaci+crashbar su me kostali 420EUR U Beogradu samo koferi sa nosacima u Gevari su sa POPUSTOM bili 510EUR, crashbarovi ne verujem da su ispod 150EUR, ako imas srece da ih nadjes uopste). Od tih 420EUR sam na granici SLO i HR (odnosno kada napustas EU) dobio nazad 16,6% (porez koji stranci ne placaju) i jos su mi prethodno dali 10% popusta sto sam platio keshom (god bless moju naviku da uvek nosim vise para nego sto mi treba) Tako da sam sve ono gore (bez Xena) platio 350EUR, koliko u BG kostaju samo koferi bez nosaca! Dacu vam par primera pojedinacnih cena: Crash bar je 88EUR (pa onda oduzmes 16,6% za taxu i 10% popust na kes). Crash bar je u USA oko 140-150dolara Xena XN15 je u Louisu (koji je kao jeftina radnja) 100EUR a kod ovih u LJ je 60. Uglavnom, ne mogu da docekam da dodjem u Bg (trenutno sam u Zagrebu) pa da mi motor izgleda ovako ( u stvari, moj izgleda jos lepse jer je srebrni pa se ti slozilo sa koferima ): i ovako: Eto toliko od mene. PS Popodne se u ZG igra polufinale PBZ Zagreb Indoor (ATP tenis turnir). Sastaju se Ljubicic i nas Djokovic. Jos imate fore da krenete i da stignete na mec http://www.b92.net/sport/vesti.php?style=texts&yyyy=2006&mm=02&dd=03&nav_id=187406 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 4, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fino su uklopljeni ovi crash barovi, ne strce puno a mogu dosta da sacuvaju narocito ukoliko se podje van puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 4, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan pa da mi motor izgleda ovako ( u stvari' date=' moj izgleda jos lepse jer je srebrni pa se ti slozilo sa koferima ):[/quote'] Djuro brate, nek je sa srecom! Sve sto si kupio je do jaja! Jedino...kako moze srebrni Strom da bude lepsi od crnog????? :ninja: Pa znas i sam da il' si Nindza il si m.... :supz: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Februar 4, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa da mi motor izgleda ovako ( u stvari' date=' moj izgleda jos lepse jer je srebrni pa se ti slozilo sa koferima ):[/quote'] Djuro brate, nek je sa srecom! Sve sto si kupio je do jaja! Jedino...kako moze srebrni Strom da bude lepsi od crnog????? :ninja: Pa znas i sam da il' si Nindza il si m.... :supz: Preskocio je u moto karijeri tomose pa nije skapirao da je crna najlepsa(citaj:najprakticnija) boja. Jel imas mozda link do te prodavnice ili neke druge dobre u Ljubljani zanima me kolko su kacige tamo? Opake si stvarcice kupio jos ti samo fali drzac za casu :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 4, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel imas mozda link do te prodavnice ili neke druge dobre u Ljubljani zanima me kolko su kacige tamo? Opake si stvarcice kupio jos ti samo fali drzac za casu :wink: Ma kakav crni, pa to bi svaki ljakse kupio Od kaciga, od zanimljivih firmi drze samo Shark i Schubert evo linka http://www.tc-motoshop.si/ Na sajtu nema ni blizu sve cega ima u radnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Februar 4, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Odlicna kupovina, ekonomska racunica jos bolja (totalno po mom ukusu)! Dakle sad mozes da kazes da imas "motor u fulu"! PS Zeljko pa Bojan ti zadade domaci zadatak, sad mojne vise da se vadis na uvoznike prodavce i ostale, mora da se taj crni dotera sto pre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 4, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Odlicna kupovina' date=' ekonomska racunica jos bolja (totalno po mom ukusu)! Dakle sad mozes da kazes da imas "motor u fulu"! PS Zeljko pa Bojan ti zadade domaci zadatak, sad mojne vise da se vadis na uvoznike prodavce i ostale, mora da se taj crni dotera sto pre [/quote'] Lako je njemu! Iza njega stoji drzava i svi poreski obveznici! Ja mucenik, moram da se snalazim iz perspektive '' od sveta izopstenog i nicim izazvanim sankcijama izolovanog'' obicnog drzavljanina Srbije. I jos da ponovim....samo je vozac CRNOG Stroma Nindza..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 4, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si narpavio poso , aj nek te uzdravlje sluzi sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Februar 4, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Smajser pogledaj na ovom linku sto je Djura ostavio pod Celade(kacige) pa vidi Red Bike to je nesto u tvom fazonu taman kad budes uzeo Stroma pa budes isao po kofere mozes i sesiric da pazaris... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Februar 4, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan To care, neka te sve u zdravlju sluzi Nego, jel imaju tamo crash barove za mog GS-a? Jos mi to treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 4, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam!sad mozes da kazes da imas "motor u fulu"! AAAAAAA!!!!!! Ne još!!! Fali mu Mercedesov znak na suvoz. mestu if U know what I m... :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 4, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Smajser pogledaj na ovom linku sto je Djura ostavio pod Celade(kacige) pa vidi Red Bike to je nesto u tvom fazonu taman kad budes uzeo Stroma pa budes isao po kofere mozes i sesiric da pazaris... Video sam. Nije los taj slemic' date=' samo sto ja volim samo ''originale''. Nista bez Luftwaffe padobranskog slema. Stigli su mi i odgovarajuci cvikeri. Sad sam opremljen 'ko gospodin u sredini slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 4, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Živ je Grunf, umr'o nije! :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 4, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Živ je Grunf' date=' umr'o nije! :fcab:[/quote']''Tko leti vredi -tko ne leti ne vredi!'' Pa treba neko da organizuje odbranu grupe kad nas ''napadnu Rumuni''. :partyman: :weedman: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 5, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan But of skroz! :wink: Šalu nas'ranu, koferi su muæos lepis tako da si od proseènog :baeh: napravio PRAVI :biker: bajk, Dewraw!