LiquidPulse 0 Napisano April 8, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Posto sam se predstavio u temi "Predstavljanje Clanova" , otvorio bih svoju prvu temu jer je za pocetak ona i razlog zbog kog sam postao aktivan clan, a ne samo posmatrac na ovom forumu...Tema je kupovim prvog (polovnog) motora oko cega mi je potrebna vasa pomoc / saveti. Vise godina pratim sve informacije vezane za motore a sad bih zeleo i da posedujem jedan. Moje iskustvo je minimalno, osim sto sam vozac automobila 5 - 6 godina, vozio sam samo pozajmljene, rentirane cross motore, kad se sve to skupi recimo da je moje iskustvo kao da sam imao svoj motor jednu sezonu... Okvirno znam koje me marke i modeli motora zanimaju, sto cu vam dole i napisati, ali je problem sto o njima uglavnom znam samo u teoriji a ne u praksi, pa bi voleo da iz svog iskustva, objektivno, napisete koji bi Vi motor izabrali da ste na mom mestu i zbog cega. HONDA CB 600 F HORNET (Od 2003.god.) SUZUKI GSF 650 BANDIT (Od 2005.god.) SV 650 S (Od 2003.god.) KAWASAKI ER6n (Od 2005.god.) Budzet je oko 3300e ako je motor bez ulaganja i spreman za sezonu. Zakljucujete da bi definitivno kupio motore iz "naked" kategorije ali me brine sto sam visok 190cm i ne bi voleo da na motoru izgledam smesno, tako da i to imate na umu Svi dobronamerni komentari i saveti su dobrodosli! Hvala svima, Uros Nikolic www.liquidpulse.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiquidPulse 0 Napisano April 13, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju hvala na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 14, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan HONDA!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 14, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako nećeš da izgledaš ko na trotinetu, onda obiđi i Horneta i ER6n jer su oba prilično mali-kompaktni motori. SV je takođe dosta nizak i vitak motor, tako da od te četvorke preporučujem Bandita, on izgleda najkrupnije iako je razlika u dimenzijama samo par centimetara. S tehničke strane svi ti motori su dobri, samo je pitanje ličnih želja i ukusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghibli 22 Napisano April 14, 2011 U prolazu, 82 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1150GS ABS Prijavi odgovor kao problematičan Bandit je jedini koji izgleda kao motor kad neko tvojih dimenzija sjedne na njega. Inače na forumu imaš odličnu temu u kojoj se motore predstavlja sa opisima iskustvima itd. Jesi možda pogledao-pomislio na Yamahu TDM? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john doe 3 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: imao nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio Fazer 2008 a i ja sam 190, 90 kg, eto ti jos jedan predlog pored Bandita. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14269 Napisano April 14, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan sakupi jos malo para pa uzmi suzuki k4 1000, to je posledni veliki R, dzambo ga ima a visok je kao ti i samo malo je smesan na njemu ovi ostali ce ti izgledati kao trotineti a i nisu motori ako cemo pravo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 14, 2011 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ubih se od smeha citajuci ranije postove ljudi koji pricaju napamet u vezi pojedinih motora , ja vozim horneta 600 s (2003 god.)i visok sam 190 , 114 kg , i saliveno mi stoji , motor veliki i mocan 102 KS verzija S sa poluokopom , na njemu bi smesno izgledao mozda hong mang choi ... zbog svojih 2, 40 visine i 165 kg Vozio sam i bandita 1200 , koji je u sustini slican naked kao i honda a tezi za 50 kg od horneta i malo siri u rezervoaru , bandit 600 stari i 650 noviji su vec klasa nize i moze da se mere sa svojih 70 ks sa hondom cbf 600 , a hornetu moze samo ledja da gledaju . sv i kava me nikad nisu interesovali pa o njima moze da prica onaj ko ih je vozio . da ne budem o5 pristrasan u vezi Honde , od ovih navedenih morora uzmi koji je noviji i bolje ocuvan , pa ima vremena , videces sta je kvalitet kada promenis par motora , ovako iz price svako svoga konja hvali 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3060 Napisano April 14, 2011 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan ...koji bi Vi motor izabrali da ste na mom mestu i zbog cega. HONDA CB 600 F HORNET (Od 2003.god.) SUZUKI GSF 650 BANDIT (Od 2005.god.) SV 650 S (Od 2003.god.) KAWASAKI ER6n (Od 2005.god.) Ja bi izabrao onaj koji se tebi najvise svidja... Jasno? