N e g r o 384 Napisano Jun 29, 2007 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan E, pa da i ja kazem po neku. Vozim od 1992, nisam seo u auto pre polaganja, ali sam vec iste godine otisao na 12 meseci od kuce i uhvatio tamo C i E kategoriju. Dok sam bio u vojsci, vozio sam sve sto postoji od vojnih vozila, od Ascone do FAP 26-32. Tamo sam pio poslednja 3 meseca oko 1l rakije (domace) dnevno i redovno sam izbegavao voznju. Kako sam jednom sleteo sa puta potpuno trezan jer je idijot od koga sam pozajmio kamion zaboravio da mi kaze da mu kocnice ne valjaju, pa sam mogao da ukokam biciklistu i da se prevrnem sa 15 vojnika u karoseriji, ponavljam potpuno trezan, nisam hteo da vozim i pijem nikada. I dan danas, kada radim i vozim ne pijem, a to je skoro cele godine. E, a kad resim da popijem, onda lepo ne idem svojim prevoznim sredstvom, nego ili pesaka ili zena vozi auto. Moj dobar prijatelj ima obicaj da vozi i sa 1,7 u krvi, i vozio je i sa 2,4 i njemu svaka cast. Pitam se dokle ce, i stalno mu to govorim. Problem takvih ljudi je ocigledan: Nemaju plovak, dizne propustaju na sve strane, nisu bazdareni i ostalo sto ide uz to. Nisam ni ja bazdaren, nemam ni ja plovak i onda tih nekoliko puta godisnje kada resim da popijem - NE VOZIM NISTA! Dovoljno je luda glava i trezna da se napravi sranje, a ako je jos i pijana onda sranje dolazi samo po sebi mnogo brze i strasnije. Nije u pitanju samo pijanstvo i motor, i za auto isto tako sve moze da se primeni. Nisu mi jasne ogromne kolicine piva na skupovima pa onda se sedne na motor i vozi. Pa ljudi, toliko dobrog vina ima Nemojte paziti na sebe, pazite na druge. Primer: Moja zena je vozila 30 na sat kada joj je izletelo dete ispred kola i zakocila je ali je blago udarila dete. Detetu nije bilo nista, desavanje je u inostranstvu, srecom roditelji deteta su normalni (jer je odmah odvela dete kuci i rekla sta se desilo) pa je sve bilo OK. Statistika: pri brzini od 40km/h, i udarca u pesaka - u 99% slucajeva pesak ostaje ziv. Prilikom brzine od 60km/h procenat smrtnosti pesaka je 20%. Pri brzini od 80km/h procenat prezivelih je 5%. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedja 0 Napisano Jun 29, 2007 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad vec ne prichate o motorima, onda ima shta da se ispricha. Zavetina u selu, ortak se napio ima 17 godina poshli njegovim kolima, a on spava na suvozacevom sedishtu, vozi dechko od 21 22 godine,, nakon shto je nekom srecom bez ikakvog skretanja izbegao da udari dedu, ide on tako dalje a kamion parkiran jednim delom na putu, on pichi pravo u kamion, pochnu da se deru da skrene on nekako skrene za nekih pola metra od kamiona a 4,5 metra imo prazno, kad ga pitali shto ne skrece, on debil reko, shta mene briga nisu moja kola!Ali dajte da prichamo o motorima a ne o kolima, ja sam par puta bio malo pripit jednom sam bio pijan na motoru, i secam se da sam u svaku krivinu ulazio obaranjem iako je skuter u pitanju, ishao od ivice do ivice itd. A sad da ispricham neshto nisam bio pijan ali ni to mi ne treba kad sam ionako budala. VOzim ja ortaka mi na nekoj raskrsnici i ja da pozhurim do daske nabijem malo proklizamo ali prodjemo sve ok, i kazhe meni ortak tako nemoj na rsakrsnicama tako brzo cu da skliznem, ja na sledecoj usporim i na sledecoj ali on ne prestaje da sere, teo bi da se vozimo 30 na sat samo da bi njemu bilo ok, i stignemo mi na policajac, ja skroz usporim, i chim smo preshli malo nabijem gas skroz, motor se digne nekih 10 cm u vazduh, ja cuo neshto bup, i otishao 5,6 metra dalje, kad chujem neko me psuje. Stanem okrenem se, a ono ortak, pao na dupe ispred policajca sedi onako na sred puta rasirio noge i psuje me sa podignutom rukom u vis. SHto je fora na kraju mogo da dobije batine, jer dok se drao na mene nakupila se 3,4 automobila iza i pocheli da mu sviraju on jednom kao neshto u fazonu chekaj malo, a sledeci put reko mu da pusi *****, onda otrcho do motora mog kao izvinjavo se, i kad smo seli reko mu da jede govna a meni da