ŽeljkoTransalp 405 Napisano April 10, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim, ali hocu u njive... ako ne bude blato (uskoro i zvanicno na spisku) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano April 10, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre nista! Ja prvi necu u off road. Odgovaralo bi mi da dodje jos neko ko nece u njive. Nije mi jasno, zemlja kuka za radnicima, kažu neće niko na selo, a ovde svi vole njive i slično... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano April 10, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre nista! Ja prvi necu u off road. Odgovaralo bi mi da dodje jos neko ko nece u njive. Nije mi jasno, zemlja kuka za radnicima, kažu neće niko na selo, a ovde svi vole njive i slično... Hahahaha, evo ja cu da vam ponudim porodicni ranc za radnu terapiju pa ko voli nek izvoli Aktivnosti mozete sami da birate. Hm, mislim da ce nakon ove ponude da drasticno opadne broj ljubitelja seoskih predela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano April 10, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre nista! Ja prvi necu u off road. Odgovaralo bi mi da dodje jos neko ko nece u njive. Nije mi jasno, zemlja kuka za radnicima, kažu neće niko na selo, a ovde svi vole njive i slično... Hahahaha, evo ja cu da vam ponudim porodicni ranc za radnu terapiju pa ko voli nek izvoli Aktivnosti mozete sami da birate. Hm, mislim da ce nakon ove ponude da drasticno opadne broj ljubitelja seoskih predela. Kolega, da bi to sve uspelo, i da bi ovo bila ozbiljna priča, treba naći nekoga ko će sve one silne nosače kofera pretvoriti u nosače lopata, ašova, motika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano April 10, 2011 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre nista! Ja prvi necu u off road. Odgovaralo bi mi da dodje jos neko ko nece u njive. Nije mi jasno, zemlja kuka za radnicima, kažu neće niko na selo, a ovde svi vole njive i slično... Hahahaha, evo ja cu da vam ponudim porodicni ranc za radnu terapiju pa ko voli nek izvoli Aktivnosti mozete sami da birate. Hm, mislim da ce nakon ove ponude da drasticno opadne broj ljubitelja seoskih predela. Kolega, da bi to sve uspelo, i da bi ovo bila ozbiljna priča, treba naći nekoga ko će sve one silne nosače kofera pretvoriti u nosače lopata, ašova, motika... Motore voze samo propalice i drogirasi tako da od toga nema nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14424 Napisano April 11, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ako mi robovlasnici ne narede da moram da robujem u subotu eto i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano April 11, 2011 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Sta da vam kazem lep provod i dosta blata .Ja taman napravio kombinaciju da sve zavrsim do petka pa da se javim na spisak i pricam drugaru o tome kad on meni pa jel tebi zabrana vec istekla.Nemogu da verujem da sam skroz zaboravio da imam zabranu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano April 11, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Sta treba od kamp opreme poneti? Kazete da je nocenje u planinarskom domu, pa me interesuje, da li treba poneti eventualno vrecu za spavanje ili slicno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan EEEEEE VALA U BOŽIJU MATER!!!! MORAM DA RADIM U SUBOTU!!!!! aaaAAAAaaaaAAAAAAAAAAAAAAAaaaaAaA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > :rat3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 12, 2011 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja u subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14424 Napisano April 12, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je to kilometara od beograda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6418 Napisano April 12, 2011 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sta treba od kamp opreme poneti? Kazete da je nocenje u planinarskom domu, pa me interesuje, da li treba poneti eventualno vrecu za spavanje ili slicno? Ne treba nista od komp opreme. Ima posteljine, vatra je obezbedjena za grejanje. @lencuga od Bg-a ima nesto manje od 200 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano April 12, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan 1-2. Zextreme + Dee 3. Popsy 4. Vlajko 5. SHUM@rz 6. hammer - jos nepotvrdjeno ( problem registacija ) 7. bopk 8. aćimo 9. mazak 10. doesen1 - jos nepotvrdjeno ( problem posao-vreme ) 11. beztenerash ( Gvozden) 12. nica (ali samo uz pivo i pragnje) 13-14. o'sonesi + 1 15. Chomsky 16. Nadalinica.... trep trep treeeeep! Hvala, Vlaaaaaajko! 17. Sinke 18. Jimmy - jos nepotvrdjeno 19. jager 20. Zeljkamp 21-22. Drvodelja + Jasna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1-2. Zextreme + Dee 3. Popsy 4. Vlajko 5. SHUM@rz 6. hammer - jos nepotvrdjeno ( problem registacija ) 7. bopk 8. aćimo 9. mazak 10. doesen1 - jos nepotvrdjeno ( problem posao-vreme ) 11. beztenerash ( Gvozden) 12. nica (ali samo uz pivo i pragnje) 13-14. o'sonesi + 1 15. Chomsky 16. Nadalinica.... trep trep treeeeep! Hvala, Vlaaaaaajko! 