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano April 14, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio Fazer 2008 a i ja sam 190, 90 kg, eto ti jos jedan predlog pored Bandita. Ja sam 189cm i trenutno 118kg i lagano se jos uvek vozim na FZ6-ci. Cak i sa devojkom i prtljagom nema nikakvih problema. Vozio sam Horneta od drugara i mogu ti reci da je Yamaha ipak malo veca i udobnija za nasu visinu. Kawu sam takodje vozio, ali o njoj ne bih razmisljao pored ova 2 motora. Sa SV-om i Banditom nemam nikakvog iskustva. Kada bih ja birao, redosled bi ovako izgledao: 1. Yamaha FZ6 2. Honda Hornet 3. Suzuki Bandit ili SV, Kawasaki ER6 P.S. Znam da svaki cigo svoga konja hvali, ali stvarno mislim da je Yamaha najbolji izbor za nekog od 185+ a da trazi naked motor od 600 kubika. Evo ti i jedna moja slika (tada sam imao oko 100kg) pa sam proceni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Kawa ER 6 je zaista mala za tvoje gabarite,meni je to mali motor a visok sam 180. Suzuki SV se od preostala dva razlikuje po tipu agregata( V2 ) ostali redni 4. Tu ti je razlika baš primetna i na nju treba obratiti pažnju. V2 vuče iz niskih obrtaja ali i više ''drnda'' od rednih 4,što bi rekli malo je brutalniji.U svakom slučaju obavezno probaj kako ti koji od njih odgovara ergonomski,to je čisto individualna stvar,pusti dimenzije,santimetre i ostale priče,bar sedi na svaki od pomenutih motora pa onda odlučuj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiquidPulse 0 Napisano April 15, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bandit je jedini koji izgleda kao motor kad neko tvojih dimenzija sjedne na njega. Inače na forumu imaš odličnu temu u kojoj se motore predstavlja sa opisima iskustvima itd. Jesi možda pogledao-pomislio na Yamahu TDM? Gledao sam i Yamahu TDM, imao sam i priliku da ga probam po nekom parkingu Definitivno motor na kom ne izgledam smesno, ali nije ono sto trazim, neki Enduro bi uzeo kad se malo izvestim na nekom od pomenutih motora. Ali super savet, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiquidPulse 0 Napisano April 15, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio Fazer 2008 a i ja sam 190, 90 kg, eto ti jos jedan predlog pored Bandita. Razmisljao sam i o Fazer-u, ali se sa budzetom uklapam do 2002. godista a da je motor u ok stanju.(a i nema neki izbor). Tek posle su "naostrili" rep i farove Mislim da cu se sto se tice odnosa, cene = godista - kilometraze - stanja motora i mojih potreba kao pocetnika mozda bolje uklopiti u neki od gore navedenih nakeda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiquidPulse 0 Napisano April 15, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan sakupi jos malo para pa uzmi suzuki k4 1000, to je posledni veliki R, dzambo ga ima a visok je kao ti i samo malo je smesan na njemu ovi ostali ce ti izgledati kao trotineti a i nisu motori ako cemo pravo Odlican motor ali je R i oko 4000e, sto je ove godine van mojih mogucnosti a i definitivno ne bi ucio na motoru od 1000ccm Jedino da ga u prvoj dovezem do prvog kafica i da se suncam kao pravi pozer, mada vec ih ima dovoljno Pre cu na neki od "trotineta" pa kako bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiquidPulse 0 Napisano April 15, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 189cm i trenutno 118kg i lagano se jos uvek vozim na FZ6-ci. Cak i sa devojkom i prtljagom nema nikakvih problema. Vozio sam Horneta od drugara i mogu ti reci da je Yamaha ipak malo veca i udobnija za nasu visinu. Kawu sam takodje vozio, ali o njoj ne bih razmisljao pored ova 2 motora. Sa SV-om i Banditom nemam nikakvog iskustva. Kada bih ja birao, redosled bi ovako izgledao: 1. Yamaha FZ6 2. Honda Hornet 3. Suzuki Bandit ili SV, Kawasaki ER6 U spisak si ubacio i Yamahu FZ6, o njemu nisam razmisljao jer ga uzivo nisam ni video i mislio sam da cu se tesko uklopiti u cenu polovne Yamahe... Ali motor sa slike odlicno izgleda, tj. ne deluje ti malo, tako da cu razmisliti i o tom predlogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 15, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan mozda bandita jer izgleda masivnije od ostalih, mada za tvoju tezinu+ako dodje suvozacica onda mozda hornet da moze da povuce? mada mene bandit sasvim lepo vuce p.s. imam 75kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiquidPulse 0 Napisano April 15, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan HONDA CB 600 F HORNET (Od 2003.god.) SUZUKI GSF 650 BANDIT (Od 2005.god.) Po vasim postovima, onome sto sam procitao i video, estetski, kad pricamo o visini i izgledu na motoru, mala je razlika izmedju Horneta i Bandita. Mozda u ovom segmentu malu prednost ima Bandit jer deluje malo "krupnije" ali isto tako ima i znatno vecu kilazu, koja dosta znaci kad je neko pocetnik i za pocetak ce uciti po gradu, tako da ga je malo teze savladati ali opet imam i visinu koja bi to malo trebala da anulira... Bandit za razliku od Horneta vuce ravnomerno u svim nivoima prenosa sto je za pocetnika opet prednost, jer ne planiram da ga odmah zavrcem A tu je i godiste/km, za iste pare mogu da kupim dve godine mladjeg Bandita ali opet Honda je Honda Ali posto kupujem polovan motor ostavicu sebi u opticaju i jedan i drugi motor je je tako veca mogucnost da nadjem ono sto mi odgovara i da je u dobrom stanju... Interesuje me kako je na mestu pozadi, "suvozaca" na jednom i drugom? Hornet ima podignut auspuh, jel to problem? Koji je udobniji? SV 650 S (Od 2003.god.) SV 650 S je jedini koji mi se svidja u S varijanti ali ga je kod nas u okviru ovog godista tesko naci, ali i to ostaje u igri posle ova dva... Da li neko ima iskustva sa ovim motorom? KAWASAKI ER6n (Od 2005.god.) Motor koji sam imao priliku da probam za ovih pet dana dok sam cekao da napisete koji komentar Sjajan motor ali bi se slozio sa vecinom, zaista deluje malo, manje od ostalih koje spominjemo, pogotovo sa suvozacem... Ali je vrlo okretan, lagan i upravljiv, idealan za grad i pocetnika. Tu je i prednost godista, kao i Bandit, mogu uzeti mladji motor i sa manjom kilometrazom i da sam malo nizi ovo bi bio prvi motor na listi, za sada je i on u opticaju ali posle gore navedenih motora koji deluju malo ozbiljnije... YAMAHA FZ6 Motor koji cemo dodati na listu. Cekamo jos komentara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano April 15, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Kao zaista prvi motor - 250 ili manje kubika. Naked. Da su kočnice, gume i ogibljenje u dobrom stanju. Voziš sezonu, probaš druge motore i vidiš šta ti odgovara. Ako već imaš iskustva na motorima s menjačem, onda je druga priča. U svakom slučaju, svi navedeni motori su dobri (pa, japanski su i mlađi od 10 godina). Uzmi onaj koji ti se najviše dopada, na kom se najbolje osećaš i, ako ti je to važno, na kom ne izgledaš kao na biciklu (SV i ER mi deluju kao dosta mali, pa kad sedne neko preko 180...). Što se godišta tiče: neki modeli sa razlogom drže cenu, a motori koji su mlađeg godišta jeftini su to s razlogom, tako da za iste pare otprilike dobijaš isto koji god da izabereš. Dakle, samo vidi koji ti se sviđa, da je dobar i da je cena OK naspram tržišne. P.S. Ako ti se svidi Honda, onda si sretan čovek, pošto to jeste najbolji motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano April 15, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih samo dodao da je Yamaha FZ6 (2004.-2010.) potpuno isti motor kao i Yamaha Fazer (2004.-2010.), samo sto ovaj drugi ima oklope. Moj naked: Tamo neki Fazer: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 15, 2011 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja vozim bandita novi model... kad sam bio u fazi kupovine razmišljao sam se između Fazera, Horneta i Bandita... Fazer je kao sportski motor, traži obrtaje da bi išao ali isto tako je i baš atraktivan sa dva auspuha ispod sedišta itd. Zašto ga nisam odabrao? Zato što ''ima mnogo obrtaja'' i zato što me vlasnik jednog (2005to godište) ubedio da ga slučajno ne uzmem. Hornet je ok motor, manji je od bandita i vizuelno i kad sedneš na njega, nekako je sav mršav... Dosta je lakši i mislim da bi ti on bio ok izbor za početak. Zašto ga nisam uzeo? Pa mislim da je bio skuplji od fazera i bandita, i jednostavno mislim da ga je vreme pregazilo. Još uvek ima sajlu za kvačilo a bandit hidrauliku, manje diskove (bandit ima 310mm), motor ceo izgleda malecno, komande su mi nekako zastarele i ima 57 kubika manje od bandita. Ima 100 i kusur konja prema 86 kod bandita ali top speed im je tu negde, bandit