bezhim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Jun 29, 2007 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo pricice . Stvar ide ovako: Lep dan sednem ja na skutercic inace Gilera Runner 125 VX lep onako cetvorotaktno, vuce super, lepa boja ma milina bozija. Krenem da se vozikam i odem prema nekom obliznjem selu, naravno sve asfalt. Prolaze tako minuti, krivina za krivinom, kad izlete golf trojka i pokupi me. Ustajem ja u nekom zbunju 3 metra pored puta, skidam prasinu sa sebe. Od motora samo dugmici ostali, auto sav sjeban ulubljena hauba(od mene ), probijena soferka(mojom glavom na kojoj je bila kaciga[inace kacigu sam uvek nosio]). Lik vidno pijan(kasnije je duvao u policiji 0.65 iako je tvrdio da je uz veceru popio samo jednu malu rakijicu na brzaka), je izasao iz kola i rekao:" Pogledaj sta si mi uradio od auta"?!?!?!.(naravno njemu je bila oduzeta dozvola na 6 meseci) Ajd sad iskreno sta bi vi uradili tom coveku?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jun 29, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan ;D Posle ce da kazu:"Opet nasilje na forumu".G-lock ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Jun 29, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan ;D Posle ce da kazu:"Opet nasilje na forumu".G-lock ;D Nego ŠTA će, nego će da KAŽU... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jun 29, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Dobro,dobro sta se odmah ljutis samo se salimo...(kazu)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Jun 29, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi imam 41, prosao sam dosta toga. Vozio i pijan i trezan. Pre 8 godina udario pijan Mecku u banderu, razbio glavom soferku i posle toga 3 godine nisam ni kap alkohola stavio u usta (moze se kad se hoce) i opet se dobro zezao i provodio (trebalo je malo vremena da to naucim trezan). Prosle godine u Mitrovici vozio bez izduva, startovali me panduri , dunuo i imao 2.15 (pitajte Krkelju). Nije dobro! Motor + alkohol= bolnica (ili SMRT ne daj Boze). Vodim jedan moto klub. Imam problem sa starijim clanovima 35 - 40 godina. Mladji (moj sin ima 18 i vozi motor) su za primer. Vrlo malo( ili nista) piju, voze pazljivo i super su momci. Starije ne mogu da smirim, nemaju muda dok ne popiju, onda su jaki i na k*rcu i na gasu. Braco, ako ne mozete bez piva, motor u sosku, kljuc u dzep ,pivo u ruku pa u sator na spavanje! I sto kaze brat Negro: ako necete paziti na sebe , pazite na druge. Noca1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedja 0 Napisano Jun 29, 2007 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan MIxoman, shta si mu uradio? Ja poshto sam oba puta nadrljo zbog drugih, nisam mogao nishta sem da ih psujem, jer nisam imao tablice pa bi sve ostalo otishlo meni na shtetu. Dobro prvi put sam bio mnogo malo 12 godina, al sam posteno obradio komsiju i celu njegovu familiju, a drugi put nisam stigo ni sa asfalta da se pokupim, choek je valjda video da neam tablice, a da ja hramljem i odma zbrisao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Jun 29, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan MIxoman, shta si mu uradio? Ja poshto sam oba puta nadrljo zbog drugih, nisam mogao nishta sem da ih psujem, jer nisam imao tablice pa bi sve ostalo otishlo meni na shtetu. Dobro prvi put sam bio mnogo malo 12 godina, al sam posteno obradio komsiju i celu njegovu familiju, a drugi put nisam stigo ni sa asfalta da se pokupim, choek je valjda video da neam tablice, a da ja hramljem i odma zbrisao! Njemu ne znam, ali znam da je golfu ulupio šoferku, I TO DOOOBROOO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Jun 29, 2007 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako mi verujes nista nisam uradio, znaci toliko sam bio skenjan da je to bilo strasno. A to je bilo 2003 da mi se sad tako isto dogodilo pa ******** * ** ** * ** * * * ** * * ... Nebi ostalo nista od njega.... Nene soferka otisla a ulubio haubu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...