17. Sinke 18. Jimmy - jos nepotvrdjeno 19. jager 20. Zeljkamp 21-22. Drvodelja + Jasna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14424 Napisano April 12, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan i ja se izmicem iz teme, nije mi sigurno da cu biti slobodan, daleko mi je skoro 300 km u jednom pravcu sa hard enduro gumama a sad je kasno da madjijam neki nosac za nijh a da vozim na putnim. jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano April 12, 2011 Drug član, 1711 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudi, necete se pokajati, Grza je odlicno mesto za kampovanje i bas vam zavidim, ako budem slobodan mozda i ja prosetam do tamo cisto da vam mahnem, drago mi je kad motorasi dodju u nas kraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano April 12, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ajde opet da pitam, kuda ide Beogradska ekipa, kojim putem . Jeste li se u opste dogovorili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano April 12, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan 1-2. Zextreme + Dee 3. Popsy 4. Vlajko 5. SHUM@rz 6. hammer - jos nepotvrdjeno ( problem registacija ) 7. bopk 8. aćimo 9. mazak 10. doesen1 - jos nepotvrdjeno ( problem posao-vreme ) 11. beztenerash ( Gvozden) 12. nica (ali samo uz pivo i pragnje) 13-14. o'sonesi + 1 15. Chomsky 16. Nadalinica.... 17. Sinke 18. Jimmy - jos nepotvrdjeno 19. jager 20. Zeljkamp 21-22. Drvodelja + Jasna Ipak i subotu i nedelju drzim casove.... Lep provod vam zelim i zeljno iscekujem fotke.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano April 12, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Ajde opet da pitam, kuda ide Beogradska ekipa, kojim putem . Jeste li se u opste dogovorili. Nismo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 12, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan to se sada tako zove :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano April 12, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Poooopsy! TO sto ti mislis je u petak.... A, subota i nedelja... zaista su casovi... Postala sam guvernanta.... Sa lepom platom na sedmicnom nivou! Eleeeeem, drugari, zelim vam lep provod! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6418 Napisano April 12, 2011 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, do sutra uvece je zadnji rok za prijavljivanj, ko nije siguran da moze da dodje neka odluci do tada. Sve ovo je iz razloga sto trebam da obezbedim kompletnu hranu i pice za sve vas, (u domu nema nicega) tako da 5 ljudi vise ili manje prijavljenih cini razliku. Vec sam napisao u drugoj temi, prenociste kosta 300 din po osobi za noc. Kad smo kod hrane i pica, plan je sledeci: po dolasku u subotu klopamo vojnicki pasulj iz kotlica i idemo u voznju. Po dolasku sa voznje, za veceru je planiran rostilj. Nedelja ujutru dorucak burek i jogurt koji ce nam biti dopremljen jos vruc (burek, ne jogurt ). Posle dorucka idemo u zajdnicku voznju i kud koji mili moji Sve to ce kostati do 1000 din po osobi. Pice cu uzeti od svega po dovoljno (rakija, pivo, vino, sokove, kisela voda) i to cete placati na licu mesta po diskontnim cenama, ko sta uzme od pica odmah plati, mislim da je tako jednostavnije i postenije nego da delimo komplet pice na ravne casti,takodje pice ce sigurno i da pretekne, pa da ne "lomimo" matematiku na kraju. Ko hoce moze da dodje i u petak da uziva 2 dana u cistom vazduhu Da li vam odgovara taj plan ili imate neke bolje predloge ? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 12, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Odgovara 1.Zextreme 2. Dee 3. Popsy 4. Vlajko 5. SHUM@rz 6. hammer - jos nepotvrdjeno ( problem registacija ) 7. bopk 8. aćimo 9. mazak 10. doesen1 - jos nepotvrdjeno ( problem posao-vreme ). 11. nica (ali samo uz pivo i pragnje) 12-13. o'sonesi + 1 14. Chomsky 15.Zeljkamp 16.Drvodelja 17. Jasna ajde i ovi nepotvrdjeni da se potvrde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano April 12, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Lep provod i lepo vreme vam zelim. Beztenerash sa zaljenjem (veeelikim) otkazuje druzenje. Nemam cime da dodjem.. za auto sam popio kaznu neregistrovan ( zaboravih od silnih briga.), kawa tek treba da se registruje, cekam neki usrani papir... ..so..citacu kako je bilo i sta sam propustio.. jbg c` est la vie.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 12, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde opet da pitam, kuda ide Beogradska ekipa, kojim putem . Jeste li se u opste dogovorili. Nece ni Beogradjani autoputem... Opcija 1: Bg, Smederevo, Pozarevac, Svilajnac, Despotovac, Cuprija, Paracin, Grza. Opcija 2 : Bg, Mladenovac, Topola, Kragujevac, Jagodina (svratimo da vidimo zirafu ), Cuprija, Paracin, Grza. Kako god okrenemo dolazimo u Paracin iz pravca Turpije... ovaj Cuprije , mozda negde na ulasku u grad da nas cekate?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...