Tamanitu 241 Napisano April 8, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Daklem, prodajem Apollo Sprint RX250 Supermoto http://www.sprintscooters.com/supermoto_04_apollo.htm http://www.apollovehicle.com/Motorcycle_A36BW250M_327.html 2009. godište, registrovan do avgusta, moje vlasništvo. Kako kažu iskusniji prodavci-spreman za sezonu. Mašina odlična, menjač nov (birač brzina i zupčanik prve), karburator sređen, ulje, filteri, antifriz, kao i izduvna grana. Od mana ima malo cvilkanje i škripkanje, inače i ide i koči momački. Tekuće podmazivanje zatezanje proveravanje uobičajeno treba obavljati. Naručio sam pogrešne zadnje žmigavce al sam ih stavio, +fali mu desni retrovizor jer je prethodni zalomljen u servisu pa zalepljen a onda ispao na Brankovom. Dodatak su reflektujuće trakice crvene na točkovima, slajderi na točkovima, i KTM handguards na kormanu (štitnici ruku, sa alu). Idealan za početnike, koji su bar 175-180cm visine. Fala Bogu, nikad nisam pao s njim. Cena je +-880€, tel 063230786 Vladan, Zemun. Kupio sam KTM LC4 tako da mi samo keš igra za transakciju. Na poslu sam a nemam slike, te će poslepodne biti zakačene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano April 8, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sory za off dal nisi slucajno uzeo crni ktm lc4 2004 god,ja sam zakasnio 1 dan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano April 8, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Ne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano April 8, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano April 10, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Odgovor: Naravno da nije frka oko krajnje cifre, mozemo se naci na nekoj razumnoj sredini. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 10, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zasto meni kinezi uopste ne privlace paznju,ali ovaj tvoj mi nekako bas privukao srecno sa prodajom,da imam pare uzeo bih ga na keca zato sto je mali potrosac a i agregat je ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano April 12, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Fala Vi. U duhu pozitivne energije, cena koja ce pisati je 820e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Treca sreca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano April 16, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...