Bankbase 50 Napisano April 10, 2011 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godište motocikla koji ste vozili: 2003.godište 2. Vreme provedeno na motorciklu: sezona 2010 i četiri hiljade kilometara. Cela Srbija vidjena sa njega, uskoro i dalje Ocean is a limit 3. Šta mi se dopada: Okretan i veoma upravljiv, vizuelno upadljiv Ah, da ima pogon na kaiš, što je em lepo, em tiho. Rađen je sa ABS-om, grejanjem rucica volana. Nije veliki potrošač benzina. 4. Sta je moglo biti bolje: rupa na mestu rezervoara je nedorečena, zaštita od vetra, nizak je vetrobran. Nema DC plugin. Kontrolna tabla je na osnovnom nivou i bez pokazivača nivoa benzina u rezervoaru, samo zasvetli rezerva. Sedište plače za aftermarket intervencijom. Nosač za topcase je nežan, ne trpi veće težine bez dodatnog ojačanja 5. Moj utisak: Ekscentrično i kontraverzno izdanje BMW-a, motor koji je "nešto izmedju" gradske vožnje i dužih asfaltnih izazova. Meni lično je malo nizak za dužu vožnju, doduše i ja sam visok. Rotax agregat sjajno radi, jedan cilindar zahteva češću promenu brzina ali i doprinosi osetljivosti kontrole pri vožnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bankbase 50 Napisano April 10, 2011 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan evo mog Scarvera, dodajte još neki, mislim da ih ima desetak u Srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Jul 22, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam vlasnik jednog plavog od skoro nisam mnogo presao sa njim mozda150km mislim da je odlicna sprava malo trosi lepo poteze za gradsku voznju a ko nije previse zahtevan mislim da moze i na dalje bez mnogo prtljaga.pa nekad smo sa jawama i mz krstarili svuda bar mi sa 50 i vise god.moj f650 cs scarver je 2002 god i kupljen je ovde preko foruma. mozda mi malo smetaju te vibracije koje stvara ali kazu da je to normalno za te jednocilindricne masine.kazu da su malo skupi ti filteri i pumpa za gorivo ali nadam se da mi to nece skoro biti potrebno pa za sada ne brinem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Octobar 25, 2016 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Dule filter goriva sam ja zamenio inače je 100e tako da nemaš da brineš. Ja sam sa njim išao na Krf bez muke sa sve saputnicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Octobar 26, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan znam ja da zamena nije komplikovana nego je skup deo a saznao sam da je to pored filtera i regulator pritiska goriva pa je zato skup.U medjuvremenu sam od kolege sa foruma bankbase kupio njegov scarver havarisani sad imam delova i za prodaju.Presao sam i ja sa nji u medjuvremenu 2ili3 hilj i prezadovoljan sam ali me ipak nesto vuce ka r modelu sa lt oznakom da se ne borim sa vetrom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Octobar 27, 2016 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice regulatora pritiska ako se ne varam ja sam njega proveravao zajedno sa diznom i mislim da radi savrseno da sad ne ureknem.Sto se tice LT motora dobar je motor za put i nista vise ... Veruj mi uzeo sam skuter pored Vmax'a bas zbog toga sto je pretezak za city varijante. Taj BMW je kompromis za oba sveta jer sa njim kroz grad kao skuterom i na put bez da mislis. Ako mene pitas da sam imao pare trazio bih isti motor u istom stanju za gradske voznje jer ne trosi nista vise nego skuter od 125ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Octobar 27, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan a sad se pojavio na oglasima k1200rs iz 2002god plavi u batajnici oni su nekakvi uvoznici imaju puno raznih motora.Ovaj izgleda fenomenalno jedino sto prijavljuju neku smesnu kilometrazu 27000km u koju ni sami ne veruju ali nece zamenu i doplatu samo kes a to je danas najskuplje. sto je najgore ne cini mi se skupo 3600e sa sva tri orig kofera al sta vredi kad ja nemam kupca za moj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Novembar 1, 2016 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice regulatora pritiska ako se ne varam ja sam njega proveravao zajedno sa diznom i mislim da radi savrseno da sad ne ureknem. Sto se tice LT motora dobar je motor za put i nista vise ... Veruj mi uzeo sam skuter pored Vmax'a bas zbog toga sto je pretezak za city varijante. Taj BMW je kompromis za oba sveta jer sa njim kroz grad kao skuterom i na put bez da mislis. Ako mene pitas da sam imao pare trazio bih isti motor u istom stanju za gradske voznje jer ne trosi nista vise nego skuter od 125ccm Samo jedno pitanje, u vezi podebljanog: u koju kategoriju, i za koju namenu se po tebi uklapa v-max? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Novembar 1, 2016 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Meni Vmax zadovoljava potrebe adrenalina kada mi to treba,stila,a sredio sam ga za duža putovanja koja planiram od sledeće godine. Zapravo radi mi posao motora koji mi daje maximalno uživanje,uz pregršt snage,osmeha i stila jer ide nekako uz mene. Jednostavno mi je all around motor osim za taxi vožnje jer ipak je tu skuter neprikosnoven. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Avgust 15, 2019 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan BMW F650CS je fenomenalna urbana mašina. Meni trosi 4.5l u nekoj solodnoj vožnji. Ipak ne može da održi korak sa ostalim 500-650cc mašinama na otvorenom putu, ali ta neku laganica voznju je veoma dobar.... Ono što me nervira je pre svega nedostatak dodatnih kofera u oglasima (valjda su poprilicno retki) tako da se vozim sa rupetinom ispred mene.... Sve u svemu super motor za početnike, praštasve vrste greski...od gasenja na semaforu do naglog pustanja kvacila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12512 Napisano Avgust 15, 2019 Ne silazi, 7316 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Idi kod Sebe da ti napravi nosače i nabaci Givi. Osim ako ne tražiš striktno orig. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 176 Napisano Avgust 15, 2019 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Alekre je napisao: Idi kod Sebe da ti napravi nosače i nabaci Givi. Osim ako ne tražiš striktno orig. Kolega je mislio na kofer ispred njega. CS ima veliku rupu umesto rezervoara ( rezervoar mu je ispod sedišta ) za koji postoji BMW namenski kofer - tank torba - nešto tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Avgust 15, 2019 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Tako je i kofer kosta 180eur bez brave... Polovan nema nigde....ako neko ima neka mi javi kupujem odma..... Moze da se naruci plastični poklopac pa da koliko-toliko imas mesta napred...tipa za rukavice i pojas.... i ona košta 60 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12512 Napisano Avgust 15, 2019 Ne silazi, 7316 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična stvar! Doduše nije da nisam viđao Scarvere kako uživo tako i po oglasima. Ni jedan sa tim prtljagom napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 176 Napisano Avgust 15, 2019 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan @Grasko.car prati nemački e-bay, ja sam tamo nalazio gomilu polovnih delova po preihvatljivoj ceni ( tipa ceo menjač sam uzeo za 70 € sa sve poštarinom do Beča, a onda mi je familija donela za Bgd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Avgust 16, 2019 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Pratim i Nemacki i Italijanski..... Cak sam poceo da pratim i Grcki jer sam na odmoru pa mozda nesto izleti dok sam ovde....medjutim mrka kapa.... Sve ima osim kofera... Ovu plastiku sam nasao za 48 eur+ 5eur postarina u Nemackoj pa ce mi neko doneti..... Ako nadjem plastiku bice super.... Mislim da je Scarver jedan od prvih motora koji imaju "upotrebljiv" deo gde bi rezervoar trebao da bude..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Avgust 16, 2019 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Inace ne znam kako je sa ostalim vrstama motora ali je definitvna mana scarvera i mali produkcijski broj a samim tim i mali broj polovmih delova i sibanje po usima za nove.... Recimo hromirane plastike sa strane (sa BMW znakom) sam kod Radulovica placao 11.000rsd par....mislim da su specificni delovi za Scarvera bas skupi a verujem da delovi motora mogu povoljno da se nadju.... Mada ja sam vozio Beverly i to je tek sibanje sa cenama.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 176 Napisano Avgust 16, 2019 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cena delova za BMW je poznata priča. Mada sam ja na ebay.de nalazio pojedine delove i po pristojnoj ceni. Jedino je problem ako nešto treba hitno, onda ide nov deo iz radnje i to košta. Polomio sam deo korpe kvačila prilikom montaže i morao sam da dam 100 € za nov. mesec dana kasnije na ebay.de polovan za 30 €. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...