Jump to content

Moto Zajednica

Pomoc! Kupio bih cross

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 144 postova

Pozdrav prijatelji... Posto sam se pre 24 sata rastao sa svojom R jedinicom, a za neko naredno vreme i sa R-ovima uopste :( , imam u planu da uzmem neki cross u cenovnom rangu od 2000-2500 evra. Posto POJMA nemam o tim motorima, svaki predlog je dobrodosao. Uzeo bih nesto jace od 250 ccm iz razloga sto sam ja malo tezi, imam oko 100kg. Par oglasa mi je zapalo za oko, ali nisam jos krenuo u akciju pre nego sto se ne raspitam na bjb :)

Meni se, primera radi, svidja nesto ovako Yamaha , sta je bitno da se gleda prilikom kupovine ovakvih motora, koji modeli su se pokazali najbolje, itd itd..

Hvala unapred i pozdrav!!

P.S. Unapred se izvinjavam urednicima ako ova tema nije na pravom mesto :neznam:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pa ne bih isao preko 2500 i toliko teko da cu da dam, posto sam izprva hteo da uzmem neki od 1000-1500 pa sam ipak resio nessto maaalo bolje da uzmem...

Pa ne bih bas hard cross, ipak bi neki da moze da se registruje da ne razmisljam, ne planiram da se takmicim.. Eno onaj sa linka sto sam postavio mi izgleda lepo i jako, tako nesto bih uzeo, e sad ne znam gde je yamaha u toj kategoriji i da li bih za te pare mozda bilo bolje da uzmem KTM neki stariji... Evo opet link na koji sam mislio

Yamaha

• Svrati ponekad, 256 postova
  • Motocikl: Gas Gas Ec 300

Ta Yamaha je prodata, ali nasao sam ovde jednu hondu crf 450 r. Valja li taj motor i ta cena?

Ne moze da se registruje, full cross je to....

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

na motoberzi ima dva CRF450. Ja da imam pare uzo bih jedan odmah,jedino je prilicno niska cena pa treba videti pravi razlog toga.Po meni to je idealan motor za to sto zelis.

http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/honda-crf-oglas-9897/

http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/honda-crf-oglas-8650/

• Drug član, 1412 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

Pa ne bih bas hard cross, ipak bi neki da moze da se registruje da ne razmisljam, ne planiram da se takmicim.. Eno onaj sa linka sto sam postavio mi izgleda lepo i jako, tako nesto bih uzeo, e sad ne znam gde je yamaha u toj kategoriji i da li bih za te pare mozda bilo bolje da uzmem KTM neki stariji... Evo opet link na koji sam mislio

Yamaha

hvala na ponudama, i na ovoj u inboxu, ali nesto bi drugacije, tj full cross.

Pa sta ti na kraju trazis, full cross koji to nije :) ?

Uf..... evo priznajem javno, NE ZNAM NI SAM STA HOCU :) Zvao sam za tu hondu CRF, nije losa ponuda... Meni u principu ne treba motor za voznju po gradu, ali bolje da je registroan tj. da moze da se registruje da ne razmisljam... Hvala ljudi svima na savetima, koliko toliko sam skontao sta dolazi u obzir za kupovinu, jaljam se kad uzmem nesto ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja