Čika Dule 152 Napisano Octobar 8, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa, matori, tamo ga mamiš sa sličkom, a sad tako... Pa je l' to u redu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Novembar 2, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ja pre nekoliko dana uklonih crne linije, jer mi se na par mesta odlepile (zapravo su vise ogrebane), sada mi se cini da je mnogo lepsi bez linija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Novembar 2, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Po mom mišljenju i ukusu bi trebalo da ima crne trake, prelakirane providno, da ih zaštiti od oštećenja. Takođe da retrovizori ne budu beli, nego u hromu. Al' ... motor je tvoj i tebi treba da se sviđa najviše. Mada ... lep je i ovako ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 2, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da si ti zadovoljan i da se lepo osecas a mi svi imamo svoju viziju i misljenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Novembar 2, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam meni je ovako bas nekako retro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 4, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ti si sebi najveci kriticar a ne mi samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Novembar 6, 2012 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ja pre nekoliko dana uklonih crne linije, jer mi se na par mesta odlepile (zapravo su vise ogrebane), sada mi se cini da je mnogo lepsi bez linija. Sredio si ga ekstra i zar te nije sad žao da ga prodajes! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Novembar 6, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam ja ozbiljan po pitanju prodaje.... stavio sam fiksno 600e, zao bi mi bilo to stoji ali mora covek cesto u zivotu da kalkulise na sve moguce nacine...jbg. Iskreno se nadam da ga necu prodati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 7, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Jeb...a ako moras napravices drugi kad se budu stekli povoljniji uslovi kad prodje ova kriza a posto je ovo zemlja Srbija tesko da ce proci Valjda ce nasa deca bolje ziveti ali ako prodas MZ nikad nece znati sta je pravi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Novembar 7, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Najradije bih napravio jednu veliku garazu i samo bi ih slagao jedan do drugog, ali mogucnosti su nesto sasvim drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Novembar 8, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se pomirio sa tim da ovde neće biti bolje dok sam živ, jednostavno nema razloga da bude bolje. Kad je već tako gledam da ne izgubim ono što imam pošto nešto više od ovoga teško da ću imati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Novembar 18, 2012 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan tacno tako vujo. prema tome a ne prodaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 18, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Чекај Вујо, ако си сигуран у то што си написао у претходном посту, оно да неће бити боље док си ти жив, 'оћеш да те "оверимо", па да барем нама крене? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Novembar 18, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan E, sad ste počeli već čoveku da spamujete temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Novembar 18, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Da znam da će bilo kome biti bolje zbog toga sam bih se ponudio. Ali znam i da ima daleko ogovornijih od mene, pa neka i oni podnesu neku žrtvu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Novembar 19, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ma bre, da smo mi zivi i zdravi i da se svi skupa druzimo, verovatno ce i MZ da ostane kod mene jos mnogo godina, a kada NAM krene onda cu ga penzionisati i uparkirati u hodnik kao eksponat. Na kraju, jos uvek sam mu duzan onu turbinu od prosle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Novembar 30, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislis o ovome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Novembar 30, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ventilator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Novembar 30, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ventilator Zavisi, ne mora bas da bude samo ventilator, ali u tom slucaju treba dosta jak elektromotor, (poput onog na anlaseru ili jaci), a jak elektromotor povlaci za sobom i jak alternator koji ce to da izdrzi, inace ovi elektromotorcici kao za grejanje u autu su smesni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 30, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ovo je igracka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 1, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan elektromotor od kilovat-dva bi radio poso... i sto je najbolje bio bi ekstra za kontrolisanje pritiska, ali bi trebao i jak akumulator i dzinovski alternator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 1, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan to nemoze da radi na lkasican karburator,plus treba i kovan klip da bude, mnogo vazduha bez kontrole ulaska,bez dotanog goriva nemoze da funkcionise,poveca se stepen kompresije treba jaca klipnjaca klip..neje to tako lako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 2, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Vidjao sam dosta turbaka koji su odradjeni sa minimialnim prepravkama, standardni klipovi i klipnjace, i sasvim fino rade, ali naravno sve umereno... za dupliranje snage sigurno treba mnogo vise ulaganja nego pri dodavanju desetak konja (sa malim povecavanjem pritiska). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 2, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pocinje se sa ugradnjama elektro čardzera ali su se paralelno na tržištu pojavili kvazi punjači koji nemaju nikakvog efekta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 2, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su ovo igracke pa neide to bas tako lako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...