skoro 250 a hornet 240 mada ta stavka je najmanje bitna. Bandit je onako poveći motor, težak 219kg suv, 86ks na novom modelu, novi agregat sa vodenim hlađenjem, digitalni sat, analogni obrtomer, merač za gorivo, hidraulično kvačilo, mislim da ni gas nema sajlu, 2x 310mm diskovi tokico klješta, extra položaj u vožnji.. vuče linearno od 1000 obrtaja do 12500 gde je crvena linija.. max obrtni moment na oko 8500 obrtaja, ja ga poredim sa turbo dizel motorima, tako vuče.. mnogo jeftiniji od horneta i fazera.. Ko ga poredi sa hondon CBF taj ni ne zna kako taj motor izgleda nego samo lupeta. inače ja sam 194cm i 90kg 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 15, 2011 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Eto , covek ti lepo napisao , uzmi bandita 650 , ide 250 km/h , lepo se upravlja sa svojih 240 kg , veci diskovi od ostalih u klasi , brzi od Horneta , digitalni satovi , verovatno i po kvalitetu bije ostale konkurente s obzirom da je za 20 godina postojanja dodao 50 ccm i uveo vodeno hladjenje , mozda napravi i revoluciju u moto industriji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 15, 2011 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan slabi su ti argumenti tebra. Ako sam nešto slagao slobodno reci. Mislim ipak sam bio u sličnoj situaciji kao on. A to što ti favorizuješ hondu a ništa drugo nisi probao, to je tvoja stvar.. Tvoj prošli motor cb500 ako se ne varam si isto gurao u nebesa bez argumenata. Ja sam lepo napisao dečku šta dobija a šta gubi i koje su razlike, ako te to toliko pogodilo možda si trebao da kupiš drugi motor 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano April 15, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Svađa neće pomoći dečku da izabere motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 15, 2011 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Promenio sam ja mnogo morora druze, a hondu cb 500 sam hvalio s razlogom jer je to jedan stvarno dobar i kvalitetan motor i napravio sam na desetine hiljada kilometara s njim bez ikakvih problema pa smatram da takav mtor i zasluzuje sve pohvale . Svaki motor je dobar na svoj nacin , necu da ulazim u to , ti hvalis bandita , ja horneta , normalno, zar ne ? Ali nije to poenta , probao sam u vise tema da razgranicim i podelim sportske nejkede , sa prigusenim agregatima od r/ova , horneta kod honde , gsr/a 600 i 750 kod suzukija,fazera s2 kod yamahe, z 750 kod kawe i .t .d... i klasicnih nejkeda poput cbf/a, cb/a, bandita, mt3,xj,er5 i6, diverziona i ostalih classica. Pa zato me ne cudi od ovih ljudi koji traze savet za prvi ozbiljniji motor da pomesaju neke tipove motora u raznim temama od toga dali kupiti mt3 ili b/king ili v max ili nekih slicnih varijanti, jer ljudi tu i pitaju da bi dosli do sto boljih informacija koje ne znaju o odredjenim modelima motocikla, ali me cudi od ljudi koji voze odredjene tipove motora ne znaju u koju im grupu spadaju motocikli ,(po toj logici ako je bandit 80 ks i 240 kg i vuce do 10 500 obrtaja i poredi se sa hornetom koji ima 172 kg, 102 ks na 12500 obrtaja , onda bi bilo normalno da i ja poredim horneta sa yamahom r6 koja ima takodje 20 ks vise i koji kg manje od horneta i vrti do 14500 obrtaja, a to takodje moze samo u bajkama ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano April 18, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na upadu u raspravu, ali meni nije jasno da pocetnik hoce da kupi motor od 100 konja???? To je suludo! Hornet-a po meni trebaju da voze ipak iskusniji motoristi. Moja znanja o agregatima i o tome koji je motor bolji je izuzetno siromasno, ali sam vozila, BMW f 650 cs, SV-a, a sad vozim (tj prodajem) Hondu CBF 500. Razlika je ocigledna. I BMW i SV su cimavci. Moje misljenje je da je za pocetnika bolje neki motor koji ne cima toliko. Motor s kojim ces lagano i bez straha i posledica uci u svet motorista. Bivsi vlasnik moje honde je visok oko 180 i kusur, i meni nije izgledao smesno.... ER6 N mi deluje kao odlican motor za pocetnika. Ja sam zelela da ga kupim, ali u to vreme mi je bilo suvise novca. Po meni visina nije toliko smesna kao sto umeju da budu smesni motoristi sa preteranom kilazom. Necu da gusim dalje, ali mislim da je izmedju lep i jak bolje izabrati da ostanes ziv i na dva tocka 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...