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Februar 5, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stigli su mi i odgovarajuci cvikeri. Sad sam opremljen 'ko gospodin u sredini slike. kad sam video kako ti cvike stoje :shock: ja to ne bih stavljao mada, ako hoces da isprepadas Rumune... :wink: :omfg: :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 5, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lako je njemu! Iza njega stoji drzava i svi poreski obveznici! Neko ce pogresno da te shvati....mada' date=' priznajem, ni ja ne razumem sta si hteo da kazes (da se ne poznajem, rekao bih da Djuru drzava stavi u neko prevozno sredstvo, odveze ga do neke moto radnje a onda on okrene telefon Poreske uprave i kaze da mu se na racun prebaci 512EUR, jer mu toliko trenutno treba, on to onda tamo preda, vrati se kuci okaci slike ovde...) Kako god....vratio sam se u Bg. Novak je totalni heroj u Zagrebu, ali to nije tema. TC Motoshop je odlicna radnja. Odlicna usluga, prijatni ljudi...prosto bi ti bilo zao da izadjes i da ne kupis nista (pogotovo kad uporedis cene). Radnja je prepuna svega. Pogotovo je odlican izbor obuce (turing cizama, koliko hoces), kofera, odece a bogami i motora. Prodaju nove a ima i polovnih, starih godinu, dve tri u perfektnom stanju za koje dobijate i garanciju. Evo malo slika... Radnja spolja: [img']http://cdn.bjbikers.com/images/imported/ol/b8qFM_dsc02196resize4oo.jpg[/img] Odeca: Deo kofera: R6 2006 MT-03 ER6 i na kraju...ja dosao kuci zadovoljan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Februar 5, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na izboru Djuro! Mnogo je lepa ova nova R6. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 5, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na izboru Djuro!Mnogo je lepa ova nova R6. To zato sto lici na 675?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Februar 5, 2006 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Da krenem redom...juce sam nesto' date=' polusluzbeno, otisao u SLO. Kada sam vec tamo (uz veliku pomoc Bojana iz Maribora (on nije na ovom forumu, inace vozi KLV1000, tako da smo sva trojica Brothers in Bikes) i Dr.Chale), odem u TC Motoshop u Ljubljani. Prethodno sam ih zvao da vidim da li imaju sve sto sam eventualno planirao da kupim. Ljudi u radnji turbo ljubazni, srpski pricaju kao da su sa Vracara i brzo mi nadjemo zajednicki jezik. Da skratim pricu....kupio sam: [/quote'] ARRRRRRR.....OVO BOLI.....a koji k***c nisi nazvao? možda si izgubio moj broj,a?Ili barem da si rekao momcima u TC-ju, da me nazovu.....mogli smo još lepše da pazarimo.......cccc.... U svakom sluèaju, drugi put nazovi, pa èu te provesti i kroz ostale radnje u Ljubljani sa moto opremom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 5, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ARRRRRRR....OVO BOLI.....a koji k***c nisi nazvao? možda si izgubio moj broj' date='a?Ili barem da si rekao momcima u TC-ju, da me nazovu.....mogli smo još lepše da pazarimo.......cccc.... U svakom sluèaju, drugi put nazovi, pa èu te provesti i kroz ostale radnje u Ljubljani sa moto opremom....[/quote'] Da ga jebem....ne znam. Imao sam malo vremena, bukvalno sat da nadjem radnju, kupim sve sto mi treba i produzim za Zg. Da sam mogao da se javim, mogao sam....jos sam 2 dana maltretirao Andreja da mi iskopa tvoj tel (meni je ostao memorisan samo onaj koji si koristio dok si bio ovde). Nemam opravdanje :oops: Videcemo se mi kao ljudi, na 2 tocka, kao sto smo ovde u Bg-u. Dve ture koje planiram na leto mi prolaze kroz SLO, tako da, ako ne ranije (a ne znam sto ne bismo), onda se tada vidimo 100% PS nemoj da budes mulac kao ja, pa ako budes ranije dolazio za Bg, obavezno se javi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Februar 5, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan sto su ti mutne slike? to ne lici na tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Februar 6, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Super si prosao, Djuro... Videcu da obavezno svratim do te radnje kad budem tu prolazio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 6, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sto su ti mutne slike? to ne lici na tebe Ma slikao bez blica...popizdeo sam kad sam video. Pri onakvom osvetljenju i slikanju bez blica, ruka mora da bude savrseno mirna, a ja se sav uzbudio kad sam video cega sve tamo ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 6, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Lako je njemu! Iza njega stoji drzava i svi poreski obveznici! Neko ce pogresno da te shvati....mada' date=' priznajem, ni ja ne razumem sta si hteo da kazes (da se ne poznajem, rekao bih da Djuru drzava stavi u neko prevozno sredstvo, odveze ga do neke moto radnje a onda on okrene telefon Poreske uprave i kaze da mu se na racun prebaci 512EUR, jer mu toliko trenutno treba, on to onda tamo preda, vrati se kuci okaci slike ovde...)[/quote'] Posle meni kazu da sam paranoican.Sto bi rekli stari Englezi - jokeili fun [/b] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...